Belépés
Az arcolajat sem használhatja mindenki
... pattanásokat idézhet elő.

A seborrheás dermatitiszben szenvedő személyeknek sem javasolt az arcápoló olajok használata, mivel nemcsak a fejbőrön, hanem az arcbőrön is megjelenhetnek a viszkető vörös foltok, amelyek súlyosbodhatnak is, ha még olajokkal tömítjük el az arc pórusait.

A rosacea egy nagyon gyakori bőrbetegség, amely bőrpírt okozhat az arc egyes ter...
2023-02-04 12:46:08
Hogyan néznek ki az angyalok a valóságban?
Az angyalok fény és szeretet megtestesülései. Bár ők maguk a tiszta szellem, mégis számtalan formában megjelenhetnek, de van néhány közös jellemzőjük...

Ragyogó fény
Ahogy fentebb említettem, az angyalok természete éppen az, hogy fény- és szeretetlények. Mivel ez az alaptermészetük, gyakran tiszta fényként jelennek meg.

Előfordulhat, hogy angyalokat l...
2023-01-25 22:32:39
A nyelvbizsergésről
... lehet a nyelvben jelentkező bizsergő érzésnek. Ezt a tünetet nemcsak a cukorbeteg személyek tapasztalhatják meg, hanem bárki, aki megéhezik. A nyelv bizsergése mellett más tünetek is megjelenhetnek, például a szédülés, a zavartság, az éhség, az ingerlékenység, a fáradtság.

Amennyiben valakinek túl magas a szervezetében a kalciumszint, szintén megtapasztalhatja ezt az ér...
2023-01-19 13:24:25
Egy komoly autoimmun betegség: lupusz
... veseprobléma, szívbetegség és légzési nehézség is.

A lupusz egyik árulkodó tünete a folyamatosan fennálló fáradtság, az ízületi fájdalom, a láz, a fényérzékenység, de kiütések is megjelenhetnek a testen.

A hozzáértők pontosan még ma sem tudják, hogy mi okozhatja a lupuszt, illetve az autoimmun betegségeket, annyi azonban bizonyos, hogy a háttérben meghúzódhat...
2023-01-13 23:06:56
Az izomfájdalom komoly betegségeket is jelezhet
... vagyis a polymyalgia rheumaticától, amely betegség magába foglalja a kar, a comb, a hát, a nyak és a váll merevségét és izmainak görcsös fájdalmát. A tünetek egyik napról a másikra is megjelenhetnek, sok esetben még az öltözködést is lehetetlenné teszi a hirtelen jött fájdalom. Gyógyszeres terápia segíthet enyhíteni a merevséget és a görcsök okozta fájdalmat.

Krónikus a...
2023-01-13 23:04:48
Vitiligo, a rejtélyes bőrbetegség
... bőrön megjelenő fehér folt. Maga a folt lehet kicsi vagy nagy, de a mintázatában is megfigyelhetünk különbségeket:

Szegmentális: a fehér foltok általában kisebbek, megjelenhetnek egy helyen, de a testen szétszórva is. Jellegzetessége, hogy ilyenkor inkább csak a test egyik oldalára koncentrálódnak az elváltozások, sokszor a folyamat egy év után magától leáll.
...
2023-01-10 21:29:54
A leggyakoribb autoimmun betegségek
... immunrendszer az ízületeket támadja meg. Jellemző tünete a bőrpír, a melegségérzet, a fájdalom és a merevség az ízületekben. Már egészen korai életkorban, a 30-as évektől kezdve megjelenhetnek a panaszok.
Szklerózis multiplex

Szkleróizs multiplex során a központi idegrendszerben lévő idegsejteket körülvevő védőbevonat sérül. Jellemző tünetei a zsibbadás, gyengeség,...
2023-01-10 21:21:15
A hiperurikémiáról jó tudni
... miatt nem képes elegendő mennyiségű húgysavat kiválasztani, hiperurikémia alakulhat ki. A vér túl magas húgysavszintje kristályok képződéséhez vezethet, melyek ugyan a testben bárhol megjelenhetnek, leginkább a vesékben, az ízületben, valamint azok körül alakulnak ki. Amikor a szervezet védekező mechanizmusában alapvető szerepet játszó fehérvérsejtek megtámadják ezeket a kristályo...
2023-01-05 22:45:53
A szív- és érrendszeri egészség védelme K2-vitaminnal
... különösen a lágy szövetekben. Amennyiben a szervezetben nincs elegendő ebből a vitaminból, úgy megindul az artériákban a plakk-képződés, de a fogakon is kialakulhat fogkő, illetve megjelenhetnek az artritisz kellemetlen tünetei is. Ezek a tünetek a következők lehetnek: csökkent rugalmasság, ízületi merevség, duzzanat és fájdalom.

A K2-vitamin gyulladáscsökkentő hatással...
2022-12-30 21:22:38
Szeretet
... egymástól..., de
szeretni, mindegyik világban csak egyféle képpen lehet! Őszintén,
igazán figyelve arra, ami Neked fontos, ami Nekünk nagyszerű...sőt
még az én örömeim is megjelenhetnek, anélkül, hogy borulna az egész!
A szeretet nem alku ! Érzés...ami vagy van, vagy nincs !
Semmilyen anyagi haszontól nem függ.
Mi , mindannyian szeretet hiánnyal küszk...
2022-12-11 08:47:08
1 2 3 ..........37 38 .....55 56 .....73 74 75 
Címkék: komoly autoimmun, izomfájdalom komoly, rejtélyes bőrbetegség, leggyakoribb autoimmun, seborrheás dermatitiszben, arcápoló olajok, viszkető vörös, nagyon gyakori, angyalok fény, tiszta szellem, angyalok természete, nyelvben jelentkező, tünetet nemcsak, cukorbeteg személyek, nyelv bizsergése, lupusz egyik, folyamatosan fennálló, ízületi fájdalom, hozzáértők pontosan, autoimmun betegségeket, háttérben meghúzódhat, polymyalgia rheumaticától, váll merevségét, tünetek egyik, hirtelen jött, görcsök okozta, folt lehet, fehér foltok, testen szétszórva, test egyik, ízületeket támadja, 30-as évektől, központi idegrendszerben, testben bárhol, szervezet védekező, lágy szövetekben, szervezetben nincs, artritisz kellemetlen, következők lehetnek, hiperurikémiáról, megfigyelhetünk, megtestesülései, súlyosbodhatnak, fényérzékenység, alaptermészetük, mechanizmusában, jellegzetessége, koncentrálódnak, tapasztalhatják, idegrendszerben, megjelenhetnek, dermatitiszben, húgysavszintje, ingerlékenység, fehérvérsejtek,
© 2013 TVN.HU Kft.