Belépés
Költségvetés - LMP: az önkormányzatok és a munkavállalók a büdzsé vesztesei
... Szilvágyi László, az LMP XV. kerületi önkormányzati képviselője elmondta: a városrész a gépjárműadó elvonása miatt 230 millió forintos veszteséget szenved, a szolidaritási adó megnégyszerezése okán pedig nagyjából további 1 milliárd forintot fizet be a központi költségvetésbe.
Szerinte csak akkor igaz a kormányoldali érvelés, miszerint több pénzt kapnak az önkormányzatok, ha...
2020-06-26 14:31:54
Koronavírus - DK: fizessék ki az önkormányzatoknak a védekezés költségeit!
...
Ráczné Földi Judit, a DK polgármestereit és önkormányzati képviselőit összefogó Demokrata Képviselők Közösségének elnöke egy pénteki online sajtótájékoztatón azt mondta, a kormány nem mer szembenézni azzal a ténnyel, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezés oroszlánrészét az önkormányzatoknak kellett magukra vállalniuk.
Az önkormányzatokat vittek védőfelszerelést a kó...
2020-06-12 12:42:03
Csaknem 2500 szervezet regisztrált eddig a negyedik kulturális közfoglalkozási programra
...
Eddig a magyarországi települések mintegy feléből, 1404 faluból és városból jelentkeztek állami, önkormányzati, egyházi és civil szervezetek, összesen 5543 fős foglalkoztatási igénnyel - közölte a program hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Hoppál Péter kulturális államtitkár.
Mint emlékeztetett, a 2013-ban kezdődött, első kulturális közfoglalkozási programban 4000-en t...
2015-11-09 13:22:10
Környezetvédelmi fejlesztést támogat az Alliance Jura-Hongrie
... szabadalmaztatott egy úttörő pirolízis technológiát, amelynek működését ipari méretű pilotüzemben tesztelték és validálták.
A befektetés célja a pirolízis üzem kapacitásának megnégyszerezése, amelynek köszönhetően a hulladékfeldolgozás már gazdaságosan végezhető. Az üzem 2016 elejétől termel majd teljes kapacitással.
Az ötezer tonna éves kapacitású üzem felépítésével meg...
2015-01-26 15:12:21
Az atléták számára a bázis megnégyszerezése az alapvető cél
...
A Simicskó István sportért felelős államtitkár a MASZ kölyök atlétikai gálával összekötött sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a sportág idén 375 millió forint támogatásban részesül, ennek egy részét már meg is kapta. Az államtitkár a szövetség fejlesztési koncepcióját kiválónak minősítette, s jelezte, hogy 2020-ig 12 milliárdot létesítményfejlesztésre, egy milliárdot akadémiá...
2013-12-03 15:24:41
Kínában terjeszkednek a nagy külföldi bevásárlóáruház-láncok
... ugyanis azzal kapcsolatos botrányok középpontjába.
A versenytársaitól némiképp elmaradó brit Tesco szintén terjeszkedne a kínai piacon. Bár három évvel ezelőtt még bevételének megnégyszerezése volt a cél, a vállalat - a hazai boltokhoz túlságosan is hasonló kínálata miatt - küszködik az eladások növekedési ütemének fenntartásával. Ezen új üzletstratégiával és a kínai társadal...
2013-04-03 12:42:20
Hivatalos közleményem Matolcsy Györgynek
Hivatalos közleményem Matolcsy Györgynek

2013. január 28., hétfő, 17:10 • Utolsó frissítés: 1 órája
Szerző: Seres LászlóA nemzetgazdasági miniszter azt szeretné, ha megduplázódna a GDP. Szerzőnk meg szeretne ötöst a lottón. Sőt.
Tisztelt miniszter úr, alulírott, tehát én, hivatalos, baráti látogatáson voltam az interneten, és a köv...
2013-01-28 19:17:32
következik az energia válság s
AZ ÁLTALUNK ISMERT VILÁG VÉGE ..

következik az energia válság szép új világaAz olajárak meghaladják a hordónkénti 110 USD-t . Ennek megfelelően ugranak a benzinkutaknál az árak világszerte. Teherkocsi vállalatok lehúzzák a rolót és leszállnak az utakról. Fűtési díjak az egekbe ugranak és fagyoskodásra számíthatunk a télen. Repülő üz...
2008-04-19 11:49:42
1 
Címkék: Alliance Jura-Hongrie, Matolcsy Györgynek, Szilvágyi László, Ráczné Földi Judit, Demokrata Képviselők Közösségének, Hoppál Péter, Simicskó István, Seres László, ÁLTALUNK ISMERT VILÁG VÉGE, büdzsé vesztesei, védekezés költségeit, negyedik kulturális, atléták számára, bázis megnégyszerezése, nagy külföldi, energia válság, gépjárműadó elvonása, központi költségvetésbe, kormányoldali érvelés, pénteki online, önkormányzatoknak kellett, önkormányzatokat vittek, magyarországi települések, program hétfői, 2013-ban kezdődött, úttörő pirolízis, befektetés célja, pirolízis üzem, üzem 2016, ötezer tonna, sportág idén, szövetség fejlesztési, milliárdot akadémiá, versenytársaitól némiképp, kínai piacon, hazai boltokhoz, eladások növekedési, kínai társadal, nemzetgazdasági miniszter, olajárak meghaladják, egekbe ugranak, versenytársaitól, megnégyszerezése, környezetvédelmi, védőfelszerelést, önkormányzatokat, foglalkoztatási, közfoglalkozási, bevásárlóáruház, nemzetgazdasági, polgármestereit, oroszlánrészét,
© 2013 TVN.HU Kft.