Belépés
Barna cukros torta
... keverjük. A megolvasztott margarint 1 evőkanálnyi kivételével a tésztára öntjük, a cukorral megszórjuk, ráöntjük a tojásos keveréket, és fahéjjal meghintjük. A maradék margarinnal meglocsoljuk, és meleg sütőben aranyszínűre sütjük. 10 percig a formában hagyjuk, majd grillrácsra tesszük. Langyosan vagy hidegen tálaljuk.


Variáció

Készíthetjük úgy is, hog...
2006-09-06 07:09:44
Császárrétes
... tejfölt, a búzadarát, és végül a habbá vert tojásfehérjét. Az előkészített réteslapot vastagon meghint...
2006-09-05 23:12:34
Amerikai palacsinta
... míg mindegyik elkészül. A gyümölcsöket megtisztítjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük. A palacsintákra gyümölcsöt halmozunk, és ...
2006-09-05 09:07:15
Alufóliában sült gyümölcs
... kettévágjuk. A barackokat kis kockákra aprítjuk. A fahéjdarabokat kettétörjük. 4 db, 30 cm átmérőjű alufóliadarabot margarinnal megkenünk, a gyümölcsöket a közepükön elosztjuk, a szőlőlével meglocsoljuk, és minden kupacra egy-egy fahéjdarabot teszünk. A fóliákat széleiknél fogva, mint egy batyut, összefogjuk, jól lezárjuk, és 15 percig grillezzük. Amikor kész, a fóliákat kinyitjuk...
2006-09-05 09:06:21
Tojássaláta, pirospaprikával
... a cukorral és sóval, megvárjuk, amíg a kristályszemek elt...
2006-09-03 22:33:49
Töltött pulykacomb
... tepsit vagy vaslábast választunk, amelyben a hús éppen belefér. Az edény aljába tesszük a szalonnát, és rászórjuk a zöldségeket, a fokhagymát. Erre a zöldségágyra fektetjük a húst. Meglocsoljuk a felhevített olajjal, kevés vizet öntünk alá, és letakarva, a sütőben puhára sütjük. Amikor kész, a húst áttesszük egy másik tepsibe, szaftját leszűrjük, és a zöldségeket is félretesszük.|...
2006-08-31 18:57:28
A cukkíni
... jellegzetes ízt ad. Készíthetünk töltött cukkínit is. Végül az íny...
2006-08-17 22:40:36
Paradicsomleves pizzafűszerekk
... csíkokra szeljük. A bazsalikomot leöblítjük, 4 bóbitát félreteszünk, a többit felaprózzuk, és néhány csipet kivételével a le...
2006-08-14 19:57:22
Sült csirke sajtmártással
... bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, mély tepsibe tesszük. A vörös- és a fokhagymát meghámozzuk, az előbbit karcsú gerezdekre vágjuk, majd a fokhagymával együtt a hús közé szórjuk.
2. Meglocsoljuk a húst az olajjal és a borral, alufólia alatt 30 percig pároljuk, majd fólia nélkül, a pecsenyelével locsolgatva aranybarnára sütjük.
3. A mártáshoz megreszeljük a kétféle sajtot. ...
2006-08-07 18:42:37
1 2 3 .............321 322 .......482 483 ......641 642 643 
Címkék: megolvasztott margarint, tésztára öntjük, cukorral megszórjuk, tojásos keveréket, maradék margarinnal, formában hagyjuk, habbá vert, előkészített réteslapot, gyümölcsöket megtisztítjuk, palacsintákra gyümölcsöt, fahéjdarabokat kettétörjük, közepükön elosztjuk, szőlőlével meglocsoljuk, fóliákat széleiknél, fóliákat kinyitjuk, edény aljába, zöldségágyra fektetjük, felhevített olajjal, sütőben puhára, húst áttesszük, másik tepsibe, bazsalikomot leöblítjük, többit felaprózzuk, fokhagymát meghámozzuk, előbbit karcsú, fokhagymával együtt, pecsenyelével locsolgatva, mártáshoz megreszeljük, kétféle sajtot, fűszerkeverékkel, paradicsomleves, pirospaprikával, alufóliadarabot, lecsöpögtetjük, fahéjdarabokat, kristályszemek, pizzafűszerekk, megolvasztott, tojásfehérjét, sajtmártással, pecsenyelével, megtisztítjuk, palacsintákra, félretesszük, meglocsoljuk, aranybarnára, megreszeljük, császárrétes, zöldségágyra, készíthetünk, készíthetjük, aranyszínűre, előkészített, gyümölcsöket, fokhagymával, félreteszünk,
© 2013 TVN.HU Kft.