Belépés
Ha hiszel benne
... vetnie a vizes ruhákat,van egy másik rendem azt felveheti, még ez megszárad, ha este kimossuk a kemence padkán hónapra száraz lesz.
-Köszönöm szépen.-mondta a leány halkan, s arcán megjelentek az első lázrózsák, csak kucorgott a kemence mellett szótlan.
Annácska odalépett hozzá, s homlokára tette a kezét.
-Ejnye kisasszony, ne most betegedjék meg mikor mán jó helyüt...
2021-08-22 15:46:37
A kívánságok fája – buddhista tanmese
... ki:
,,Akkor hát szeretnék egy gyönyörű házat!"
Az előtte lévő völgyben megjelent a ház. Arcán széles mosollyal szolgákat kívánt, akik a háznak gondját viseljék. Amint ezek is megjelentek, úgy érezte, hihetetlen erővel áldotta meg az Úr. Kívánt hát magának egy gyönyörű szép és rendkívül intelligens asszonyt, akivel szerencséjét megoszthatja.
Amikor ez is v...
2021-08-12 09:52:49
95 éve először úszta át a 19 éves amerikai nő az Angol-csato
... maradt zsurnaliszták egy másik hajót béreltek (a Morinie-t), amely állítólag többször is túl közel ment az úszóhoz, veszélyeztetve a sikerét. Ugyanakkor a brit sajtóban olyan vádak is megjelentek, hogy a két vontatóhajó gyakorlatilag megvédte Trudyt a nagy hullámoktól, ezért tudta lényegesen könnyebben teljesítenie a távot. Egyébként a 12. óra környékén edzője annyira aggódott a f...
2021-08-06 21:15:39
Tóth János versei
... lényeg, hogy természetes vagyok. Magyarul írok, és ezt próbálom érthetően az idegen kifejezések nélkül tenni, kisseb-nagyobb sikerrel.
Az elmúlt években pályázatokon vettem részt és megjelentek verseim antológiákban, hangos kiadványokban és jelenleg kilenc saját verseskötetet mondhatok magaménak.
Különösebb célom nincs az írással, a cél az írás.Az írás. egy misztikus val...
2021-07-30 19:30:36
Öngyilkos merénylő akart lenni a magyar iszlamista
... budapesti vagy más magyarországi tömegrendezvényen használja fel. A beszélgetésben úgynevezett ramming-támadásokról, vagyis gépkocsival a tömegbe hajtó támadásokról szóló információk is megjelentek, a fiatalember határozottan állította, hogy ilyet szeretne elkövetni. Nem vagy ilyen, vagy olyan típusú támadást tervezett, hanem mindkettőt - szögezte le a főigazgató.
Hajdu...
2021-06-03 19:30:45
És mikor a pünkösd napja eljött, mindnyájan egy akarattal
... pünkösd napja eljött, mindnyájan egyakarattal együtt valának. És lőn nagy hirtelenséggel az égből mintegy sebesen zúgó szélnek zendülése, és eltelé az egész házat, a hol ülnek vala. És megjelentek előttük kettős tüzes nyelvek és üle mindenikre azok közül És megtelének mindnyájan Szent Lélekkel, és kezdének szólni más nyelveken, amint a Lélek adta nékik szólniok." (ApCsel 2, 1-4)...
2021-05-23 07:19:58
Pünkösd jelentése
... Csak a hatásait láthatjuk. Az Ő egyik legnagyobb hatása az amikor lelki életet ad azoknak akik halottak voltak bűneikben.
A második jelenség a lángnyelvhez hasonlók voltak amelyek megjelentek a tanítványok előtt, majd elkülönültek és leszálltak reájuk. Az egész Szentírásban a tűz Isten szent jelenlétét jelképezi. Mózes a pusztában látta a csipkebokrot égni, amely mégsem égett...
2021-05-16 17:25:11
Krisztus levele vagy
... vállalni annyi volt, mint vértanúságot vállalni. Mindazáltal engedett hívei unszolásának és egy majorban rejtőzött.
Egy elfogott szolgája a kínpadon elárulta rejtekét, és este megjelentek a pribékek. ,,Legyen meg az Isten akarata", mondotta Polikárp. Elébe ment a kissé röstelkedő fogdmegeknek, ételt-italt adatott nekik; csak engedjenek neki még; kis időt imádkozni....
2021-04-14 21:36:36
Háromszáz napja szenved Hajnalka a Covid poklában
... nehezített a talpra állás, hiszen ilyenkor a teljes izomzat eltűnik - emlékezett vissza Hajnalka arra az időszakra, amikor élet-halál között lebegett. Ma már karján és lábán újra megjelentek az izomrostok.

- A családom hatalmas segítség, akik szerencsére eddig mind megúszták a fertőzést.

"A férjem a legfőbb támaszom, de a három gyermekemre is mind...
2021-03-16 22:00:57
Oroszországban
... orvosok készítették a Covid-19. vírus boncolásával (holttestek). Más orosz tudósok szerint a lélegeztetőgépekre és az intenzív osztályra (UCI) soha nem volt szükség. Oroszországban már megjelentek az erre vonatkozó jegyzőkönyvek.
KÍNAI már tudta ezt, de soha nem tette közzé a jelentését.
Oszd meg ezt az információt családdal, szomszédokkal, szomszédokkal, ismerősökkel, b...
2021-02-23 16:00:45
1 2 3 ..............342 343 .......514 515 .......684 685 686 
Címkék: Tóth János, Szent Lélekkel, kívánságok fája, magyar iszlamista, pünkösd napja, vizes ruhákat, másik rendem, kemence padkán, leány halkan, első lázrózsák, kemence mellett, gyönyörű házat, előtte lévő, háznak gondját, gyönyörű szép, másik hajót, brit sajtóban, nagy hullámoktól, idegen kifejezések, elmúlt években, beszélgetésben úgynevezett, tömegbe hajtó, fiatalember határozottan, égből mintegy, egész házat, hatásait láthatjuk, amikor lelki, második jelenség, lángnyelvhez hasonlók, tanítványok előtt, egész Szentírásban, pusztában látta, csipkebokrot égni, majorban rejtőzött, elfogott szolgája, kínpadon elárulta, kissé röstelkedő, talpra állás, teljes izomzat, családom hatalmas, legfőbb támaszom, három gyermekemre, intenzív osztályra, erre vonatkozó, információt családdal, oroszországban, veszélyeztetve, beszélgetésben, hirtelenséggel, kiadványokban, gyakorlatilag, antológiákban, jegyzőkönyvek, szomszédokkal, verseskötetet, zsurnaliszták, magyarországi, szerencséjét, pályázatokon, fogdmegeknek, támadásokról,
© 2013 TVN.HU Kft.