Belépés
Kékszalag - Új hajóval vág neki az 52. Kékszalagnak Kaiser Kristóf
... tókerülő hajójának számít - emelte ki.
Kaiser Kristóf szerint mivel új a hajójuk, és a koronavírus-járvány miatt felkészülésüket a megszokott április helyett csak májusban tudták megkezdeni, a dobogóra kerülés is szép eredménynek számít, azonban a győzelemre is vannak esélyeik.
Elmondta: várhatóan hat, az övékéhez hasonló hajó is elindul majd a Kékszalagon. A korábbi éve...
2020-07-12 12:31:33
Koronavírus - Észak-Macedóniában véget ért a koronavírus-járvány miatt elhalasztott választások kampánya
... azonosított fertőzöttek száma. Szombaton két halálos áldozata volt a vírusnak, így a halottak száma 23. Az oktatási dolgozók abban bíznak, hogy szeptemberben normális körülmények között tudják megkezdeni a tanévet, és nem lesz szükség internetes oktatásra.
Bosznia-Hercegovinában vasárnapra 6402-ről 6719-re emelkedett a nyilvántartásba vett fertőzöttek száma. Egy nap alatt há...
2020-07-12 10:01:15
Szabadtéri előadással nyit csütörtökön a szombathelyi Weöres Sándor Színház
... között engedik, hogy a közönség visszatérjen a színházakba.
Hozzátette: ő az óvatosság híve, noha nagyon szeretnének már színpadon állni, pótolni az elmaradt előadásokat és időben megkezdeni a következő évad tervezett programját.
A 2020-2021-es évadra tervezett bérletes előadásokról szólva elmondta: októberben mutatják be Dés László-Geszti Péter-Grecsó Krisztián A Pál ut...
2020-06-10 14:05:48
Koronavírus - Misusztyin : kiutazhatnak a külföldön dolgozó és tanuló oroszok
... szerint egyelőre csak 15 célállomásra, feltehetően a Független Államik Közössége (FÁK) tagállamaiba indulnak repülők.
Misuszytin bejelentette, hogy Oroszország kész fokozatosan megkezdeni a belföldi nyaralószezont. Emlékeztetett arra, hogy több régióban a hónap elején megnyitottak a gyógykezelési engedéllyel rendelkező szanatóriumok.
Oroszországban az elmúlt napon 8985-t...
2020-06-08 12:52:38
Koronavírus - Gulyás: sikeresen és eredményesen védekezett Magyarország
... hogy "a baloldal, amely a védekezést a járvány alatt bel- és külföldön egyaránt támadta, legalább a járványügyi készültséget támogatni fogja". Ha már nem tudtuk nemzeti összefogással megkezdeni a védekezést, akkor legalább jó lenne nemzeti összefogással lezárni azt - mondta.
A politikus közölte: a kormány a járványügyi védekezésre 590 milliárd forintot fordított. Ez szükséges...
2020-06-04 12:51:48
Nem tudja vállalni az élvonalbeli szereplést az AVUS Szombathely vízilabdacsapata
... szakportál hétfőn számolt be arról, hogy a koronavírus-járvány miatt nehéz gazdasági helyzetbe került klub legalább egy évre "visszavonul", és a 2020/21-es idényt az ob I/B-ben kívánja megkezdeni.
Bánfi Péter ügyvezető elnök elmondta, ugyan a város önkormányzata továbbra is mellettük van, de a járvány okozta gazdasági helyzet kihat rájuk, és a pályalehetőségeik is olyan mérté...
2020-05-11 15:52:12
Koronavírus - Az Európai Bizottság az unióba irányuló, nem alapvető fontosságú utazásokra vonatkozó korlátozás
... Ez szükségessé teszi a külső határokra vonatkozó intézkedések fenntartását. Az utazási korlátozásokat fokozatosan kell feloldani: először a belső határellenőrzések megszüntetését kell megkezdeni fokozatos és összehangolt módon, mielőtt második szakaszban enyhíteni lehetne a külső határokon bevezetett korlátozásokat.
A bizottság véleménye szerint a külső határokra vonatkozó in...
2020-05-08 19:02:50
Koronavírus - Franciaországban ismét háromszáz fölött a napi halálozás
... beteget kezeltek, mint hétfőn. Lélegeztetőgépen jelenleg 3460-an vannak, ami az április 9-i tetőzéskor ápolt betegszám felének felel meg.
A francia kormány jövő hétfőn tervezi megkezdeni a március 17-én életbe léptetett szigorú kijárási korlátozások fokozatosan feloldását, ami körül még mindig sok a bizonytalanság, elsősorban az iskolák megnyitását illetően.
Emmanuel Ma...
2020-05-05 21:54:13
Koronavírus - Franciaországban 25 ezer fölé emelkedett a halottak száma
... francia egészségügyben, és a nem koronavírusos betegekkel együtt még mindig ennél több embernek van egyszerre szüksége lélegeztetőgépre.
A francia kormány egy hét múlva tervezi megkezdeni a március 17-én életbe lépett szigorú kijárási korlátozások fokozatosan feloldását, amelyet heves társadalmi vita kísér.
Az általános karantént felváltó óvintézkedések bemutatásakor Ed...
2020-05-04 21:53:01
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... miért nem válthatja ki megajánlott jegy az érettségit?

Ander Balázs (Jobbik) döbbenetesnek nevezte, hogy a koronavírus-járvány május 3-ára várt tetőzésének másnapján akarják megkezdeni az idei érettségit. Ez szerinte teljes mértékben hitelteleníti a Maradj otthon! kampányt és a kijárási korlátozásokat. Miért nem követi a kormány a holland példát, ahol megajánlott jegy v...
2020-04-20 17:22:06
1 2 3 ............43 44 .......65 66 .......86 87 88 
Címkék: Kékszalagnak Kaiser Kristóf, Weöres Sándor Színház, AVUS Szombathely, Európai Bizottság, Kaiser Kristóf, László-Geszti Péter-Grecsó Krisztián Pál, Független Államik Közössége, Bánfi Péter, Emmanuel Ma, Ander Balázs, szombathelyi Weöres, külföldön dolgozó, élvonalbeli szereplést, unióba irányuló, napi halálozás, halottak száma, megszokott április, dobogóra kerülés, övékéhez hasonló, oktatási dolgozók, nyilvántartásba vett, közönség visszatérjen, óvatosság híve, elmaradt előadásokat, következő évad, 2020-2021-es évadra, belföldi nyaralószezont, hónap elején, gyógykezelési engedéllyel, elmúlt napon, járvány alatt, járványügyi készültséget, politikus közölte, járványügyi védekezésre, város önkormányzata, járvány okozta, külső határokra, utazási korlátozásokat, belső határellenőrzések, külső határokon, bizottság véleménye, francia kormány, március 17-én, iskolák megnyitását, általános karantént, idei érettségit, kijárási korlátozásokat, holland példát, franciaországban, lélegeztetőgépen,
© 2013 TVN.HU Kft.