Belépés
Férfi kézilabda-vb - Matics a meccs előtt aláírta volna az ötgólos sikert
... ellenfelünk kapusa megfogott néhány ziccert, aztán átvettük a vezetést, és felszabadultan játszottunk. A második félidő közepén nagyon jók voltunk, majd a vége felé nem tudtunk azonnal megoldást találni Tunézia nyitott védekezésére, mert nem volt elég időnk az alapos felkészülésre, de a meccs előtt biztosan aláírtam volna az ötgólos különbséget" - nyilatkozta az MTI-nek a 26-21-re...
2019-01-20 20:52:49
Semjén: a Fidesz-KDNP az Európai Unió legsikeresebb politikai konstrukciója
... szempontból fontos, de a választókat kevésbé érdeklő témákat vagy nem ragaszkodik szorosan az egyház tanításához és a több szavazat érdekében engedményeket tesz. Semjén Zsolt szerint utóbbi megoldási lehetőséget választotta például a német CDU, amely mindent megtéve a voksokért feladta az eredeti kereszténydemokrata értékrendet.
"Én egy papírmasé kereszténységben nem vagyok é...
2019-01-17 21:52:34
Brexit - Európa a rendezetlen Brexit felé halad a külföldi lapok szerint
... nemcsak Theresa May brit kormányfő "áll üres kézzel, hanem a mai állás szerint az EU sem érte el a céljait, egyetlen egyet sem", például "nem érkeznek búcsúmilliárdok Londonból, és nincs megoldás az ír-északír határ ügyére".
A Handelsblatt című üzleti lap szerint is halasztásra lesz szükség. Csütörtöki kommentárjában hangsúlyozta, hogy a Brexit megosztja a brit társadalmat és...
2019-01-17 15:42:15
Brexit - Káosztól tart a nemzetközi sajtó
... maradt. Most "a haza javára kell cselekednie, vagy szabaddá kell tennie az utat valaki másnak, például David Lidington miniszterelnök-helyettesnek, aki meg tud szervezni egy pártokon átívelő megoldást".
A Die Zeit című liberális hetilap hírportálján Zsákutcában címmel közölt kommentár szerint a szavazás megmutatta, mennyire romboló hatású a Brexitről folytatott vita Nagy-Bri...
2019-01-16 14:11:30
Brexit - A DUP kitart a megállapodás elutasítása mellett
... fogalmazott, hogy történelmi nap a keddi, csak rossz okokból. Foster szerint a párt által leginkább elvetett elem, az ír-északír határellenőrzés visszaállításának elkerülését szolgáló tartalékmegoldás "mérgező hatású", így a DUP a szavazáson a kilépési megállapodás ellen voksol.
A Konzervatív Párt a 2017-ben tartott előrehozott parlamenti választások óta kisebbségben kormányo...
2019-01-15 14:11:42
Brexit - Theresa May: katasztrofális kárt okozna, ha a politika nem teljesítené a választók döntését
... Brexit-megállapodásról, de egyelőre nincs meg a többség az Európai Unióval elért 585 oldalas egyezség elfogadásához, elsősorban az ír-északír határellenőrzés elkerülésére szolgáló tartalékmegoldás feletti súlyos nézeteltérések miatt.
E mechanizmus alapján az Egyesült Királyság és az EU vámuniós viszonyrendszerben maradna, ha nem sikerülne időben olyan szabadkereskedelmi megál...
2019-01-13 13:28:59
Gyöngy versei
... elég a sok hazugságból, csalódásból?
Nem megalázó kikönyörögni a röpke boldogságot?

Kérdések, melyeket ezerszer teszek fel magamnak,
Nem! Nincs rá válasz, nincs rá megoldás, tudom!
Mégis! Vajon miben bízhatok? - nem tudom!
Talán a csillagos égben, talán az id? múlásában?

Az idő a fájó sebeket begyógyítja, s újakat nem ejt.
Hiszem rend...
2019-01-12 21:45:24
Juncker arra intette a román uniós elnökséget, ne exportálja belső konfliktusait
... labda.
A román elnök annyit fűzött hozzá: Románia már 2011-ben teljesítette a belső határellenőrzés nélküli övezet által támasztott biztonsági feltételeket. Románia nem problémaként, hanem a megoldás részeként akar a schengeni térség részévé válni - szögezte le.
Románia január elsejétől kezdődően fél évre vette át az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét. A hivatalos ...
2019-01-11 12:52:06
Trenkwalder: idén több mint 1,3 millió forintra emelkedett a rehabilitációs hozzájárulás éves összege
... munkaerőpiacon ennél gyorsabb ütemben emelkednek a bérek, ez a kereseti korlát a korábbiaknál jobban visszafoghatja az érintett dolgozók munkavállalási kedvét. Erre a problémára a cég szerint megoldást jelenthet, ha a kereseti korlát átlépése nyomán a munkavállaló nem az ellátás egészétől, csak annak egy részétől esik el.
A közlemény idézte Balog Lajost, a Trenkwalder rehabi...
2019-01-10 13:51:43
Brexit - Felmérés: a parlamenti képviselők zöme elégedetlen May Brexit-tárgyalásaival
... az eredeti menetrend alapján december 11-én kellett volna szavazni, de Theresa May előző nap januárra halasztotta a voksolást, mert az ír-északír határellenőrzés elkerülésére szolgáló megoldás feletti súlyos nézeteltérések miatt reménytelen lett volna a Brexit-egyezmény elfogadtatása.
Az Ír Köztársaság és Észak-Írország határán - amely a Brexit után az Egyesült Királyság és a...
2019-01-09 16:43:04
1 2 3 ....................489 490 ..........733 734 ..........977 978 979 
Címkék: Európai Unió, Theresa May, Semjén Zsolt, David Lidington, Konzervatív Párt, Európai Unióval, Egyesült Királyság, Európai Unió Tanácsának, Balog Lajost, meccs előtt, ötgólos sikert, rendezetlen Brexit, külföldi lapok, nemzetközi sajtó, megállapodás elutasítása, választók döntését, román uniós, rehabilitációs hozzájárulás, parlamenti képviselők, második félidő, vége felé, alapos felkészülésre, ötgólos különbséget, választókat kevésbé, egyház tanításához, több szavazat, voksokért feladta, papírmasé kereszténységben, ír-északír határ, brit társadalmat, haza javára, utat valaki, pártokon átívelő, szavazás megmutatta, párt által, ír-északír határellenőrzés, kilépési megállapodás, 2017-ben tartott, röpke boldogságot, csillagos égben, fájó sebeket, román elnök, belső határellenőrzés, megoldás részeként, schengeni térség, kereseti korlát, korábbiaknál jobban, érintett dolgozók, ellátás egészétől, részétől esik, közlemény idézte, eredeti menetrend, tartalékmegoldás, kereszténységben, búcsúmilliárdok,
© 2013 TVN.HU Kft.