Belépés
Torontói Filmfesztivál - Horvát Lili és Mundruczó Kornél filmje is szerepel a programban
...
Horvát Lili második nagyjátékfilmje, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre világpremierjét a velencei filmfesztiválon tartják szeptember elején, ezután mutatják be az észak-amerikai fesztiválon.
A szeptember 10. és 19. között zajló torontói fesztivál programjában többek között Spike Lee, Thomas Vinterberg, Naomi Kawase és Halle Berry új alkotásaival, val...
2020-07-30 18:52:18
Tőzsde - Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek
... kialakulását a beta-interferon fehérje belélegzett formában.
Londonban a kínai-brit feszültségek fokozódása rontotta a hangulatot. A brit kormány hétfőn azonnali hatállyal meghatározatlan időre felfüggesztette a Hongkonggal kötött kiadatási egyezményt a különleges közigazgatási területre szabottan elfogadott kínai nemzetbiztonsági törvény által keltett aggodalmak miatt....
2020-07-20 19:34:00
Brexit - Brit belügyminisztérium: az új bevándorlási szabályok előnyben részesítik az angolul jól beszélőket és
... átmeneti időszak végéig törvényesen és életvitelszerűen letelepednek az Egyesült Királyságban, továbbra is maradhatnak az országban megszerzett összes jogosultságuk megtartásával, ha meghatározatlan időre szóló tartózkodási engedélyért - hivatalos elnevezéssel letelepedett jogi státusért - folyamodnak.
E jogi státust 2021. június 30-ig lehet kérelmezni.
Azokra az uniós á...
2020-07-13 18:42:14
Koronavírus - MÁV: átmenetileg szünetel a nemzetközi személyszállítás Szerbia és Magyarország között
... vírusvészhelyzet miatt, ezért átmenetileg szünetel a nemzetközi személyszállítás Szerbia és Magyarország között.
A MÁV felhívja a figyelmet, hogy az Ivo Andric nemzetközi gyorsvonatpár meghatározatlan ideig nem közlekedik egyik irányban sem Kelebia és Újvidék között július 14-től. A vonatpárral a belföldi utasok Budapest és Kelebia között továbbra is utazhatnak.
A nemze...
2020-07-13 15:22:33
Tőzsde - Pozitív kezdés várható az európai tőzsdéken
... lassulásával kapcsolatos aggodalmak terhelték meg. Kedden az Európai Bizottság adta ki lefelé módosított növekedési prognózisát, szerdán pedig az Európai Központi Bank jelezte, hogy meghatározatlan ideig nem áll szándékában változtatni monetáris politikáján.
Az amerikai indexek viszont nyereséggel zárak szerdán, a főként technológiai részvényeket jegyző Nasdaq Composite index...
2020-07-09 07:20:59
Brexit - Több mint 3,5 millió külföldi EU-állampolgár kért tartós brit letelepedési engedélyt
... Unióból, de azok az EU-polgárok, akik törvényesen és életvitelszerűen laknak az országban, továbbra is maradhatnak megszerzett összes jogosultságuk megtartásával. Ehhez azonban meghatározatlan időre szóló tartózkodási engedélyért - hivatalos elnevezéssel letelepedett jogi státusért - kell folyamodniuk.
A londoni belügyminisztérium csütörtökön ismertetett első negyedévi összes...
2020-05-14 16:04:43
Koronavírus - Egyre több vágóhíd bezár az Egyesült Államokban
... Coloradóban van, ezek napi 20-40 ezer sertést vágnak le.
Az Egyesült Államok másik nagy húsfeldolgozója, a Smithfield Foods szintén csütörtökön közölte, hogy több vágóhídján is meghatározatlan ideig szünetel a munka. A vállalat a múlt héten jelentette be több húsfeldolgozója leállását Wisconsinban, Missouriban és Dél-Dakotában.
Az NPR megjegyezte: a húsfeldolgozók és vág...
2020-04-24 07:05:03
Koronavírus - Uniós biztos: aggodalomra ad okot, hogy a magyar jogszabály nem szab határidőt az intézkedések ha
... nem egyértelmű. Aggodalomra ad okot, hogy annak meghatározása a magyar kormány kezében van - jelentette ki.
Aggodalomra okot adónak nevezte azt is, hogy a magyar szabályozás meghatározatlanul széles hatásköröket biztosít alkalmazójának. Továbbá nem határozz egyértelműen a járvánnyal összefüggő álhírek terjesztőinek büntethetőségét, és a szigorú szankciókat illetően.
Kije...
2020-04-23 21:13:30
Koronavírus - Macron május 11-ig meghosszabbította a kijárási korlátozásokat Franciaországban
... a tömegközlekedési járműveken kívánja általánossá tenni a kormányzat, mégpedig a polgármesterek bevonásával.
Emmanuel Macron kiemelte, hogy Franciaország határai egyelőre meghatározatlan időre zárva maradnak az Európán kívüliek számára.
A gazdaságvédelmi intézkedésekben Emmanuel Macron a hosszabb távon veszteségekkel sújtott ágazatoknak speciális mentőcsomagokat ígért,...
2020-04-13 22:32:59
Megjelent a húsvéti kormányrendelet
... kormányrendelet: itt van minden a kijárási korlátozás hosszabbításáról
Április 9-én, késő este a Magyar Közlönyben megjelent a legújabb kormányrendelet. Ebben foglaltatik a meghatározatlan ideig bevezetésre került kijárási korlátozás, illetve az is, hogy a húsvéti időszakra milyen plusz jogköröket kapnak a polgármesterek.

A Kormány az Alaptörvény 53. cikk (2) bekez...
2020-04-10 12:12:10
1 2 3 ......25 26 ...37 38 ...49 50 51 
Címkék: Torontói Filmfesztivál, Horvát Lili, Mundruczó Kornél, Egyesült Államokban, Spike Lee, Thomas Vinterberg, Naomi Kawase, Halle Berry, Egyesült Királyságban, Európai Bizottság, Európai Központi Bank, Nasdaq Composite, Egyesült Államok, Smithfield Foods, Emmanuel Macron, Magyar Közlönyben, vezető nyugat-európai, nemzetközi személyszállítás, európai tőzsdéken, magyar jogszabály, kijárási korlátozásokat, húsvéti kormányrendelet, velencei filmfesztiválon, észak-amerikai fesztiválon, beta-interferon fehérje, kínai-brit feszültségek, brit kormány, különleges közigazgatási, országban megszerzett, belföldi utasok, amerikai indexek, főként technológiai, múlt héten, magyar kormány, magyar szabályozás, járvánnyal összefüggő, szigorú szankciókat, tömegközlekedési járműveken, polgármesterek bevonásával, gazdaságvédelmi intézkedésekben, hosszabb távon, kijárási korlátozás, legújabb kormányrendelet, meghatározatlan ideig, húsvéti időszakra, franciaországban, tömegközlekedési, életvitelszerűen,
© 2013 TVN.HU Kft.