Belépés
Pénteken véget ér a tanév, kezdődik a vakáció
... dinamikusabban előretörő készségfejlesztő táborok kerültek, míg őket a katonai és honvédelmi- és a kalandtáborok követik a ranglistán. Érdekes újdonság, hogy egyre több Magyarországon a meghökkentő témájú, vagy extrém tábor, amelyekre a kereslet is folyamatosan nő.

A földrajzi eloszlásban a vezető pozíciót, az előző évihez hasonlóan, továbbra is Veszprém megye birtokolj...
2019-06-12 12:32:18
Meghökkentő kegyelem
...,,A minden kegyelem Istene pedig, aki elhívott titeket Krisztusban az Ő örök dicsőségére..." 1Péter 5,10a

Isten kegyelme az Ő jóakaratának kiáradása azokra, akik ezt nem érdemlik, akik valójában épp az ellenkezőjét érdemlik, de akik bíznak Jézus Krisztusban mint Urukban és Üdvözítőjükben.

Az Isten kegyelméről szóló legismertebb igehelyek közül néhány: ...
2019-06-11 09:22:27
Isten haragja
...,,Mind az Ó- mind az Újszövetség meghökkentő erővel hirdeti Isten haragjának valóságos és rettenetes voltát."

-J. I. Packer-...
2019-05-23 19:59:28
Meghökkentő....


[k ...
2019-04-28 15:19:55
Tanúságtétel, Deák Ernőírása - SZáztizenegyedik nap
... torzókként maradtak ránk.
Most nyolcvan évesek lennénk,
Sétálhatnánk karonfogva a hóesésben
sóhajt a múltból gyilkosához szólva az áldozat. (21. old.) Olyannyira meghökkentő ez, mint a költő alapállása: nem kiált bosszúért, sőt, igaz, Istenre bízza a megbocsátást, inkább a szánalom szólal meg belőle:
láttuk az öreg gyilkost orrot törölni
szán...
2019-04-19 13:52:22
Egy vámos és a Missziós kereszt találkozása
Április elseje van. Ilyenkor helyet kapnak a könnyedebb, vidám történetek, a meghökkentő elbeszélések. Mi most Kristóf történetét osztjuk meg, aki a Missziós keresztet szállító furgon egyik sofőrje. Nem olyan régen emlékezetes kalandba keveredett Kassa térségében. Érdemes elolvasni!

- Az alábbi történet néhány hete történt Kristóffal, aki most röviden beszámol nekünk élm...
2019-04-02 12:02:17
Menjünk bátran a harcba!
... olyan hatalmasak, hasztalan dolog megkísérelni a harcot a sötétség erői ellen. Nem így van. Menjünk bátran a harcba! Az Úrnak az az akarata, hogy legyünk bátrak. Bármilyen veszedelmes, meghökkentő vagy nyomorúságos körülmények közé kerüljön is Isten gyermeke, legyen mindig bátor. Ha Isten velünk, kicsoda ellenünk? Ha Ő a mi oldalunkon áll ki állhat nekünk ellen?
Sohase bízzun...
2019-03-18 17:16:16
Kire emlékszel retro kedvenceink közül?
... ott aztán volt Majka vagy Tau bácsi is.

Szóval, kéthetente Szombat esti filmkoktél, amit remegve vártunk, mert az volt ám az igazi buli! Menő manó, Minden lében két kanál, Meghökkentő mesék, Parabola... Mire emlékszel még?
Egy-egy filmet több ezerszer láttunk, de nem bántuk. 20 perces részekben, szombatonként adták le kedvenc gyerekfilmjeinket. Emlékezett már a...
2019-03-16 21:29:20
1. nagyböjti hét szombat
... jó irányba vezeti őket. Olyan személy ő, aki egyszerű embereket választott barátainak, tanítványainak. Világos és egyszerű, élet közeli példákat használva tanított, de olykor valóban meghökkentő, elgondolkodtató kijelentéseket tett.
Amikor a szeretet parancsáról beszélt, akkor is magasra tette a lécet, nem elégedett meg a hagyományos, középszerű vallásossággal. Új követelmén...
2019-03-16 10:45:49
Romhányi József verseiből
... tojásüzlet!
A kocsiban szörnyű bűz lett.
Vigaszt nyer az asszony, ráfér: nem volt kár azért a zápért, az igazság nyert befolyást: egy zápfogért egy záptojást.
A kopasznál, - meghökkentő, - se rongydarab, se zsebkendő.
S mer' a haj nem vetett gátat, elérte a lé a hátat.
És mint minden ilyen helyre, legyek szálltak rá a fejre
Már érezt...
2019-02-22 17:28:34
1 2 3 ..........................85 86 .............127 128 .............169 170 171 
Címkék: Deák Ernőírása, Romhányi József, Jézus Krisztusban, kalandtáborok követik, meghökkentő témájú, földrajzi eloszlásban, vezető pozíciót, előző évihez, minden kegyelem, ellenkezőjét érdemlik, múltból gyilkosához, költő alapállása, szánalom szólal, öreg gyilkost, meghökkentő elbeszélések, alábbi történet, sötétség erői, igazi buli, szeretet parancsáról, kocsiban szörnyű, igazság nyert, száztizenegyedik, készségfejlesztő, elgondolkodtató, tanítványainak, vallásossággal, üdvözítőjükben, kijelentéseket, magyarországon, dinamikusabban, szombatonként, kalandtáborok, ellenkezőjét, elbeszélések, megbocsátást, jóakaratának, tanúságtétel, sétálhatnánk, legismertebb, megkísérelni, nyomorúságos, folyamatosan, meghökkentő, parancsáról, hagyományos, újszövetség, körülmények, veszedelmes, gyilkosához, kegyelméről, találkozása, dicsőségére, krisztusban, kedvenceink, eloszlásban, emlékezetes, emlékezett, rettenetes, történetét, barátainak, alapállása, választott, könnyedebb, filmkoktél, hatalmasak, oldalunkon, karonfogva, rongydarab, olyannyira,
© 2013 TVN.HU Kft.