Belépés
x
... és zellert. Vegye a hőt közepesnél gyengébbre, tegye a levesbe a csirkét, a hámozott, kimagozott aprított paradicsomot, vajat és tarhonyát, főzze kb. 40 percig, míg a zöldségek és tészta megpuhulnak. A citromlével, sóval és borssal finomítsa a fűszerezést pár perccel a fözés befejezte előtt.
#185
2009. március 18. 16:17
Válaszolj!
Üzenet törlése
...
2011-03-20 08:45:28
x
... percig. Szeletelje a zellert és paprikát, keverje hozzá, süsse 5 percig. Szórja meg a paprikaporral, keverje össze. Töltse rá a felmelegített vizet, fedje és főzze kb. 10 percig, míg a csirke megpuhul. Közben hámozza meg a krumplit, vágja kockákra, tegye a csirkéhez, főzze 15 percig. Adja hozzá a paradicsomszószt, főzze 5 percig. Szórja meg a petrezselyemzölddel. A hőt kikapcsolva...
2011-03-19 18:34:41
Padlizsánról....
... hamarabb kész van. Sült paprikához én mindig vastagabb húsút keresek, és ha lehet nem "felfujtat", mert akkor sütés után csak a héja marad meg. Ha megsült, letakarom, hogy kicsit a gőzben megpuhuljon a héja. Így azután könnyen lehámozható róla anélkül, hogy a paprikát szétroncsolnám. Kiveszem a csumáját, és felkarikázom ezt is. Közben egy kis paradicsomot megszabadítok a héjától :...
2010-11-29 10:53:14
1 
Címkék: fözés befejezte, felmelegített vizet, csirke megpuhul, héja marad, gőzben megpuhuljon, paprikát szétroncsolnám, paradicsomszószt, szétroncsolnám, paprikaporral, megszabadítok, felmelegített, paradicsomot, padlizsánról, felkarikázom, megpuhuljon, lehámozható, citromlével, fűszerezést, kikapcsolva, megpuhulnak, közepesnél, szeletelje, gyengébbre, kimagozott, paprikához, felfujtat, finomítsa, zöldségek, válaszolj, befejezte, vastagabb, tarhonyát, csirkéhez, letakarom, hámozott, krumplit, megpuhul, hamarabb, aprított, kockákra, paprikát, csumáját, kiveszem, keverje, törlése, zellert, március, hámozza, keresek, csirkét, megsült, levesbe, anélkül, könnyen, héjától, borssal, perccel, percig, közben, csirke, gőzben, szórja, mindig, töltse, kicsit, azután, tészta, üzenet, tegye, hozzá, sóval,
© 2013 TVN.HU Kft.