Belépés
Gőzölgő malacsült
... paradicsompürével és a liszttel simára keverjük, a comb alá öntjük. Előmelegített sütőben,...
2010-12-10 18:24:00
Narancsos kacsa 6.
... Közben az előmelegített, mérsékelten meleg sütőbe beletesszük a kacsát úgy, hogy 1 dl vizet öntünk alá. A sütés kb. 60 percig tart. Félidőben megszurkáljuk, pecsenyelével többször meglocsoljuk. Amíg a kacsa sül, lereszeljük az egyik narancs héját, meghámozzuk, szeletekre bontjuk, a másiknak kifacsarjuk a levét. a megsült kacsát meleg tálalóedénybe tesszük. Az alapléhez hozzáadjuk ...
2010-12-10 18:23:26
Teljes malacsült ...
... káposztát keverjük bele. Megsózzuk, a köménnyel és a borssal fűszerezzük, majd lefödve, kis lángon kb. 25 perc alatt puhára pároljuk, közben többször megkeverjük, fél fövésnél a pezsgővel meglocsoljuk, ha kész, az ecettel ízesítjük. A körethez a tojást a tejjel, a reszelt sajttal, és az apró kockákra vagdalt szalonnával összekeverjük, majd sóval, csipetnyi reszelt szerecsendióval ...
2010-12-10 18:07:04
Pisztráng Szalajka módra
... pároljuk. A pisztrángokat a maradék pirosp...
2010-12-10 18:01:57
Zöldséges pulyka
... kiszedjük, és félretesszük. A maradék zsiradékba keverjük a vajat, a sárgarépát, a hagymát, a felkockázott szalonnát meg a fûszereket, és 5 percig állandóan kevergetve pároljuk, majd meglocsoljuk a vermuttal. Beletesszük a káposztacikkeket, elkeverjük, lefedjük, 10 percig közepes lángon pároljuk, majd a felét kivesszük, és félretesszük. A pulykahúst a maradék zöldségre helyez...
2010-12-10 17:50:32
Borzas sertésszelet
... li...
2010-12-10 09:07:17
Káposztás kacsa 6.
... áztatott cseréptálba beleterítjük a savanyú káposzta felét. Megsózzuk, meghintjük kevés csomborral, köménymaggal, törött borssal, és sorban, egymás mellé, rátesszük az almagerezdeket. Meglocsoljuk 2 evőkanál tejföllel. Erre újabb réteg káposztát rakunk, amit beborítunk a hagymakarikákkal, amire ismét almaréteget teszünk. Sorban, bőrükkel felfelé rátesszük a kacsadarabokat. Betakar...
2010-12-10 06:15:53
Balkáni kacsa
... pároljuk. A burgonyát karikára vágjuk. Egy tűzálló tálat megkenünk a kisült kacsa zsírjával, beletesszük a burgonyát a feldarabolt zöldpaprikát kariká...
2010-12-10 06:05:03
Pecsenyekacsa vörösboros mártá
... zöldségeket karikára vágjuk, a hagymát feldaraboljuk, és forró olajban megpirítjuk. Rátesszük a negyedekre vágott kacsát, sóval, borssal, babérlevéllel fűszerezzük. 4 dkg olvasztott vajjal meglocsoljuk, fedő alatt pároljuk, és közben borral locsolgatjuk. Zsírjára pirítjuk, a bőrét pirosra sütjük, majd az edényből kivesszük. A zöldségekhez öntjük a bort, felforraljuk, majd átszűrjü...
2010-12-10 06:00:28
Portugál halastál
... nagy morgóhalat, ördöghalat, tengeri angolnát, vagy macskacápaféléket is használhatunk.

Elkészítése:

1. A citromot kifacsarjuk. A halat nagyobb darabokra vágjuk, meglocsoljuk a citrom levével, majd megsózzuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk; a fokhagymát szétnyomkodjuk. A paprikát megmossuk, a magházat és az ereket eltávolítjuk. A paprikát és a v...
2010-12-10 05:48:09
1 2 3 .............321 322 323 324 .......482 483 ......641 642 643 
Címkék: Pisztráng Szalajka, liszttel simára, egyik narancs, másiknak kifacsarjuk, megsült kacsát, alapléhez hozzáadjuk, borssal fűszerezzük, pezsgővel meglocsoljuk, ecettel ízesítjük, reszelt sajttal, apró kockákra, maradék pirosp, maradék zsiradékba, felkockázott szalonnát, felét kivesszük, maradék zöldségre, savanyú káposzta, burgonyát karikára, tűzálló tálat, kisült kacsa, feldarabolt zöldpaprikát, hagymát feldaraboljuk, negyedekre vágott, bőrét pirosra, edényből kivesszük, zöldségekhez öntjük, citromot kifacsarjuk, halat nagyobb, citrom levével, fokhagymát megtisztítjuk, fokhagymát szétnyomkodjuk, paprikát megmossuk, ereket eltávolítjuk, káposztacikkeket, hagymakarikákkal, szerecsendióval, szétnyomkodjuk, kacsadarabokat, almagerezdeket, pecsenyekacsa, babérlevéllel, előmelegített, feldaraboljuk, megtisztítjuk, pisztrángokat, használhatunk, összekeverjük, tálalóedénybe, pecsenyelével, megszurkáljuk, meglocsoljuk, félretesszük, eltávolítjuk, felkockázott, köménymaggal, sertésszelet, beleterítjük, vöröshagymát,
© 2013 TVN.HU Kft.