Belépés
Körtés tortácska
... keverjük, habzsákba töltjük, és a tésztákon szétosztjuk. A meghámozott körtéket vékony szeletekre vágjuk, és a mandulakrémes tortácskákon legyezőszerűen elrendezzük, végül citromlével meglocsoljuk. Közepes hőmérsékletű sütőben 30 percig sütjük, majd mérsékeljük a tüzet, és még 20-25 percig sütjük. A sárgabaracklekvárt 2 evőkanál vízzel kikeverjük, felmelegítjük, a tortácskák tetej...
2006-09-25 07:03:33
Körtés sütemény
... és a keményítőt, végül óvatosan beleforgatjuk a t...
2006-09-25 07:02:23
Körtés charlotte
... krémhez a körtéket meghámozzuk, magházukat kivájjuk, és húsukat felkockázzuk. A cukorral és a vízzel szirupot főzünk, majd a körtéket ebben puhára pároljuk. Lecsöpögtetjük, citromlével meglocsoljuk. A szirupba keverjük a hideg vízben feloldott zselatint, végül a habbá vert tejszínt is beleforgatjuk. Charlotte-formát alufóliával kibélelünk, az alját meg a széleit babapiskótával kib...
2006-09-25 07:00:34
Kókuszos-mogyorós torta
... evőkanál kókuszreszelék
a forma kikenéséhez vaj



ELKÉSZÍTÉS

Az almákat meghámozzuk, magházukat kivájjuk, húsukat vékonyra szeleteljük, és citromlével meglocsoljuk. A szilvákat lecsöpögtetjük, húsukat négyfelé vágjuk, majd vékonyra felszeleteljük. A gyümölcsöket kivajazott hőálló tálba rendezzük, 1 evőkanál kompótlével meglocsoljuk, és 10 percr...
2006-09-25 06:51:47
Gyömbéres rakott hering
... friss gyömbér, 10 dkg póréhagyma, 10 dkg vaj, törött bors, só, burgonyaliszt, citromlé, 2 dl pezsgő (száraz).

1. A heringet megtisztítjuk és kifilézzük. Sózzuk, citromlével meglocsoljuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk.
2. A heringfiléket burgonyalisztbe mártjuk, és az előkészített tálba tesszük.
3. Az almát felszeleteljük, a póréhagymát karikákra vágjuk, a gyömb...
2006-09-24 11:34:25
Szilvalekvár
... dkg méz

Elkészítése:

A szilvához két deci almaecetet veszünk. Egy ép zománcú lábast ecettel kikenünk, és a kimagozott szilvát beleterítjük. A maradék ecettel meglocsoljuk, hozzáadjuk a cukrot, a mézet, és a forró sütőbe toljuk. Anélkül, hogy kevergetnénk, takaréklángon kb. hat óráig sütjük. Végül a lábast a sütőből a nyílt lángra áttesszük, és a lekvárt most ...
2006-09-22 18:41:49
Almadzsem
... fahéj, szegfűszeg, tartósítószer

Elkészítése:

Az almát megmossuk, meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, és vékony szeletekre vágjuk. Főzőedénybe tesszük. Vízzel meglocsoljuk, és reszelt citromhéjjal, kevés fahéjjal és szegfűszeggel ízesítjük. Lassú tűzön forraljuk 20 percig. Hozzáadjuk a cukrot, a citrom levét, majd állandó keverés mellett 25 percig erős lángon...
2006-09-22 18:34:32
Karamelles töltött alma (mikró
... dió
2 alma
citrom

A karamellhez:
10 dkg cukor
evőkanál víz



ELKÉSZÍTÉS

A mazsolát mikrózható edénybe tesszük, a rummal meglocsoljuk, majd belekeverjük a cukrot, és közepes hőfokon 3 percig mikrózzuk. Hozzáadjuk a vajat meg a diót, és simára turmixoljuk. Az almákat meghámozzuk, és citromlével meglocsoljuk. Tetejüket ke...
2006-09-22 06:41:48
Makaróni, csőben sütve
... mártással elkevert makarónit beletesszük. Tetej...
2006-09-19 10:33:15
Juharszirupos fondü
... rum



ELKÉSZÍTÉS

Az ananász húsát felkockázzuk. A mangókat meghámozzuk, negyedekre vágjuk. A narancsot gerezdekre szedjük. A banánokat felkarikázzuk, és azonnal meglocsoljuk citromlével, nehogy megbarnuljanak. Az almákat és a körtéket is meghámozzuk, felszeleteljük, és citromlével meglocsoljuk. A piskóta "héját" levágjuk, és a tésztát nagy kockákra...
2006-09-14 07:37:04
1 2 3 .............321 322 .......482 483 ......640 641 642 643 
Címkék: tésztákon szétosztjuk, meghámozott körtéket, mandulakrémes tortácskákon, tortácskák tetej, körtéket meghámozzuk, vízzel szirupot, körtéket ebben, szirupba keverjük, hideg vízben, habbá vert, széleit babapiskótával, forma kikenéséhez, almákat meghámozzuk, szilvákat lecsöpögtetjük, gyümölcsöket kivajazott, heringet megtisztítjuk, tűzálló tálat, heringfiléket burgonyalisztbe, előkészített tálba, almát felszeleteljük, póréhagymát karikákra, kimagozott szilvát, maradék ecettel, forró sütőbe, nyílt lángra, lekvárt most, almát megmossuk, citrom levét, mazsolát mikrózható, rummal meglocsoljuk, ananász húsát, mangókat meghámozzuk, narancsot gerezdekre, banánokat felkarikázzuk, tésztát nagy, burgonyalisztbe, felszeleteljük, kókuszreszelék, megbarnuljanak, lecsöpögtetjük, babapiskótával, legyezőszerűen, beleforgatjuk, felkarikázzuk, heringfiléket, felmelegítjük, juharszirupos, mandulakrémes, tartósítószer, szegfűszeggel, takaréklángon, megtisztítjuk, burgonyaliszt, felkockázzuk, meglocsoljuk, tortácskákon,
© 2013 TVN.HU Kft.