Belépés
Nyugalom
... vagyok, hajlamos vagyok a sírásra és az aggodalomra, és túl gyorsan pánikba esem, akárcsak egy ideges bárány. Hallgass meg egy meditációt olyan szentírási versekből, amelyek segítettek megnyugtatni az idegeimet, amikor fájdalmat éreztem vagy pánikba estem:

,,Légy óvatos, maradj nyugton! Ne félj, ne lágyuljon meg a szíved." (Ézsaiás 7:4)
,,Aki értelm...
2024-03-17 22:58:52
Honnan ered Álomfogó? Jó éjszakát mindenkinek!

Honnan ered Álomfogó?

A sziú törzs egyik leghíresebb régi indián legendája szerint egyszer élt egy indiai anya, aki nem tudta az éjjel-nappal folyton csak síró gyermekét megnyugtatni.
Annak ellenére, hogy a gyermek elaludt, álmában mégis nyugtalanul kapálózo...
2024-02-20 20:22:17
Az Én megmentőm
... lépteket,
melyek egyenes utat, nélküle már nem lelnek.
Vigyázóm rajta kívül már soha nem lesz senki,
mert ahhoz az Én, jó anyámnak, haza kéne jönni,
hazajönni, átölelni, és megnyugtatni engem,
hogy Ő, éppúgy megmentőm, odafenn a mennyben.

Kun Magdolna


...
2024-02-09 05:29:45
Bölcs anyához születni igazából érdem,...
... legfeljebb csak enyhíteni tudja azt a tényt, amiért minden csecsemő sír: hogy embernek lenni fenemód nehéz!
Ha anya vagy, tudod miről beszélek.
Sír a gyereked, és nem tudod megnyugtatni.
Csak nagyon nehezen. Megnyugszik - és újra és újra sírni kezd.
És akkor azt tanácsolják: szeresd jobban. S te tudod, ennél jobban már nem lehet szeretni. Lehetetlenség, öleled,...
2024-02-04 13:57:16
Adventi történetek és Karácsonyi történetek
... nem járhatott itt! Mert én nem ezt kértem karácsonyra! Amit én kértem nem lehet becsomagolni! Én azt kértem, hogy Peti gyógyuljon meg!
Az anya lelke zavarodottságában igyekezett megnyugtatni a kislányt, de ott belül tudta, hogy mindez igaz.
- De hiszen Petinek semmi baja. Honnan vetted ezt?
- Az apuval erről beszéltetek a múltkor, hogy be kell vinni a kó...
2023-12-21 21:30:33
Természetes megoldások égési sérülésekre
... bőrfelületet és a fájdalmat is remekül enyhíti. A fekete tea az egyik legjobb választás, mivel nagy mennyiségben tartalmaz tanninsavat, amely remekül képes a megégett bőrfelületet megnyugtatni. Mindenképpen csak a kihűlt teafilter hozhat megnyugvást számunkra. Az is jó megoldás, ha főzünk egy kis adag fekete teát, hagyjuk kihűlni, majd megmártunk benne egy gézdarabot és ezt helyez...
2023-12-17 22:10:20
Köhögésre
... teát is készíthetünk, majd ezt megízesíthetjük mézzel és citrommal, hiszen ezek az összetevők jelentősen felgyorsítják a gyógyulásunkat. A méz segít az irritált toroknyálkahártyát megnyugtatni.

Száraz köhögés esetén megkönnyebbülést nyújthat a gyömbér. A gyömbért fogyaszthatjuk nyersen, illetve teát is készíthetünk belőle.

A fokhagyma antimikrobiális és köpte...
2023-12-05 20:01:20
Fájdalomcsillapítás és szorongásoldás masszázzsal
... segítenek megszabadítani bennünket.

Nem csak a stressz, az izomfeszültség és a fájdalom miatt kereshetünk fel egy masszázsszalont. A műtét előtti masszázs például segít megnyugtatni az idegrendszert, fokozza a vér áramlását és segít a gyorsabb gyógyulásban.

A masszázs az egyik legjobb módja lehet a szorongás kezelésének, ugyanis segíthet a negatív érzelmek fe...
2023-12-04 23:40:52
Szomorú történetek
... szenvedélyük újra lángra lobbant! Csak álltak egymással szemben, hisz egymás gondolatatit ismerik, A lány a fiú arcát végigsimogatja, lelke melegséggel megtelik! Igyekszik szerelmét megnyugtatni, De csak annyit tud végül mondani: "Ne sírj szívem, nincs semmi baj, Emlékem szívedben örökre megmarad majd! Én ott leszek, végig melletted, őrzöm az álmaidat, Mindentől megvédelek, ott le...
2023-12-04 21:45:36
A retek
... zsírtartalma. Rostokban gazdag és rengeteg vizet tartalmaz, valamint magas ballasztanyag tartalmának köszönhetően hasznos az aranyér és székrekedés kezelésében is. A retek leve segít megnyugtatni az emésztőrendszert és méregtelenítőnek is kiváló.

A retek segít tehermentesíteni a légutakat, így kiváló étel asztmásoknak, valamint hörgő fertőzés vagy arcüregi problémák ese...
2023-12-01 22:05:04
1 2 3 ....................64 65 ..........96 97 .........127 128 129 
Címkék: ideges bárány, meditációt olyan, sziú törzs, indiai anya, éjjel-nappal folyton, gyermek elaludt, anya lelke, apuval erről, egyik legjobb, megégett bőrfelületet, kihűlt teafilter, összetevők jelentősen, gyömbért fogyaszthatjuk, fokhagyma antimikrobiális, fájdalom miatt, műtét előtti, gyorsabb gyógyulásban, szorongás kezelésének, negatív érzelmek, retek leve, retek segít, megkönnyebbülést, méregtelenítőnek, emésztőrendszert, tehermentesíteni, masszázsszalont, antimikrobiális, megízesíthetjük, izomfeszültség, megszabadítani, szorongásoldás, fogyaszthatjuk, gyógyulásunkat, végigsimogatja, idegrendszert, felgyorsítják, lehetetlenség, ballasztanyag, bőrfelületet, megnyugtatni, mindenképpen, köszönhetően, mennyiségben, gondolatatit, becsomagolni, asztmásoknak, készíthetünk, szenvedélyük, gyógyulásban, zsírtartalma, megnyugszik, tanácsolják, mindenkinek, természetes, sérülésekre, kezelésében, masszázzsal, karácsonyra, beszéltetek, kereshetünk, leghíresebb, székrekedés, aggodalomra, tartalmának, nyugtalanul, tanninsavat,
© 2013 TVN.HU Kft.