Belépés
Az Európai Bizottság elfogadta a drónokra vonatkozó új szabályok végrehajtási rendeletét
... üzemeltetőnek látómezejében, az emberektől távol kell tartania az eszközt.
A tagállamoknak úgynevezett repülési zónákat kell meghatározniuk, ahol a drónokat - a súlyuk által meghatározott szabályoknak megfelelően - használni lehet. Azok a területek, amelyekre a drónok nem repülhetnek be, magukban foglalhatják a repülőtereket, azok környékét, vagy a városközpontokat - írták....
2019-05-24 15:09:18
Assisi Szent Ferenc kilenced - Szentatya látogatására!
... 23-31.
...................
A kilenced egymás után, megszakítás nélkül kilenc napon át (vagy kilenc
egymást követő hét/hónap meghatározott napján) valamely szándékra
végzett rendszeres, várakozást kifejező, kérést nyomatékosító imádság,
amellyel állhatatosságunkat bizonyítjuk Isten előtt. Min...
2019-05-23 12:01:57
Kiszivároghattak a történelemérettségi ............
... feljelentést tett.
Az esszéknél a diákoknak kétféle feladatot kell megoldaniuk: egy rövidet, amit körülbelül 100-130 szóban írnak meg, valamint egy hosszút, aminél 210-260 szó a meghatározott terjedelem.
Lapunknak egy végzős gimnazista azt írta, az osztályukból többen megkapták (különböző forrásból) azt az üzenetet, amely valószínűsíti a később a feladatsorban valóban vi...
2019-05-08 17:24:12
EP-választás - Letették esküjüket a Munkáspárt és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt NVB-delegáltjai is
... mellett felügyeli a külképviseleteken leadott és a levélben érkező szavazatok számlálását.
E testület állapítja meg azt is, hogy mely jelölőszervezetek ér...
2019-05-03 10:11:20
Európa Tanács: jelentős veszélyben van a média-, és a véleménynyilvánítás szabadsága Európában
... Jogok Európai Bírósága (EJEB) kulcsfontosságú annak biztosítása érdekében, hogy a nemzeti jogszabályok és jogi gyakorlatok összhangban legyenek az Emberi Jogok Európai Egyezményében meghatározott normákkal.
A jelentés szerint túlzott koncentráció, vagy a kormányzattal való együttműködés fokozódása miatt gyakran fennáll a média sokszínűségénekhosszú távú fenyegetettsége.
...
2019-05-02 20:34:10
Puzsér hárompontos ajánlatot tett az ellenzéknek
... azt tartalmazza, hogy "korrekt" kerületi elosztás valósuljon meg az ellenzéki pártok között, legyen egy fővárosi "minimumprogram", amelynek része egy antikorrupciós csomag, s végül meghatározott feltételekkel, nem az MSZP szervezésében, legyen előválasztás az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjéről.
A "korrekt" kerületi elosztás az előző évi és a most májusban esedékes euró...
2019-05-02 18:03:03
Putyin aláírta az orosz internet stabil működtetéséről szóló törvényt
... mentesíteni fogják a tiltott tartalmakat közlő oldalakhoz való hozzáférés kötelezettsége alól, ha a fenyegetések elhárítását szolgáló eszközöket fognak alkalmazni a kormány által meghatározott módon. E berendezések üzembiztos működéséért a Roszkomnadzor felel majd.
Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök március végén azt állította, hogy Oroszország nem fogja követni Kína péld...
2019-05-01 20:27:33
Csökkentették Ukrajnában a gáz árát a lakossági fogyasztóknak
... európai piacokon.
A megállapodás értelmében módosították az árképzést is. Eszerint ha a földgáz piaci ára az ipari felhasználók számára a 2018. október 19-ei kormányrendeletben meghatározott szint alá csökken, akkor csökkentik a lakossági fogyasztói árat, viszont ha ahhoz képest magasabb lesz, akkor nem változtatnak azon.
Az UNIAN ukrán hírügynökség emlékeztetett arra, ...
2019-05-01 19:55:09
Rekordszámú veterán autó indul az idei Mercedes-Benz-csillagtúrán
...
A szervező Mercedes-Benz Hungária Kft. közlése szerint a verseny lényege nem a gyorsaság, hanem az, hogy meghatározott idő alatt egy adott távot teljesítsenek a résztvevők, miközben márkatörténeti, valamint típusismereti feladatokat oldanak meg.
A Mercedes-Benz hazai importőre által kétévente megrendezett Classic Csillagtúra verseny résztvevői az idén a közép-magyarorszá...
2019-05-01 19:43:54
Felnőttiskolát alapít a francia elnök felesége
... Macron két felnőttiskolát kíván létrehozni 25 évnél idősebb, képzetlen munkanélküliek számára. Számukat több mint 300 ezerre becsülik Franciaországban.
A lap úgy tudja, a már meghatározott tanmenet részletes kidolgozására Brigitte Macron létrehozott egy 15 fős pedagógiai testületet, amelynek ő a vezetője. Ebben helyet kaptak a párizsi elővárosok baloldali polgármesterei mell...
2019-04-25 13:29:27
1 2 3 .................630 631 .........945 946 ........1259 1260 1261 
Címkék: Európai Bizottság, Assisi Szent Ferenc, Magyar Kétfarkú Kutya Párt NVB-delegáltjai, Európa Tanács, Csökkentették Ukrajnában, Jogok Európai Bírósága, Emberi Jogok Európai Egyezményében, Dmitrij Medvegyev, Mercedes-Benz Hungária Kft, Classic Csillagtúra, Brigitte Macron, drónokra vonatkozó, orosz internet, lakossági fogyasztóknak, francia elnök, emberektől távol, tagállamoknak úgynevezett, súlyuk által, kilenced egymás, diákoknak kétféle, meghatározott terjedelem, végzős gimnazista, osztályukból többen, feladatsorban valóban, külképviseleteken leadott, levélben érkező, nemzeti jogszabályok, jelentés szerint, kormányzattal való, ellenzéki pártok, antikorrupciós csomag, ellenzék közös, most májusban, tiltott tartalmakat, fenyegetések elhárítását, kormány által, megállapodás értelmében, földgáz piaci, ipari felhasználók, lakossági fogyasztói, szervező Mercedes-Benz, verseny lényege, adott távot, párizsi elővárosok, franciaországban, kiszivároghattak, városközpontokat, fenyegetettsége,
© 2013 TVN.HU Kft.