Belépés
Koronavírus - Csökkent a halálesetek napi száma Nagy-Britanniában
... elmaradt az eddigi modellszámításokban valószínűsített ütemtől. E számítások ugyanis arra vallanak, hogy a halálozások száma a görbe jelenlegi szakaszában három és fél naponta megkétszereződik, ez viszont azt jelentette volna, hogy e modell alapján a péntek este zárult 24 órában 800-an haltak volna meg.
Neil Ferguson, a neves londoni Imperial College egyetem járványtan-profes...
2020-04-05 18:17:44
Koronavírus - Egy nap alatt több mint hétszázzal emelkedett a brit halálos áldozatok száma
... emelkedés elmarad az eddigi modellszámításokban valószínűsített ütemtől. Ezek ugyanis arra vallanak, hogy a halálozások száma a görbe jelenlegi szakaszában három és fél naponta megkétszereződik, ez viszont azt jelentette volna, hogy e modell alapján a legutóbbi vizsgált 24 órában 800-an haltak volna meg.
Cuffe szerint ez az első olyan nap, amelyen a halálozási szám elmaradt a...
2020-04-04 17:02:06
Koronavírus - Románia feltétel nélküli hitelmegállapodásokat szeretne az IMF-fel és a EBRD-vel
... munkaügyi miniszter hétfőn jelentette be, hogy már félmillió munkaszerződést függesztettek f...
2020-03-30 18:06:46
Női kézilabda-vb - Rasmussen: minden játékos hozzátett a győzelemhez
... pedig kevés időt töltött a pályán.
"Kellemetlen ellenfél volt, de elég jól oldottuk meg a feladatot. A magyar-román teljesen más hőfokú mérkőzés szokott lenni, most ráadásul megkétszereződik a tét" - mondta a debreceni kapus, aki az első félidőben ötven százalékos teljesítményt nyújtott.
A világbajnokság győztese kijut a jövő nyári, tokiói olimpiára, a 2-7. helyezettek ...
2019-12-04 13:31:12
Rétvári Bence: cél, hogy évről évre egészségesebb ételeket tálaljanak a közétkeztetésben
... kormány kiemelt területnek tekinti a szociális gyermekétkeztetést; míg 2010-ben 29 milliárd forintot fordítottak erre a célra, jövőre 82 milliárd forintot fordítanak, és ezzel megkétszereződik 2010-hez képest az ingyenesen vagy kedvezményesen közétkeztetéshez jutók száma.
Asztalos István, az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének elnöke elmondta: az egészségtudatosság jeg...
2019-11-18 12:32:14
Karmikus törvények - változást hozhatnak
... boldogság bennünk van, nem a külső dolgokban kell keresni. Legyünk hálásak, tanuljunk a hibáinkból, és minden rendben lesz.

4. Ne csak önmagadra gondolj
A boldogság megkétszereződik, ha van akivel megosztanunk. Az öröm akkor jó, ha még van mellettünk valaki, aki velünk tud örülni. Mi is adjunk másnak örömet, lepjük meg szeretteinket valami aprósággal, és máris jobb...
2019-09-26 23:34:27
Az európai légiirányítás koncepciójának végrehajtásáról szóló nyilatkozatot írtak alá Brüsszelben
... mérsékelhetővé válnak a kiberbiztonsági kockázatok.
A szerdán kezdődött kétnapos tanácskozáson arra is felhívták a figyelmet, hogy a globális utasforgalom 2037-re várhatóan megkétszereződik. A növekvő kapacitásigény biztosítása, illetve a környezeti hatások mérséklése pedig nagy feladat az európai légiforgalmi iparág és a tagállamok kormányai számára. Ez a változás megkövetel...
2019-09-11 22:02:49
Uniós drogügynökség: rekordmennyiségű kokaint foglaltak le a hatóságok 2017-ben Európában
... futárok gyors és rugalmas szállítást biztosítanak, egyre nagyobb szerepet játszanak a terjesztésben. Rámutattak mindenesetre arra is, hogy bár az online árusítás volumene évről-évre megkétszereződik, ez továbbra is viszonylageltörpül a "hagyományos" kereskedelem mellett.
"A jelentés azt mutatja, hogy a jelenség összetett. A kábítószerek továbbra is folyamatosan fejlődő, sokré...
2019-06-06 17:41:59
Áder János: az embernek a saját természetével kell megküzdenie
... lesz, amennyien az egész Földön éltek 1918-ban. Az Afrika középső felén fekvő Nigéria lakossága 1950-ben 34 millió volt, ma 200 millió, és az előrejelzések szerint 2050-ig számuk megkétszereződik.
Elkerülhetetlennek tartotta az elvándorlást a túlnépesedett területekről, amely soha nem látott társadalmi feszültségeket idéz majd elő. Példaként hozta fel, hogy a szíriai polgárhá...
2019-06-06 13:01:14
Költségvetés - Az országvédelmi alapba 378 milliárd forint jut
... milliárd forint. E két forrás idén még a Pénzügyminisztérium büdzséjéhez került, és előbbi 165 milliárdos keret volt, míg az utóbbi 60 milliárdos.
A személyi juttatások összege megkétszereződik a minisztériumban, és megközelíti a 4 milliárd forintot.
Továbbra is a tárca büdzséjében szerepel a Szerencsejáték Felügyelet működtetése vagy az autópálya rendelkezésre állási ...
2019-06-04 21:01:46
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Rétvári Bence, Áder János, Neil Ferguson, Imperial College, Asztalos István, Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének, Szerencsejáték Felügyelet, halálesetek napi, brit halálos, európai légiirányítás, hatóságok 2017-ben, saját természetével, országvédelmi alapba, halálozások száma, görbe jelenlegi, péntek este, neves londoni, legutóbbi vizsgált, első olyan, halálozási szám, magyar-román teljesen, debreceni kapus, első félidőben, világbajnokság győztese, jövő nyári, ingyenesen vagy, külső dolgokban, boldogság megkétszereződik, öröm akkor, kiberbiztonsági kockázatok, szerdán kezdődött, globális utasforgalom, növekvő kapacitásigény, környezeti hatások, európai légiforgalmi, tagállamok kormányai, változás megkövetel, online árusítás, jelenség összetett, kábítószerek továbbra, egész Földön, előrejelzések szerint, túlnépesedett területekről, szíriai polgárhá, személyi juttatások, tárca büdzséjében, autópálya rendelkezésre, megkétszereződik, közétkeztetéshez, rekordmennyiségű, közétkeztetésben,
© 2013 TVN.HU Kft.