Belépés
Koronavírus - Romániában 10 százalékkal csökkent a sörfogyasztás a járvány kezdete óta
... vendégeket, csak teraszokon, és ott is korlátozott számban. Emellett Romániában az elmúlt időszakban nőtt a fertőzések száma, és a hatóságok bejelentették, hogy harminc nappal meghosszabbítják a veszélyhelyzetet.
Az egyesület emlékeztetett, hogy hagyományosan a harmadik negyedévben fogy a legtöbb sör,az számít a csúcsidőszaknak, ezért arra számítanak, hogy ekkor fog leginkáb...
2020-07-16 15:02:53
Koronavírus - Meghosszabbítják a járványügyi korlátozásokat a németországi Gütersloh járásban
...
Armin Laschet düsseldorfi tájékoztatóján elmondta, hogy a 360 ezer lakosú járásban július 7-ig hosszabbítják meg a járvány eddigi legsúlyosabb szakaszában, a március-áprilisi időszakban megismert korlátozásokat, amelyek a többi között azt jelentik, hogy mindenki csak szükség esetén hagyhatja el otthonát.
A hosszabbítás csupán óvintézkedés, mert a több ezer szűrővizsgála...
2020-06-29 17:03:08
Koronavírus - Ismét nő a fertőzöttek száma a Nyugat-Balkánon
... sajtótájékoztató keretében közli, hogyan döntött a korábban áprilisra tervezett, majd a koronavírus-járvány miatt elhalasztott parlamenti választások új időpontjáról, és azt is elmondja, meghosszabbítják-e újra a vasárnap véget érő szükségállapotot.
Bosznia-Hercegovinában péntekre 2781-ről 2866-ra emelkedett az azonosított fertőzöttek száma. Járványügyi szakértők az elővigyáz...
2020-06-12 11:01:57
MÁV: egész nyáron korlátozásokra kell számítani a ceglédi elővárosi, a debreceni és a szegedi fővonalakon is
... közlekedést. Em...
2020-06-11 16:22:51
Krónika 10. rész (a nemzeti önazonosság védelméről)
... kapcsolatban, amely megkövetelné Európától, hogy ismerje el a nemzeti kisebbségek jogait.
Emlékeztetett arra, hogy 1,2 millióan írták alá a kezdeményezést, a határidőt azonban meghosszabbítják. Ha több európai ország is csatlakozik az aláírókhoz, elismerhetik, hogy száz éve gyalázatos döntés született - hangoztatta.
A határozati javaslatról szólva azt mondta, a közös kiá...
2020-06-08 19:43:20
Amerikai tüntetések - New York kormányzója a rendőrséget okolja, mert nem vetett véget az erőszaknak
... a fosztogatók, a bűnözők mindenkinek ártanak" - hangoztatta.
Cuomo leszögezte: "a protestálókat meg kell különböztetni a fosztogatóktól". Közölte, hogy New York városában meghosszabbítják a kijárási tilalmat, segítve ezzel a rendfenntartó erők munkáját. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy "a kijárási tilalom nem a protestálóknak szól, nem a tüntetőket zaklatják ezzel".
A dem...
2020-06-02 21:22:53
Koronavírus - Lengyelországban maradt a járvány alatt is az ott munkát vállaló külföldiek többsége
... gazdaságot is érintő korlátozásokat.
A külföldi munkavállalók 63,5 százaléka élni szeretne a varsói kormány által kínált lehetőséggel, hogy a járvány idején automatikusan meghosszabbítják a lengyelországi tartózkodási és munkavállalási engedélyek érvényességét.
A felmérés készítői szerint a lengyel kormánynak a jelenleg újból beinduló gazdaságban munkaerőhiánnyal kell sz...
2020-05-21 20:13:07
Koronavírus - Törökországban stagnál az új fertőzöttek száma
... van a hétvégékre elrendelt kijárási tilalom, ráadásul a korlátozás az előttünk álló hétvégén nem csupán kétnapos, hanem négynapos lesz, mert egészen a keddre eső nemzeti ünnepig meghosszabbítják.
Miközben a közösségi élet és a távolsági közlekedés országszerte még mindig szinte teljesen korlátozott, Ülkay Atmaca, a Professzionális Szállodavezetők Egyesületének (POYD) elnöke a...
2020-05-15 20:26:02
Koronavírus - Törökországban 1000 közelébe süllyedt az új esetek száma
... hétvégi kijárási tilalmakban érintett tartományokban az előttünk álló hétvégén az intézkedés nem csupán kétnapos, hanem négynapos lesz, mert egészen a keddre eső nemzeti ünnepig meghosszabbítják.
Erdogan múlt hétfőn ismertette a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások enyhítésére vonatkozó terv első ütemét, amelynek keretében egyebek mellett most hétfőn bizonyos fel...
2020-05-11 21:12:32
Koronavírus - A kulturális szektort támogató intézkedéseket jelentett be a francia elnök
... nyári kulturális fesztiválok pedig elmaradnak.
Az 1,3 millió embert foglalkoztató kulturális szektor jelentős elvárásaira és megnyugtatására Emmanuel Macron megígérte, hogy meghosszabbítják a szabadúszó művészek állami juttatásait 2021 augusztusáig, függetlenül attól, hogy munkához jutnak-e vagy sem.
A Franciaországban több mint 100 ezer alkalmilag foglalkoztatott művés...
2020-05-06 18:13:04
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....60 61 
Címkék: Emellett Romániában, Armin Laschet, Ülkay Atmaca, Professzionális Szállodavezetők Egyesületének, Emmanuel Macron, járvány kezdete, járványügyi korlátozásokat, németországi Gütersloh, fertőzöttek száma, ceglédi elővárosi, szegedi fővonalakon, nemzeti önazonosság, rendőrséget okolja, járvány alatt, kulturális szektort, francia elnök, elmúlt időszakban, fertőzések száma, hatóságok bejelentették, egyesület emlékeztetett, harmadik negyedévben, járvány eddigi, március-áprilisi időszakban, többi között, hosszabbítás csupán, több ezer, korábban áprilisra, vasárnap véget, azonosított fertőzöttek, nemzeti kisebbségek, határidőt azonban, határozati javaslatról, bűnözők mindenkinek, kijárási tilalmat, rendfenntartó erők, kijárási tilalom, protestálóknak szól, tüntetőket zaklatják, külföldi munkavállalók, varsói kormány, járvány idején, lengyelországi tartózkodási, felmérés készítői, lengyel kormánynak, jelenleg újból, hétvégékre elrendelt, előttünk álló, közösségi élet, távolsági közlekedés,
© 2013 TVN.HU Kft.