Belépés
Nem csak probiotikumra, prebiotikumra is szükségünk van
... lehet.

A pitypang is nagyon hasznos prebiotikus táplálék. Gazdag forrása az A-, a C- és az E-vitaminoknak, illetve a bifidobaktériumok mellett a lactobacillus baktériumok számát is segít megnövelni, melyek szintén jó baktériumnak számítanak.

A fokhagyma is remek prebiotikus táplálékforrás, illetve a gyomor- és bélrendszeri betegségekkel szemben is védelmet ny...
2021-01-23 22:46:29
Öttevény
Ma volt első önálló szolgálatom Öttevényen. Mindjárt össze is jött egy jó kis térköz meghibásodás. Több mint egy órán át a 6 ból 4 térköz hamis foglalt volt. Ez azt jelenti, hogy a vonatok csak 15 km/h sebességgel mehetnek azon a szakaszon, ami a menetidőt jelentősen megnövelni. Ezt leszámítva, csend rend fegyelem volt.
Most ismét 3 nap pihenés következik. Ki fogom bírni!...
2020-11-24 19:36:18
Mit tehetünk, ha asztmásak vagyunk?
... asztmára is, hiszen ez egy olyan betegség, amikor a tüdőt kell erősíteni. Erre az egyik legmegfelelőbb mozgásforma az aerobik, mely nemcsak a súlycsökkenésben hozhat eredményt, de...
2020-10-31 10:32:47
Cickafark gyóghyatásai
... epetermelés serkentésére étkezés után igyunk meg egy csészével.
- Húgyúti fertőzésnél napi 3 csésze teát igyunk meg étkezés előtt 3 héten keresztül. Ebben az időszakban érdemes megnövelni a folyadékbevitelt. A cickafark mellett kamilla és kakukkfű használatával gyorsabb hatást tudunk elérni.
- Légzőszervi megbetegedések esetén készítsük elő az inhaláló eszközöket főzz...
2020-10-13 23:57:29
Immunrendszert erősítő tippek
... az egészséges zsírok csökkentik a gyulladás szintjét a szervezetben, így járulva hozzá az immunrendszer megfelelő működéséhez.

A zöldségek rendszeres fogyasztása is képes megnövelni az immunrendszer erejét. A gomba például fontos szénhidrátokat és olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez.

Az oregánóolaj is fe...
2020-09-15 15:55:21
Bocsásd el népemet
... Biblia bármelyik részét.
Az Exodus könyve történelmi beszámoló Izráel népének a születéséről. Elbeszélés, melyben Mózes a központi alak. Meghalljuk, hogy miként próbálta meg a fáraó megnövelni királyságának erejét, s közben csökkenteni a zsidó népesség számát. Aztán Isten intézkedett. Rákényszerítette akaratát a fáraóra, szabadsággal és szövetséggel ajándékozta meg Izráelt....
2020-09-01 07:41:31
A dinnye jótékony hatásai
... arról számolt be, hogy a likopin segíthet a koleszterinszint csökkentésében, mindemellett a vérnyomást is stabilizálni tudja. A görögdinnye egy olyan aminosavat is tartalmaz, amely segít megnövelni a nitrogén-oxid szintjét a szervezetben. Ez segíti a vérereknek a tágulásban, amely pedig vérnyomáscsökkenést eredményez.

Gyulladáscsökkentés görögdinnyével
A görögdinny...
2020-08-04 21:23:18
Adaptogén gyógynövények
... hogy segít a hangulat fokozásában, még szexuális diszfunkció esetén is hatásos lehet. Ilyen például a merevedési zavar férfiaknál.

A maca férfiak és nők esetében is segít megnövelni a termékenységet. Nőknél részt vesz a hormonális egyensúly fenntartásában, így támogatva meg a szabályos női ciklust.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/adaptoge n-gyogynovenyek-...
2020-06-22 22:02:23
Paradicsomszósz az egészségünkért


A legújabb kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomszósz javítja a probiotikumok aktivitását a bélben. Minden étel, amely táplál, funkcionálisnak számít. Ezek az ételek csökkentik a krónikus betegségek kockázatát, vagy más módon optimalizálhatják az egészséget. És az...
2020-06-06 18:54:34
Szívünk egészségéért
... szervezetben kialakuló gyulladási szintet is csökkenteni tudja. Ezek a tényezők pedig mind-mind hatással vannak a szív- és érrendszeri egészségre.

Még az önkéntes munka is segít megnövelni a szív egészségét. Ha valaki segít másokon, akkor sokkal kisebb a szívinfarktus és a stroke kialakulásának a kockázata. Az önkéntes munka nem csak a szociális kapcsolatok megerősítésé...
2020-05-18 08:28:09
1 2 3 ..13 14 ..20 21 ..26 27 28 
Címkék: Aztán Isten, dinnye jótékony, bifidobaktériumok mellett, lactobacillus baktériumok, vonatok csak, menetidőt jelentősen, olyan betegség, tüdőt kell, egyik legmegfelelőbb, súlycsökkenésben hozhat, időszakban érdemes, cickafark mellett, inhaláló eszközöket, egészséges zsírok, gyulladás szintjét, immunrendszer megfelelő, zöldségek rendszeres, immunrendszer erejét, gomba például, immunrendszer egészséges, központi alak, fáraó megnövelni, zsidó népesség, likopin segíthet, koleszterinszint csökkentésében, olyan aminosavat, nitrogén-oxid szintjét, hangulat fokozásában, merevedési zavar, maca férfiak, hormonális egyensúly, legújabb kutatások, paradicsomszósz javítja, probiotikumok aktivitását, ételek csökkentik, krónikus betegségek, tényezők pedig, önkéntes munka, szív egészségét, stroke kialakulásának, szociális kapcsolatok, rákényszerítette, súlycsökkenésben, folyadékbevitelt, koleszterinszint, paradicsomszósz, gyogyszernelkul, funkcionálisnak, egészségünkért, fenntartásában, csökkentésében,
© 2013 TVN.HU Kft.