|
|
|
NÉMETORSZÁG ÉS A PÉNZOLIGARCHIA
Dr. Drábik János: Uzsoracivilizáció 6. fejezet
A 18. században újjászerveződött háttérhatalom (napjainkban nemzetközi pénzügyi közösségnek nevezi magát) világstratégiájában kezdettől... |
2023-06-03 21:30:19 |
|
|
|
|
|
|
... aki csak utána ment. Az emberek különcnek, furcsának és őrültnek nevezték, de ő állhatatosan haladt tovább, gyakran újra megtöltve olajos kannáját, amikor már csaknem üres volt, és megolajozott minden nehéz helyet, amit csak talált.
Ezen a világon nagyon sok ember élete fájdalmasan csikorog és nyikorog, amint végzi mindennapi munkáját. Gyakr... |
|
2020-12-08 22:31:37 |
|
|
|
|
|
|
... elkeverjük az olajban.
A megtisztított és szárazra törölt combokat középen elvágjuk, óvatosan beirdaljuk.
Ezután a sós-borsos olajjal jól bemasszírozzuk a húst, és a picit megolajozott tepsibe rakjuk.
Köréjük rendezzük a megpucolt fokhagymagerezdeket, a negyedekre vágott hagymát és meglocsoljuk borral.
Alufóliával lefedjük és úgy 2 órára betesszük a sütőbe. Vé... |
2020-11-11 08:48:31 |
|
|
|
|
|
|
... jó 1 centis vastagságúra), addig lefedve, meleg helyen tartom a másik cipót. (Ha közben nagyon megkelne, akkor hűvösebb helyre teszem a tálat)
A kinyújtott pizzatésztát enyhén megolajozott sütőlapra teszem és ott még kb 15 percig pihentetem. Utána vékonyan megkenem pizzamártással és rárakom a feltétet (mikor mi van), megszórom reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben, 220 ... |
|
2017-01-03 11:11:41 |
|
|
|
|
|
|
... tésztát összegyúrjuk és 30 percre, hideg helyre tesszük, pihenni.
Ezután, lisztezett deszkán kinyújtjuk, korongokat szaggatunk belőle... |
|
2016-10-25 11:48:24 |
|
|
|
|
|
|
... fokhagyma.
Elkészítés
A felszeletelt sertéshúst megsózzuk, megborsozzuk, fokhagymával bedörzsöljük és diónyi, apróra vágott vöröshagymát szórunk rá, majd megolajozott vagy vajazott alufóliába csomagoljuk és megsütjük.
Ezután finom gombamártást készítünk tejszínnel úgy, hogy az apróra vágott hagymát zsíron aranysárgára fonnyasztjuk, a felszeletelt... |
2016-09-24 06:55:00 |
|
|
|
|
|
|
... habtejszín
5 dkg csokoládé,reszelve
Verjük a tojásfehérjét a cukor folyamatos adagolásával kemény habbá, mikor már majdnem kész adjuk hozzá az ecetet.
Vékonyan megolajozott sütőpapírral béleljünk ki egy nagy tepsit (a sütő saját tepsije) és terítsük el benne a felvert habot.
Süssük előmelegített sütőben 150 °C-on 1,5 órán át. A színe aranybarna lesz... |
2015-08-12 23:11:19 |
|
|
|
|
|
|
... habtejszín
5 dkg csokoládé,reszelve
Verjük a tojásfehérjét a cukor folyamatos adagolásával kemény habbá, mikor már majdnem kész adjuk hozzá az ecetet.
Vékonyan megolajozott sütőpapírral béleljünk ki egy nagy tepsit (a sütő saját tepsije) és terítsük el benne a felvert habot.
Süssük előmelegített sütőben 150 °C-on 1,5 órán át. A színe aranybarna lesz, a ta... |
2015-08-12 23:00:06 |
|
|
|
|
|
|
... beleteszem, és legalább 2 órán át pácolom benne. A sós kekszet sodrófával prézliszerűre összetöröm, a joghurtból kivett csirkedarabokat beleforgatom, és sütőpapírral bé... |
2015-08-03 22:28:50 |
|
|
|
|
|
|
... tört szegfűszeggel, és citromlével ízesítjük. Keveréket készítünk 10 dkg darált mákból, 10 tabletta - meleg vízben oldott - Polisett-ből, és 3 dkg mazsolából.
Elkészítés:
A megolajozott réteslapra egy csíkban rászórjuk a mákos keverék felét, erre a tököt, 3-4 dkg tisztított mazsolát, majd a többi mákkeveréket. Lazán felsodorjuk, a tetejét is megkenjük olajjal, szép piros... |
2015-07-16 07:35:54 |
|
|
|
|