Belépés
Egzotikus gyümölcsrizs
... adjuk, kelyhekbe szervírozzuk és hût&#...
2010-10-25 06:08:18
Diós rétes
... tepsiben kihűlni. A ferdén felvágott rétest kevés szőlőcukorral megszórva frissen tálaljuk. Hűtős...
2010-10-16 15:50:23
Bundázott alma
... tésztában megforgatjuk az almákat, és nem túl forró olajban kisütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a zsiradékot lecsepegt...
2010-10-13 15:42:16
Idei uborkasaláta
... összezúzott fokhag...
2010-10-07 05:37:07
Mazsolás kuglóf
... a mazsola, érdemes azért beáztatni. Az áztatás történhet vízben vagy narancslében, de (felnőtteknek) akár kevés rumban is.
Ünnepi alkalmakra készítve a kuglóf tetejét meglocsolhatjuk kevés olvasztott csokoládéval, amelyre dekorgyöngyöt szórunk.
A mazsolás kuglóf szaftos tésztájú ízletes sütemény, amely több napig is finom marad megfelelő tárolás esetén.
[/i...
2010-10-05 22:34:57
Diós rétes 4.
... tepsiben kihűlni. A ferdén felvágott rétest kevés szőlőcukorral megszórva frissen tálaljuk. Hűtős...
2010-09-09 19:23:03
Disznótoros töltött káposzta
... felrázzuk, nehogy lesüljön. Tejfölből, lisztből habarást készítünk, a puha húst és a tölteléket kisz...
2010-08-28 17:13:44
Török joghurtos padlizsán
... lecsöpögni a levét. Közben egy fél citrom levével meglocsoljuk. Utána 2-4 darabra vágjuk a szeleteket, és olívaolajon, oregánóval megszórva, megsütjük. Ezután még egy kis citromlével meglocsolhatjuk a sült padlizsándarabkákat. Fél liter joghurtba egy kevés édesköményt, fehérborsot és kaporlevelet elkeverünk. Egy gerezd fokhagymát összezúzunk, és azt is a joghurtba keverjük, majd 2...
2010-08-11 07:59:46
Finom Csirkevacsi
... a bepácolt hússzeleteket magas lángon kisütjük (ha még hűtőhideg a hús, akkor eléggé fröcsköl eleinte, ezért ...
2010-07-24 12:03:40
1 2 3 .9 10 13 14 15 .17 18 19 
Címkék: Finom Csirkevacsi, ferdén felvágott, zsiradékot lecsepegt, áztatás történhet, kuglóf tetejét, mazsolás kuglóf, kevés csokoládéöntettel, puha húst, tölteléket kisz, kevés édesköményt, gerezd fokhagymát, joghurtba keverjük, bepácolt hússzeleteket, meglocsolhatjuk, paprikazselével, hússzeleteket, dekorgyöngyöt, szőlőcukorral, papírtörlőre, szervírozzuk, uborkasaláta, gyümölcsrizs, narancslében, kaporlevelet, megforgatjuk, meglocsoljuk, csokoládéval, felnőtteknek, fehérborsot, édesköményt, citromlével, disznótoros, menüajánlat, összezúzunk, vöröshagyma, összezúzott, olívaolajon, csirkevacsi, elkeverünk, szeleteket, zsiradékot, fokhagymát, tölteléket, oregánóval, paradicsom, olvasztott, hozzávalók, lecsöpögni, alkalmakra, joghurtos, padlizsán, hűtőhideg, beáztatni, megszórva, egzotikus, joghurtba, készítünk, felvágott, megfelelő, ízesítjük, megsütjük, történhet, borsikafű, felrázzuk, tejfölből, tésztában, bundázott, elosztjuk, fokhagyma, lecsepegt, kelyhekbe,
© 2013 TVN.HU Kft.