Belépés
3/4
... 44 éves. Én 2 év, 2 hónap, és 2 nappal vagyok idősebb. Holnap kap tortát, azzal ünneplünk.
Vágányzár van a 16-os vonalon, ezért a csornai vonatok is erre kerülnek, érezni is a megnövekedett forgalmat. Még a mai szolit kell kibírnom és akkor jön 2 nap szabad. Huzamosabb ideig ezt a fajta hajtést kerülni kell, mert felemészti az embert, de a pénz meg kell.
Holnaptól kijárá...
2020-11-09 15:56:21
Koronavírus - Mobilszolgáltatók: tovább nőtt az adat- és hangforgalom a távmunka és az otthoni tanulás miatt
... priorizáló beavatkozó intézkedésre nem volt szükség - tette hozzá. Magyarország hálózatai a világ élvonalába tartoznak. A Vodafone Magyarország felkészítette a hálózatait a jelenlegi megnövekedett forgalomra. A hálózat stabilitását szolgáló kapacitásbővítéseket elvégezték, illetve szükség esetén haladéktalanul elvégzik - jelezte.
A mostani nehéz helyzetben a Vodafone-nál kiem...
2020-04-03 18:52:16
A Budapesti Értéktőzsdén is áresést hozott a március
... kereskedési értéke.
Márciusban a koronavírus globális hatásai miatt befektetői bizonytalanságot, változékony árakat és összességében csökkenő indexeket hozott a világ tőkepiacain. A megnövekedett pozíciózárási kedv miatt világszerte megélénkültek a tőkepiacok, a forgalmi adatok rég nem látott kereskedési aktivitást mutattak. A jelentős esések mellett erőteljesebb visszapattan...
2020-04-03 11:11:22
Torlódnak a járművek Ártándnál
...
A rendőrség arról tájékoztatott, hogy a megnövekedett várakozási idő miatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében, Berettyóújfalu és Biharkeresztes között.
Az Ártánd irányába közlekedő autókat Mezősas-Berekböszörmény-Biharkereszt es felé terelik a rendőrök.
A tehergépjárművek forgalmát a terelés nem érinti...
2020-03-31 14:53:11
A megnövekedett határátlépés miatt elterelik a forgalmat a 42-es főúton
...
Az ártándi közúti határátkelőhelyre vezető úton tovább erősödik a forgalom, ezért Berettyóújfalu és Biharkeresztes között forgalomterelésre kell számítani.
Az Ártánd irányába autósokat Mezősas-Berekböszörmény-Biharkereszt es felé terelik a rendőrök. A tehergépjárművek forgalmát a terelés nem érinti....
2020-03-27 12:11:41
Lezárja a 2-es kifutót a Budapest Airport áprilisban
... végzik el a dilatációs hézagok cseréjét, valamint egyes fénytechnikai berendezéseket is korszerűsítenek.
A pályazár az átmeneti időszakban Vecsés és Üllő térségében jelent majd megnövekedett forgalmat, viszont a lakott területekhez közelebb lévő 2-es pálya zárása miatt Rákoshegy térségében nem lesz repülés.
Ez az utolsó lépése a 2015-ben megkezdett, a légi navigációt seg...
2019-03-14 15:21:53
Ismét járható az M1-es autópálya
... meg.
A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érinte...
2019-03-01 10:41:18
Havazás - Havas utak, lassuló közlekedés országszerte
... vasúthálózaton, az elővárosi- és távolsági forgalomban is jellemzően menetrendszerű a közlekedés.
Kivétel a Budapest-Újszász-Szolnok, illetve a Záhony-Nyíregyháza vonal, ahol 20-30 perccel megnövekedett menetidővel kell számolni.
A közlemény szerint a szakemberek számos helyszínen folyamatosan dolgoznak a váltószerkezetek megtisztításán, illetve a peronok hó- és síkosság...
2019-01-09 07:52:03
Nagy forgalom várható a röszkei és csanádpalotai átkelőkön január közepéig
... karácsony után, január 7-től a határátkelőhely belépő oldalán lesz nagyobb a forgalom január 20-ig.
A rendőrség a hazai és külföldi társszervekkel együttműködve kezeli a dinamikusan megnövekedett forgalmat, az átkelőket szükség szerint teljes kapacitáson működtetik - tette hozzá.
Torlódások esetén a gyorsabb átlépés érdekében Szerbia felé célszerű a naponta 7 és 19 óra k...
2018-12-20 18:37:15
Sárgamellényes tüntetők csaptak össze rendőrökkel Belgiumban
... üzemanyag ellátása akadozik. Ez leginkább a közfeladatot ellátó járművek, főként a mentőautók közlekedését hátráltathatja, valamint a hirtelen beállt hideg miatt, a fűtőolaj iránt megnövekedett kereslet kielégítést akadályozza.
Olivier Neirynck, a szövetség szóvivője hozzátette, a helyzet lassan normalizálódik, a nap folyamán, vagy a következő napokban minden eddig elzárt és ...
2018-11-22 12:09:09
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Budapesti Értéktőzsdén, Budapest Airport, Vodafone Magyarország, Olivier Neirynck, otthoni tanulás, járművek Ártándnál, megnövekedett határátlépés, 42-es főúton, 2-es kifutót, 16-os vonalon, csornai vonatok, megnövekedett forgalmat, fajta hajtést, világ élvonalába, jelenlegi megnövekedett, hálózat stabilitását, mostani nehéz, koronavírus globális, világ tőkepiacain, megnövekedett pozíciózárási, forgalmi adatok, jelentős esések, rendőrség arról, megnövekedett várakozási, 42-es számú, tehergépjárművek forgalmát, ártándi közúti, dilatációs hézagok, átmeneti időszakban, lakott területekhez, utolsó lépése, 2015-ben megkezdett, légi navigációt, műszaki mentés, közlemény szerint, szakemberek számos, váltószerkezetek megtisztításán, határátkelőhely belépő, forgalom január, dinamikusan megnövekedett, átkelőket szükség, gyorsabb átlépés, közfeladatot ellátó, mentőautók közlekedését, hirtelen beállt, fűtőolaj iránt, szövetség szóvivője, helyzet lassan, következő napokban, bizonytalanságot, tehergépjárművek,
© 2013 TVN.HU Kft.