Belépés
A rózsagyökér ott segít, ahol kell
... funkcióját, megkönnyíti a tanulás folyamatát,
fiatalítja a sejteket,
rózsagyökér fogyasztása betegség utáni lábadozás, fáradtság, kimerültség valamint a szervezet megnövekedett C-vitamin igénye (pl. dohányzás, stressz, stb.) esetén is ajánlott.

A rózsagyökér igen fontos tulajdonsága az is, hogy hozzájárul a keringési rendszer egészséges, normális működé...
2021-01-13 21:43:06
/2/ Kezelheted magad a gyógyító természettel
... okvetlenül az 1 evőkanál mákszemet tegyük hozzá. Magként való bevétele enyhe, de megbízható hashajtó is.

Cukorbajosoknak, a megszokott gyógyszerek szedése mellett, a hirtelen megnövekedett vércukorszintet segíti levinni. Erre a célra csak alkalmanként fogyasztható. Természetesen a diétát tartsuk be.

A vese, húgyhólyag és húgyvezeték gyulladásai esetén is jó f...
2021-01-09 21:59:21
Gyógyító zöldségek
... okvetlenül az 1 evőkanál mákszemet tegyük hozzá. Magként való bevétele enyhe, de megbízható hashajtó is.

Cukorbajosoknak, a megszokott gyógyszerek szedése mellett, a hirtelen megnövekedett vércukorszintet segíti levinni. Erre a célra csak alkalmanként fogyasztható. Természetesen a diétát tartsuk be.

A vese, húgyhólyag és húgyvezeték gyulladásai esetén is jó f...
2020-12-27 23:54:26
Gyomorpanaszok ellen-héjában sült burgonya
... burgonya jó gyógymód lehet az irritábilis bél szindrómával járó székrekedés enyhítésére.

A burgonya semlegesíti az antibiotikumok mellékhatását, védő hatást fejt ki a megnövekedett radioaktív sugárzás esetén.

Megvédi a szervezetet a bekerült nitrátoktól, és nitritektől.

A burgonyában levő B6-vitamin segít az agynak szerotonint előállítani,...
2020-12-12 21:44:47
A BÓR szerepe a rák megelőzésében
... szemkoordináció, a gyenge kézügyesség és a hormonok egyensúlyhiánya is. Az alacsony bórszint az ízületi gyulladás nagyobb gyakoriságához kapcsolódik. Az alacsony bórbevitel összefügg a megnövekedett prosztatarák kockázatával is.

A bór különösen gazdag táplálékforrásai közé tartoznak a diófélék, a bab, az avokádó, a teljes kiőrlésű gabonák, a burgonya, az alma és a bo...
2020-11-28 22:23:58
3/4
... 44 éves. Én 2 év, 2 hónap, és 2 nappal vagyok idősebb. Holnap kap tortát, azzal ünneplünk.
Vágányzár van a 16-os vonalon, ezért a csornai vonatok is erre kerülnek, érezni is a megnövekedett forgalmat. Még a mai szolit kell kibírnom és akkor jön 2 nap szabad. Huzamosabb ideig ezt a fajta hajtést kerülni kell, mert felemészti az embert, de a pénz meg kell.
Holnaptól kijárá...
2020-11-09 15:56:21
Hormonális probléma és a testsúly
... hormonális probléma áll a hízás mögött:

Állandó súlygyarapodás
Stressz hormon is okozhatja a súlyfelesleget, jelentősen befolyásolhatja a mellékvesék működését is. A megnövekedett kortizol szint növeli a kibocsátott inzulin mennyiségét a véráramba, ami befolyásolhatja a vércukorszintet és megnövelheti az étvágyat. Továbbá szív- és érrendszeri betegségeket, szívroha...
2020-10-30 09:29:00
Lisieux-i) Szent Teréz szűz és egyháztanító
... szeretetre hívja.
1887 nyarán egy halálra ítélt gyilkos megtéréséért imádkozott, s amikor imádsága meghallgatásra talált, az elítélt kivégzése előtt megcsókolta a feszületet, Terézben megnövekedett a vágy, hogy a bűnösök megtéréséért éljen, ,,napról napra lelkeket mentsen". Szinte megszállottan a lelkek utáni vágytól, mindent megtett azért, hogy haladéktalanul belé...
2020-10-01 16:55:01
4 koleszterinszint-csökkentő egyszerű módszer
... a pozitív hatását. Azoknál a cukorbeteg személyeknél, akiknél magas koleszterinértéket mértek és egy bizonyos ideig egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag olívaolajat kaptak, megnövekedett a HDL-, míg csökkent az LDL-koleszterin szintje. Mindemellett az olívaolaj súlycsökkenő hatása is megmutatkozott.

A legújabb kutatások szerint a narancslé rendszeres fogyasztása i...
2020-09-30 21:59:30
Hogyan képezi ki Isten az ő harcosait?
... növekszik, és virágaid, amelyek soha nem bontakoztak ki a maguk teljességében az árnyék miatt, nevetnek a
napfényben. Az emberek pedig csodálkozva mondják: ,,Nézzétek, mennyire megnövekedett ez a
növény! Milyen dicsőséges szépséget öltött magára azáltal, hogy eltávolították azt, ami árnyat és élvezetet adott neki!"
Kedves Hívő, érted-e, hogy Isten elvehe...
2020-09-30 07:58:05
1 2 3 ...............................195 196 ................292 293 ................389 390 391 
Címkék: Szent Teréz, Kedves Hívő, gyógyító természettel, tanulás folyamatát, szervezet megnövekedett, rózsagyökér igen, keringési rendszer, megszokott gyógyszerek, hirtelen megnövekedett, célra csak, diétát tartsuk, burgonya semlegesíti, antibiotikumok mellékhatását, megnövekedett radioaktív, bekerült nitrátoktól, burgonyában levő, agynak szerotonint, gyenge kézügyesség, hormonok egyensúlyhiánya, alacsony bórszint, ízületi gyulladás, alacsony bórbevitel, megnövekedett prosztatarák, teljes kiőrlésű, 16-os vonalon, csornai vonatok, megnövekedett forgalmat, fajta hajtést, hízás mögött, mellékvesék működését, megnövekedett kortizol, kibocsátott inzulin, halálra ítélt, elítélt kivégzése, bűnösök megtéréséért, lelkek utáni, pozitív hatását, cukorbeteg személyeknél, bizonyos ideig, olívaolaj súlycsökkenő, legújabb kutatások, narancslé rendszeres, maguk teljességében, árnyék miatt, emberek pedig, táplálékforrásai, koleszterinszint, befolyásolhatja, egyensúlyhiánya, vércukorszintet, szemkoordináció,
© 2013 TVN.HU Kft.