Belépés
1. adventi hét hétfő 12.03
... védőszárnyai alatt élnek. A nagy ítélet nem árthat nekik.
Azon a napon az Úr sarjadéka ékes lesz és dicsőséges, és a föld gyümölcse díszére és dicsőségére lesz azoknak, akik Izraelből megmaradnak. Aki Sionból megmenekül és Jeruzsálemből életben marad, azt mind szentnek hívják majd, és följegyzik Jeruzsálemben az élők közé.
Amikor majd az Úr lemossa Sión leányáról a szen...
2018-12-03 10:11:00
Szép estét kívánok mindenkinek!
... izgalmas epizódok váltják egymást, melyek során Em és Dex barátsága hol meglazul, hol pedig megerősödik, míg végül... Végül vajon szenvedélyes szerelem lesz a vonzalmukból? Vagy talán megmaradnak egymás lelki társai, és életük végéig legjobb barátok lesznek, akiket összefűz a közös múlt számtalan öröme és fájdalma? Annyi biztos, hogy aki közhelyes fordulatokra számít, azt számos k...
2018-11-29 19:21:18
Brexit - Theresa May elnézést kért azért a kijelentéséért, hogy az EU-munkavállalók mások elé állnak a sor elej
... külföldi EU-állampolgárok, ak...
2018-11-26 23:52:37
Varga Mihály: a biztosítási szektor fejlődése szorosan összefügg a gazdasági növekedéssel
... körét, amit a nyugdíjba vonuláskor vagy járadékra válthatnak át vagy akár egyösszegű kifizetésre használhatják majd fel a kötvények vásárlói.
Varga Mihály hangsúlyozta: továbbra is megmaradnak a nyugdíj-előtakarékossághoz kötődő adókedvezmények, hogy erősödjön az öngondoskodás.
A pénzügyminiszter jelezte: a biztosítási szektor díjbevétele 956 milliárd forint volt tavaly,...
2018-11-22 14:49:46
Tíz százalék körüli bővülést vár a légi forgalomban erre az évre a HungaroControl
... valamint a légitársaságokat képviselő Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) is azonnali megoldást szeretne a problémákra, de véleménye szerint 2019-ben a késések még biztosan megmaradnak. Az érintett bizottságok 10-12 javaslatot is tárgyalnak, ezek között van az európai légtér szektorainak újragondolása is.
A drónokra vonatkozó szabályozással kapcsolatban Szepessy Korné...
2018-10-31 16:22:26
Önmegtagadás
... azt kívánja tanítványától, hogy tagadja meg magát, ingyen sem hasonlíthatók azokhoz a véghetetlen javakhoz, melyeket megígért és meg is ad azoknak, akik az iránta való hűségben végig megmaradnak.
Az apostolok és az első keresztyének idejében különösen szükséges volt Krisztus tanítványának magát ekképpen megtagadni. Mert aki akkor a keresztyén vallást bevette és követte, azza...
2018-10-24 13:50:27
Néha azért jusson eszedbe: az évek múlásával te is visszaad
..."Néha azért jusson eszedbe: az évek múlásával te is visszaadogatod a díszeidet. Ám ha közben lélekben gyarapodsz, nem érhet veszteség, mert e csinosságok vonzatai - szeretet... - megmaradnak, felkavarhatatlanná mélyülnek, más értelmet nyernek, és kiderül, sosem a külsőnek, hanem a teljes lényednek szóltak."

(Vavyan Fable)
...
2018-10-10 08:48:48
Vicc


"Néha azért jusson eszedbe: az évek múlásával te is visszaadogatod a díszeidet. Ám ha közben lélekben gyarapodsz, nem érhet veszteség, mert e csinosságok vonzatai - szeretet... - megmaradnak, felkavarhatatlanná mélyülnek, más értelmet nyernek, é...
2018-10-10 08:46:38
Uniós agrárbiztos: a közös agrárpolitika forrásainak szintje a tagállamok befizetésének növelésével lehet tarta
... kifizetések rendezsének kell maradniuk. Fontos üzenet az európai gazdáknak, hogy ezek a támogatások - mind a termeléstől elválasztott, mind pedig a termeléshez kötött formában - a jövőben is megmaradnak.
Nagy István beszédében egyetértett azzal, hogy növelni kell a KAP környezet- és klímavédelemmel kapcsolatos törekvéseit, ugyanakkor az nem eredményezhet bonyolultabb rendszer...
2018-10-08 15:42:14
Krónika 7. rész (azonnali kérdések)
... őket. Megjegyezte azt is, hogy "Magyar Bálint maffiarendszere", amely a PPP-ken keresztül működött, a mai napig nyomasztja a magyar oktatási költségvetést.
Azzal kapcsolatban, hogy megmaradnak-e a korábbi oktatási formák a Corvinuson, azt mondta, "a szándékunk szerint igen".
DK: a Fidesz eltörölné a közvetlen főpolgármester-választást?
Hajdu László (DK) arról beszél...
2018-10-01 17:44:12
1 2 3 .................105 106 .........158 159 ........209 210 211 
Címkék: Theresa May, Varga Mihály, Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség, Szepessy Korné, Vavyan Fable, Nagy István, Magyar Bálint, Hajdu László, biztosítási szektor, gazdasági növekedéssel, légi forgalomban, évek múlásával, közös agrárpolitika, tagállamok befizetésének, nagy ítélet, föld gyümölcse, élők közé, közös múlt, nyugdíjba vonuláskor, kötvények vásárlói, pénzügyminiszter jelezte, légitársaságokat képviselő, érintett bizottságok, európai légtér, drónokra vonatkozó, véghetetlen javakhoz, iránta való, első keresztyének, keresztyén vallást, teljes lényednek, európai gazdáknak, termeléstől elválasztott, termeléshez kötött, magyar oktatási, korábbi oktatási, szándékunk szerint, pénzügyminiszter, légitársaságokat, klímavédelemmel, maffiarendszere, adókedvezmények, szabályozással, főpolgármester, visszaadogatod, hungarocontrol, kijelentéséért, befizetésének, újragondolása, állampolgárok, jeruzsálemből, öngondoskodás, hasonlíthatók, tanítványától, agrárpolitika, jeruzsálemben, költségvetést, munkavállalók,
© 2013 TVN.HU Kft.