Belépés
Böjte Csaba szerint ha az orvosok azt mondják, hogy kell az
Böjte Csaba szerint ha az orvosok azt mondják, hogy kell az oltás, akkor kell!!
A tanároktól tanuljuk a helyesírást, az építészek tervezik a házunkat, az autószerelők megjavítják az autónkat, az orvosaink, az egészségügyi szakembereink pedig hosszú évek óta tanulják a gyógyítást,...... hallgassunk rájuk! Bizalommal, Csaba t.
A tanároktól tanuljuk a helyesírást, az építés...
2021-01-12 13:10:32
A férfi megkérdezte a rejtélyes...A válasz tanulságos!
... vendéget, nem úgy, mint egy beteget.
6. Megtanítanak latin-amerikai táncokra.
7. Kéthetente új barátokat szerzek.
8. Minden elektromos eszköz működik, és ha nem, szó nélkül megjavítják.
9. Ha eltöröm a lábam, szuper lakosztályba tesznek, nem az elfekvőbe.
Ja, és mellesleg bejártam Afrikát, Ázsiát és Dél-Amerikát.
Milyen igaza van a néninek! Gondolatai...
2018-08-30 18:29:50
Barack Obama 81 demokrata párti jelöltet támogat az őszi választásokon
... amelyet képviselnek" - írta mikroblog-bejegyzésében Obama. Hozzátette: bízik abban, hogy együttes erővel megerősítik ezt az országot, amelyet szeretnek, újból megteremtik a lehetőségeket, megjavítják viszonyukat szövetségeseikkel, kiállnak a világban és védelmezik alapvető elkötelezettségüket az igazság, a tisztesség, a felelősségvállalás és a jogrend mellett.
A volt elnök s...
2018-08-02 07:05:23
Három ajtó van
Műszaki okok miatt leszáll a repülőgép menetközben. Amíg megjavítják a gépet, a személyzet egy éjszakát a reptér melletti szállodában tölti. Másnap reggel indulnának tovább, de az egyik szőke stewardess hiányzik. Felhívják a szobáját, kiderül, hogy még ott van. A kapitány mérgesen kérdezi:
- Miért nem jött a megbeszélt időben?
- Sajnos nem tudok kimenni a szobából.
-...
2018-04-28 18:25:27
Vallásos természet
... bűnösök kifényesítették magukat, lekefélték a rozsda és piszok legkirívóbb részét, és úgy gondolják, hogy régi természetük olyan jó, mintha új lenne. Rendben van, hogy felújítják és megjavítják régi önmagukat, de ez nem elég. Annyit moshatod Izmael arcát és kezét, amennyit akarod, de ettől nem válik Izsákká. Megjavíthatod a természeted, és ideiglenes célokra ez hasznos is lehet, d...
2018-02-02 16:52:24
Egy óvónő őszinte, nyers véleménye az óvodák helyzetéről
... parkettcsiszoló apuka, akkor velük még az óvodavezető is igyekszik ápolni a kapcsolatot, hiszen nagy segítség, amikor a szülők lefestik, lecsiszolják, lelakkozzák, összeszerelik, és megjavítják akár az épület bizonyos részeit, akár a bútorokat vagy az udvari játékokat. Ugyanis a fenntartónak mindenre nem futja és az állami normatíva sem képes mindezt fedezni.

Megvarrja ...
2018-01-09 16:37:08
Fidesz: rendben zajlanak a mammográfiai szűrések
... vizsgálatokat.
Az M1 szombati műsorában a fideszes politikus megjegyezte, a készülékek természetesen elromolhatnak, mert sokat használják azokat. Ilyen esetben azonban vagy gyorsan megjavítják a berendezéseket, vagy ha ez nem lehetséges, bérelt eszközöket vesznek igénybe, esetleg más kórházak szűrőállomásai átveszik a betegeket.
Bene Ildikó arról is beszélt az M1-nek nyi...
2017-11-25 17:23:54
Vihar - Késnek a vonatok a győri és a szobi vonalon
... győri vonalon az okozza a késéseket, hogy a viharos szél fát döntött a felsővezetékre Tatabánya és Szárliget között. Nem járnak a vonatok ezen a szakaszon, amíg eltávolítják a fát és megjavítják a felsővezetéket. A szakemberek jelenleg azon dolgoznak, hogy egy vágányon mielőbb újraindulhasson a vonatforgalom.
A Budapest-Vác-Szob vonalon 10-30 perccel nőhet a menetidő, mert Vá...
2017-10-29 13:01:49
Több ezer háztartás maradt áram nélkül Dél-Csehországban szélvihar következtében
... áramszolgáltató szóvivője. Vácha szerint az áramszolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a helyzet vasárnap reggelig rendeződjön. A helyi vezetékeket még a szombati nap folyamán megjavítják - szögezte le a szóvivő.
Martin Sviták, a dél-csehországi tűzoltóság igazgatóhelyettese a rádiónak azt mondta, hogy éjszaka mintegy 250 esetben riasztották a tűzoltókat és hívták...
2017-08-19 10:41:26
Négy évre elhallgat a Big Ben, a londoni parlament óratornyának nagyharangja
... állványozva.
Az 1859-ben elhelyezett órát is alapos vizsgálatnak vetik alá: minden egyes fogaskerekét ellenőrzik, és ha kell felújítják. Mind a négy számlapját megtisztítják és megjavítják, fémkeretüket megújítják.
Az órát januárban állítják le, de a számlapok egyike a felújítás alatt is mindig mutatni fogja a pontos időt.
Érdekesség, hogy az óra a tervek szerint...
2017-08-14 11:41:39
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Böjte Csaba, Barack Obama, Bene Ildikó, Martin Sviták, férfi megkérdezte, válasz tanulságos, őszi választásokon, óvónő őszinte, óvodák helyzetéről, mammográfiai szűrések, szobi vonalon, londoni parlament, tanároktól tanuljuk, építészek tervezik, autószerelők megjavítják, egészségügyi szakembereink, jogrend mellett, volt elnök, repülőgép menetközben, reptér melletti, egyik szőke, kapitány mérgesen, megbeszélt időben, szülők lefestik, épület bizonyos, bútorokat vagy, udvari játékokat, fenntartónak mindenre, állami normatíva, fideszes politikus, készülékek természetesen, viharos szél, felsővezetékre Tatabánya, vonatok ezen, szakemberek jelenleg, vágányon mielőbb, áramszolgáltató mindent, helyzet vasárnap, helyi vezetékeket, dél-csehországi tűzoltóság, 1859-ben elhelyezett, négy számlapját, órát januárban, számlapok egyike, felújítás alatt, pontos időt, tervek szerint, áramszolgáltató, parkettcsiszoló, kifényesítették, újraindulhasson, szűrőállomásai, felsővezetékre, felsővezetéket, berendezéseket,
© 2013 TVN.HU Kft.