Belépés
HRW: a kínai hatóságok engedjék haza a családjaiktól elszakított gyerekeket Hszincsiangban
...
A HRW és más nemzetközi jogvédő szervezetek, továbbá az ENSZ becslése szerint a zömében muszlim vallású ujgurok lakta területen 2017 óta csaknem 1 millió türk muszlimot zártak akarata ellenére politikai átnevelő táborokba egy terrorizmusellenes kampány keretében, míg az ezen felül börtönökben fogva tartottak száma ismeretlen.
A HRW szerint a kínai hatóságok ráadásul a sz...
2019-09-16 12:32:00
Brexit - A brit kormányfő a parlament október közepéig való felfüggesztését kéri
... programról - jelentette be Johnson.
Bírálatok szerint a parlamenti ülésszak szokatlanul hosszúnak tekinthető felfüggesztésével a július vége óta hivatalban lévő kormányfő lényegében megfosztja a képviselőket attól, hogy jogszabályok révén kikényszerítsék a Brexit október 31-én esedékes határidejének újbóli elhalasztását. Boris Johnson határozott álláspontja, hogy a brit EU-ta...
2019-08-28 13:41:22
Nincs politikai vagy vallási háttere a Stuttgartban karddal elkövetett emberölésnek
... széles körben bírálták, élese...
2019-08-02 18:52:37
Együnk több rostos élelmiszert
... 13 módszer arra, hogy több létfontosságú rostot építs be a táplálkozásodba

A megfelelő rost bevitele a szervezetbe elengedhetetlen az egészséges táplálkozáshoz. Először is megelőzi a székrekedést valamint segít a fogyásban és az ideális súly megtartásában. Ezen felül csökkenti a koleszterinszintet, valamint a cukorbetegség és a szívbetegségek kockázatát.

...
2019-07-16 16:15:32
Külföldi rektori konferenciák az MTA átalakításának visszavonását kérik
...
A Német Felsőoktatási Rektori Konferencia (HRK), a Lengyel Rektori Konferencia (KRASP) és az osztrák Egyetemi Konferencia (uniko) szerint a szeptemberben hatályba lépő változások veszélyeztetik az akadémia szabadságát és intézményi önállóságát, mert közvetlen kormányzati ellenőrzés alá vonják és megfosztják alapvető működési finanszírozásától az MTA-t.
"Ez sérti az oktat...
2019-07-16 13:54:08
Kocsonya-zselatin-kollagén


A kocsonyát, vagy zselatintartalmú készítményeket már elég régóta alkalmazza az emberiség eledelnek és gyógyszernek egyaránt. Hildegard Bingen, a XII században úgy írta le a borjúbőrből és porcokból készült főzőlét (a kocsonyát), mint egy olyan gyógyszert ami alkalmas...
2019-06-07 18:35:46
4 alternatíva a fehér liszt helyett:
...

A fehér lisztből készült péksütemények és kenyerek helyett válasszuk a teljes kiőrlésű lisztből, zablisztből, tönkölybúza lisztből vagy köles lisztből készült termékeket!
A friss, illatozó fehér lisztből készült péksüteményekről nagyon nehéz lemondani, még annak ellenére is, hogy tudjuk, nagy mennyiségben sokat árthatnak.
Nem kell azonban teljesen kivágni az é...
2019-06-03 11:43:54
Istentisztelet
...,,Ha az istentiszteletet megfosztják a szent Istentől, akkor eltűnik az istenfélelem, Igéjének igazsága nem képes már kényszeríteni, az engedelmesség már nem számít erénynek, és az egyház elveszíti erkölcsi tekintélyét."

-David F. Wells-...
2019-05-14 16:21:45
Bűnös kívánság
...,,Az is bűnös kívánság, amikor valaki magát és családját megfosztja az evangélium áldásától, hogy többet kapjon ennek a világnak javaiból."

-John Bunyan-
...
2019-04-21 16:41:06
Keresztút


KERESZTÚT

1. Pilátus halálra ítéli Jézust - Add, hogy mindig türelmesen viseljük az igazságtalan megítéléseket.
2. Jézus vállára veszi a keresztet - Add, Uram, h...
2019-04-20 19:05:40
1 2 3 .........................81 82 ............121 122 .............161 162 163 
Címkék: Boris Johnson, Német Felsőoktatási Rektori Konferencia, Lengyel Rektori Konferencia, Egyetemi Konferencia, Hildegard Bingen, kínai hatóságok, családjaiktól elszakított, brit kormányfő, parlament október, fehér liszt, zömében muszlim, ezen felül, parlamenti ülésszak, július vége, képviselőket attól, brit EU-ta, megfelelő rost, szervezetbe elengedhetetlen, egészséges táplálkozáshoz, székrekedést valamint, ideális súly, szívbetegségek kockázatát, osztrák Egyetemi, szeptemberben hatályba, akadémia szabadságát, emberiség eledelnek, olyan gyógyszert, fehér lisztből, teljes kiőrlésű, istentiszteletet megfosztják, szent Istentől, egyház elveszíti, evangélium áldásától, világnak javaiból, igazságtalan megítéléseket, istentiszteletet, péksüteményekről, zselatintartalmú, elengedhetetlen, felfüggesztését, táplálkozásodba, kikényszerítsék, táplálkozáshoz, szívbetegségek, istentisztelet, átalakításának, készítményeket, hszincsiangban, veszélyeztetik, visszavonását, elhalasztását, létfontosságú, határidejének,
© 2013 TVN.HU Kft.