Belépés
Zöldséges Tokány
... kisebb padlizsán

Elkészítés:

A szalonnát gyufaszál vastagságúra vágom, zsírjára sütöm, majd hozzáadom a félkarikára vágott hagymákat és lepirítom. Mikor a hagyma megpirult, jöhet hozzá a vékony csíkokra vágott sertésszűz, sózom borsozom, lepirítom, majd kevéske vizet öntök alá, megint zsírjára pirítom, majd megint kevés víz és ezt a szakaszos párolást isméte...
2023-11-27 15:22:44
Pikáns csirkecsíkok
... húst. Ügyeljünk arra, hogy a csirke minden oldalon egyenletesen lepiruljon, ezért is érdemes nem egyszerre megsütni a csirkecsíkokat.
A csirkecsíkokat kb. 3 percig pirítjuk. Miután megpirultak, tányérra szedjük és félretesszük.
A zöldséges alaphoz a vöröshagymát félhold alakúra vágjuk, a póréhagymát felkarikázzuk, a paprikákat felcsíkozzuk, a répát szintén vékony csíkokr...
2023-05-18 09:01:49
Hűha de jól néz ki
... vágjuk fel apróra és pirítsuk meg
a burgonyával együtt egy serpenyőben, forró olajban.

Tisztítsuk meg a fokhagymát és pépesítsük, amikor a burgonya
már majdnem megpirult, akkor adjuk hozzá a fokhagymát és
pirítsuk még egy kicsit.

A tojásokat verjük fel egy tálban a tejföllel, sózzuk, borsozzuk,
majd adjuk hozzá az apróra vágott zöld fű...
2020-08-20 08:52:57
Márton-Napi
... vas nyelű serpenyőnk, használjuk azt.Szép lassú tűzön sütni kezdjük. A kiolvadó zsírt időnként leöntjük. A bőrös oldalátlegalább 5 percig sütjük, hogy szép piros legyen.Ha a bőrös oldal megpirult, megfordítjuk a melleket és 2 perc alatt megpirítjuk a másik oldalukat is.
A sütés utolsó 20 másodpercében a serpenyőbe tesszünk 2 gerezd fokhagymaát megroppantva, pár szál friss kak...
2019-11-03 12:46:21
Töltött karajszeletek
... és meglocsoljuk a maradék zöldfűszeres vajjal.

Ráhelyezzük a karajbatyukat és a cseréptálat a 180 C fokra előmelegített sütőbe sütjük. Úgy 35 percig sül, amíg a bacon enyhén megpirult, és kiengedi a zsírja nagy részét. Semmiképpen nem szabad túlsütni, mert nem szabad, hogy a karajbatyuk kiszáradjanak.

Frissen, forrón tálaljuk, friss zöld salátával kínálhatjuk...
2019-06-19 10:47:15
Szendvicskrémek Regenor Kúrához
... újhagymát is.
Egy magasabb falú serpenyőben vagy wokban forrósítsuk fel a zsírt, majd pirítsuk meg benne a hagymákat és a cukkinit. Sütés közben sózzuk és fűszerezzük.
Ha szépen megpirultak, akkor tegyük őket az aprítóba és dolgozzuk el a zöldségeket a többi hozzávalóval. Botmixert is használhatunk. Igény szerint tehetünk hozzá zsírt is. Kóstoljuk meg, majd fűszerezzük m...
2019-01-03 17:47:43
Ananászos csípős nyárs
... bepácoljuk.

A csirkemellet és az ananászt, húsos szalonnát felváltva saslik-pálcára húzzuk.

Serpenyőben olajat hevítünk és közep...
2018-12-23 11:52:15
Baconös-sajtos csirkemell őzgerincben
... a süléskor esetlegesen kifolyó szaft ne a sütőbe csöpögjön.) 200°C-os sütőben kb 40 percig sütjük, ezután levesszük róla az alufóliát és így sütjük további 10 percig.
Ha megpirult a szalonna kivesszük a sütőből, és óvatosan a sütőpapíros tepsibe borítjuk át az őzgerinc tartalmát, visszatesszük a sütőbe és még kb 10 perc alatt szép pirosra sütjük a tetejét is. Melegen ...
2018-10-04 12:21:58
Előfőzött sült oldalas
... mellette elrendeztem a ...
2018-09-09 16:50:35
Rakott tészta darált hússal
... sajt

Elkészítés

A vöröshagymát apróra vágjuk, majd megpirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a darált húst és fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Ha a hús megpirult, akkor hozzáöntjük a paradicsomszószt és jól elkeverjük, majd felöntjük a tejszínnel.
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük, majd leszűrj...
2018-07-12 23:29:28
1 2 3 .............45 46 .......68 69 .......90 91 92 
Címkék: Zöldséges Tokány, Szendvicskrémek Regenor Kúrához, szalonnát gyufaszál, félkarikára vágott, hagyma megpirult, vékony csíkokra, szakaszos párolást, csirke minden, zöldséges alaphoz, vöröshagymát félhold, póréhagymát felkarikázzuk, paprikákat felcsíkozzuk, répát szintén, burgonyával együtt, tojásokat verjük, apróra vágott, kiolvadó zsírt, bőrös oldalátlegalább, bőrös oldal, másik oldalukat, sütés utolsó, serpenyőbe tesszünk, maradék zöldfűszeres, bacon enyhén, zsírja nagy, karajbatyuk kiszáradjanak, magasabb falú, többi hozzávalóval, süléskor esetlegesen, sütőbe csöpögjön, szalonna kivesszük, sütőpapíros tepsibe, őzgerinc tartalmát, vöröshagymát apróra, darált húst, csomagoláson található, paradicsomszószt, szendvicskrémek, oldalátlegalább, csirkecsíkokat, másodpercében, felkarikázzuk, előmelegített, visszatesszük, használhatunk, kiszáradjanak, karajbatyukat, karajszeletek, megroppantva, megfordítjuk, hozzávalóval, csirkecsíkok, meglocsoljuk, vastagságúra, zöldfűszeres, csirkemellet, vöröshagymát,
© 2013 TVN.HU Kft.