Belépés
Várhelyi Olivér: hiteles csatlakozási perspektívát kell biztosítania a Nyugat-Balkán országainak
... beszélgetésen hangsúlyozta, minél hamarabb meg kell nyitni a csatlakozási tárgyalásokat Albániával és Észak-Macedóniával.
Ezek az országok már teljesítettek, ezért az uniónak kötelessége megkezdeni velük a tárgyalásokat. Ugyanakkor egyeztetésre van szükség azokkal az uniós tagállamokkal, amelyeknek még vannak fenntartásaik a bővítést illetően. Kijelentette, a nyugat-balkáni i...
2019-12-03 21:32:08
Szijjártó Péter a Gazprom elnökével tárgyalt
... hosszú távú, biztonságos gázellátása érdekében alapvető érdekünk egy hosszú távú, kiszámítható és megbízható együttműködés a Gazprommal, ezért a Gazprom vezetőjével együtt készek vagyunk megkezdeni a tárgyalásokat egy újabb, hosszú távú gázszállítási megállapodásról" - tette hozzá.
Közölte: kifejezetten pozitív perspektívái vannak emellett egy Magyarország és a Gazprom között...
2019-12-02 10:01:34
Varga Mihály: Magyarország kész megkezdeni a csatlakozási tárgyalásokat az Eurázsiai Fejlesztési Bankkal
...
"Az előzetes tárgyalásokat követően Magyarország kifejezte készségét, hogy csatlakozzon az Eurázsiai Fejlesztési Bankhoz. A bank vezetőinek elmondtuk, a magyar kormány úgy döntött, hogy kész a pénzintézet teljes jogú tagjává válni" - jelentette ki a tárcavezető.
A jelenleg hat államra és 185 milliós piacra kiterjedő fejlesztési bankhoz csatlakozás a magyar vállalkozásokn...
2019-11-29 13:01:53
Illegális bevándorlás - Gulyás: jelentősen nőtt a tiltott határátlépési kísérletek száma a szerb-magyar határon
... budapesti repülőteret és a fővárost összekötő út fejlesztéséről azt mondta: folyamatban van ennek a tervezése, Fürjes Balázs államtitkársága foglakozik a kérdéssel. Szeretnék minél előbb megkezdeni a kétszer két sávos út kialakítását - jelezte.
A román nagykövet napokban tett nyilatkozatára, miszerint nem lesz mód az erdélyi gazdák támogatására kétoldalú szerződés hiányában,...
2019-11-28 21:42:40
Krónika 6. rész (sportfejlesztések támogatása)
... mértékű költségnövekedés történt a kivitelezési építési oldalon, hogy az önerőt nem tudják biztosítani, ezért kezdeményezték, hogy az infrastrukturális beruházásokat önerő nélkül lehessen megkezdeni.
Arra szólította fel az ellenzéki képviselőket, hogy ne egyéni politikai érdekeiket nézzék, hanem azt, hány százezer gyereknek és szüleiknek könnyíti meg az életét, ad lehetősége...
2019-11-19 14:32:11
Az EU rendeletet fogadott el a gépjárművek fokozott biztonságáról
... bekövetkező technikai fejlődés figyelembevétele érdekében aktualizálja az új előírásokat.
...
2019-11-08 14:32:04
M1: Zente után egy másik kisfiú, Levente kezelésére is összegyűlt a pénz
... esetében, akkor ...
2019-10-31 20:32:38
Ukrán válság - Kijev: megkezdődött a csapatszétválasztás Zoloténál
... csapatszétválasztást Zoloténál és Petrivszkénél is. Később Moszkva az újabb normandiai formátumú csúcstalálkozó feltételéül is szabta ezt.
Kijev azonban több ízben jelezte, hogy nem tudja megkezdeni csapatai hátrébb vonását, mert az "orosz megszálló erők" szakadár területről folyamatosan tüzérségi támadásokat hajtank végre az ukrán katonák állásai ellen a térségben. Az ukrán...
2019-10-29 13:44:57
Turizmus Summit 2019 - Orbán: a turizmus a hazaszeretet kifejezésének egyik formája
... Kazanyból.
Végül arról beszélt a kormányfő, hogy "turisztikai t...
2019-10-28 19:52:27
Osztrák választások - Megbeszélést folytatott Sebastian Kurz a Zöldek listavezetőjével
...
"Elsősorban azt szeretnénk kideríteni, érdemes-e megkezdeni a koalíciós tárgyalásokat, kevésbé folytatunk mélyreható megbeszélést" - mondta Werner Kogler a Kurzcal való találkozó előtt.
"A Zöldek tudják, hogy kell ezt csinálni" - fogalmazott a politikus utalva arra, hogy pártja tartományi szinten friss tapasztalatokkal rendelkezik a kormányzati tárgyalások terén.
...
2019-10-09 21:52:45
1 2 3 ............42 43 ......63 64 ......84 85 86 
Címkék: Várhelyi Olivér, Szijjártó Péter, Varga Mihály, Eurázsiai Fejlesztési Bankkal, Turizmus Summit, Sebastian Kurz, Eurázsiai Fejlesztési Bankhoz, Fürjes Balázs, Később Moszkva, Werner Kogler, csatlakozási tárgyalásokat, tiltott határátlépési, szerb-magyar határon, gépjárművek fokozott, másik kisfiú, hazaszeretet kifejezésének, uniónak kötelessége, uniós tagállamokkal, bővítést illetően, hosszú távú, előzetes tárgyalásokat, bank vezetőinek, magyar kormány, pénzintézet teljes, magyar vállalkozásokn, fővárost összekötő, román nagykövet, erdélyi gazdák, kivitelezési építési, infrastrukturális beruházásokat, ellenzéki képviselőket, újabb normandiai, ukrán katonák, koalíciós tárgyalásokat, politikus utalva, kormányzati tárgyalások, tapasztalatokkal, listavezetőjével, költségnövekedés, figyelembevétele, megállapodásról, államtitkársága, kezdeményezték, csúcstalálkozó, nyilatkozatára, fejlesztéséről, vállalkozásokn, kifejezésének, teljesítettek, tagállamokkal, fenntartásaik, gázszállítási, tárgyalásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.