Belépés
]Szabó Gyuri bácsi úgy irtja a parlagfüvet, hogy teát készít
... leszögezi: a növény ugyan még nem csírázik, de érdemes mindenkinek felkészülnie a parlagfű elleni védekezésre. A hatóság csak július elsejétől bírságolhat, az irtást már most érdemes megkezdeni. Ellenkező esetben csak nehezen tudjuk majd felvenni a harcot a gyomnövénnyel. A bírság 15 ezer forinttól akár 5 millió forintig is terjedhet.

Fotó: Wikimedia Commons
Fotó: ...
2018-07-18 17:19:06
Merevfalú gyerekmedence 152x25cm - Intex


A Merevfalú gyerekmedence 152x25cm - Intex leírása:Termékleírás:Nem kell a strandra menned ezentúl ha hűsítő fürdőt szeretnél venni, elegendő a kertben felállított kis medencében megkezdeni a játékot. A kisebb gyerekek imádni fogják a medencét, hiszen a kis víz...
2018-05-17 19:55:42
Jelentős magyar részvétellel indul útjára a PLATO exobolygó-kereső program
... felfedezett bolygórendszerek kialakulásának és fejlődésének jobb megértéséhez vezethetnek. Maga a műszer a Földtől 1,5 millió kilométerre található, úgynevezett második Lagrange-pontban fogja megkezdeni működését. A Földtől és a Naptól is távoli pálya a zavartalan működés feltételeit biztosítja majd.
A PLATO 26 távcsőből áll, amelyek együttesen vizsgálják majd az égbolt nagy ...
2017-06-21 10:52:20
Zonda Attila: Boldogság
... nagyon sokszor segített, ha jól számoltam, akkor éppen hatmilliószor. Talán éppen hatmilliószor pakolgattam a diómat jobbról balra, balról jobbra, forgatgattam, hogy lehetne megtörni, megkezdeni, meglyukasztani, megúszni, megoldani, győzni. Éppen hatmilliószor mondtam azt, hogy ez már nem megy, most már tényleg mindennek vége, ezt már nekem túl sok, ezt már nem bírom ki.
És m...
2016-05-09 06:37:05
Megemlékező beszéd Antall József emléktáblájánál
... másfél millió munkahely szűnt meg, egymillió munkanélküli lett néhány hónap alatt.
Az 1990 májusban megalakult új kormánynak gúzsba kötve, többszörös harapófogó szorításában kellett megkezdenie a kormányzást, mégpedig demokratikus alapon, úgy, hogy a kormányzáshoz szükséges egyetlen területen sem lehetett a hatalom teljes birtokában.
Juhász Judit, akkori kormányszóviv...
2016-01-11 10:20:43
A harmadik
... nagyon sokszor segített, ha jól számoltam, akkor éppen hatmilliószor. Talán éppen hatmilliószor pakolgattam a diómat jobbról balra, balról jobbra, forgatgattam, hogy lehetne megtörni, megkezdeni, meglyukasztani, megúszni, megoldani, győzni. Éppen hatmilliószor mondtam azt, hogy ez már nem megy, most már tényleg mindennek vége, ezt már nekem túl sok, ezt már nem bírom ki.
És m...
2015-06-03 17:52:34
Nagy a baj! - Már nem csak munkavállalók, hanem tanulók is k
... Az ingyenes képzésekkel csábító osztrák vagy német universitasok mellett népszerű célpont Nagy-Britannia és Dánia is, de akadnak, akik még messzebb, az Egyesült Államokba szeretnének megkezdeni felsőfokú tanulmányaikat.

Akadnak képzések, melyeken radikálisan csökkent a jelentkezők száma: elsősorban azok a szakok, ahol az oktatási kormányzat szinte teljesen eltörölte az ...
2015-02-21 09:17:13
Hölvényi: dönthessenek szabadon az EU tagállamai a GMO-termesztésről
... veszélyeztetné az ökológiai gazdálkodást, a minőségi élelmiszer-előállítást és a termékek eladhatóságát a fizetőképes piacokon.
A néppárti politikus szerint felelősségteljesen kell megkezdeni a tárgyalásokat, és a fogyasztók, valamint a hagyományos gazdálkodásban érdekelt gazdák védelmének erősítésén túl nem szabad a keretek túlfeszítésével a megállapodás sikerét veszélyezte...
2014-10-13 20:15:38
Záhonyig épül tovább az M3 autópálya
... és Záhony közötti szakasza kiépítéséhez szükséges forrás tervezéséről, az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program keretén belül. A finanszírozás tervezését azt követően kell megkezdenie a tárcavezetőnek, hogy kialakul a 2014-2020 közötti uniós programozási időszakra vonatkozó jogszabályi és eljárásrendi környezet.
Az M3 autópálya Nyíregyháza és Vásárosnamény között k...
2014-08-01 17:04:09
K&H Biztosító: a jövőben nyugdíjba vonulók egyre fontosabbnak tartják az öngondoskodást
... népszerűsége azzal is magyarázható, hogy 2014-től 20 százalék, maximum 130 ezer forint személyi jövedelemadó kedvezmény jár az ilyen megtakarítási forma mellé. Érdemes minél fiatalabb korban megkezdeni a spórolást: a K&H kalkulációi szerint évi 120 ezer forint megspórolt összeggel 30 év alatt 6 millió forintot is félre lehet tenni.
Az öngondoskodásra szükség is van a felmérés...
2014-07-29 15:55:54
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Szabó Gyuri, Zonda Attila, Antall József, Wikimedia Commons, Juhász Judit, Egyesült Államokba, Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program, jövőben nyugdíjba, növény ugyan, parlagfű elleni, hatóság csak, strandra menned, kertben felállított, kisebb gyerekek, zavartalan működés, égbolt nagy, diómat jobbról, 1990 májusban, kormányzáshoz szükséges, hatalom teljes, ingyenes képzésekkel, jelentkezők száma, oktatási kormányzat, ökológiai gazdálkodást, termékek eladhatóságát, fizetőképes piacokon, néppárti politikus, hagyományos gazdálkodásban, keretek túlfeszítésével, megállapodás sikerét, finanszírozás tervezését, 2014-2020 közötti, ilyen megtakarítási, öngondoskodásra szükség, bolygórendszerek, túlfeszítésével, emléktáblájánál, öngondoskodásra, gazdálkodásban, öngondoskodást, meglyukasztani, tárcavezetőnek, tanulmányaikat, veszélyeztetné, kialakulásának, gyerekmedence, kormányzáshoz, universitasok, tárgyalásokat, hatmilliószor, termesztésről, gyomnövénnyel, eladhatóságát, munkavállalók, finanszírozás,
© 2013 TVN.HU Kft.