Belépés
Spurgeon - Június 25
..."Senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből." Jn 10,28


Sokan megpróbálják bár, de senki sem képes rá.

Az ördög olykor szörnyen megrángatja és megtámadja Isten gyermekeit, hogy kárt okozzon nekik, de sohasem ragadhatja ki őket a pásztor kezéből.

Korábbi társaik zaklatása és régen elkövetett bűneik emléke újra és újra támadják őket nehéz, ravas...
2022-06-24 07:02:09
Vers
Részeg magyar

Megy a részeg tántorogva
Körbe pislant merre haza
Eltévedt a tántorgásban
Merre menjen a világban

Betévedt a köztudatba
Jobbra menjen itt vagy balra
Olyan vagyok mint az ország
Megtalálom a zsákutcát

Tántorog így jobbra balra
Nézi a nép: ni de marha!
Nézik őt és kiröhögik
Pedig ők is csak ez...
2018-12-14 21:40:37
Szép napot mindenkinek!
Ma szomorúság van bennem.....Épphogy kinyírták a lakáspénztárakat, máris Kasza Tibivel reklámozzák a CSOK-ot Orbánék .

Elképesztő, hogy a Fidesz mennyire hülyének nézi az egész országot. Azt gondolják, Kasza Tibiken meg televíziós reklámokon múlik a gyermekvállalási kedv.

Kedves kormány!

Tönkretettétek az egészségügyet, romokban az oktatás, minden p...
2018-10-19 09:00:20
És tényleg mindenkinek meg kellene fizetnie az egészségügyi alapdíjat?
Piktorka, aki már nyugdíjban van...Magam ellen beszélek, de nem illik bacogatni fizetni valóval....Ő teljesítette a szerződés rá eső részét, a másik felét utólag módosítani, az az én szemöldökömet is megrángatja....

A magán kórházas meg adja vissza az államnak a tanítása kőtségeit....:D Kamatostul ba meg...
2017-02-12 17:50:10
Maga Isten?
...


Alighogy véget ért a második világháború, Európa kezdte összerakosgatni a széthullott darabokat. Az óhaza romokban hevert. Szétdúlta a háború. Talán mind között a legszomorúbb látvány az volt, ahogy az éhező kis árvák kószáltak a háború sújtotta városok utcáin.
Egy fagyos reggelen egy amerikai katona visszafelé igyekezett londoni barakkjába. Ahogy terepjárójá...
2017-01-19 11:09:55
Igen, kezdjük
... előtt és közben a pokolba kívánsz minden férfit, aki nem egy tábla csokival és a talpmasszázs ígéretével közelít feléd, úgy válsz vad nősténnyé, ha szólít a természet, azaz a petéd megrángatja belülről a csengőzsinórt. Ha ő magányosnak érzi magát, társaságra vágyik, akkor nincs mit tenni, szaporodni kell. Persze, hacsak nem tervezel valóban gyereket, akkor átverheted szegényt, de ...
2016-11-29 18:33:06
Ha valakit leköpsz nyilvános helyen, bűncselekményt követsz el?
Nekem a kérdésről még véletlenül sem a politikusok jutottak eszembe, hanem inkább a fülemüle per, amelynél a madárfütty miatt még jól helyben is hagyták egymást a felek.
Ilyen tyúkperekhez társulhat akár leköpés, pofon ütés, netán megrángatják egymás haját, de testileg sérelmet nem okoznak. Ezeket az ügyeket is csak el kell bírálni valami szabály alapján.

És! Húha!...
2015-05-23 19:22:00
A vírus
... csak ha halljátok a neveteket, hogy hazamehettek, akkor induljatok el. Hirtelen egy fiatal férfi rohan ki a kórházból ordítva. Egy nevet kiabál és egy kórlapot lebegtet.
A fiad megrángatja a kabátod ujját: "Apu, az én nevemet kiabálja." És mielőtt bármit tehetnél, megragadják a fiadat. - Egy pillanat! Álljon meg! - kiáltasz rá, mire azt válaszolják: - Semmi baj, minden rendbe...
2014-12-16 10:23:56
Baromfi bulvár
... pulyka nem erkölcsös,
ő nős pávát csábítgatna...
2014-06-14 21:01:38
Mi a baj a rovásírásos táblákkal? Mert Gyurcsány le akarja szedetni őket, de mi az oka?
...#20 - ahogy látom, nem csak ilyen huszadrangú kérdésben foglaltak állást. Bajnai programjában például mintha az lett volna, hogy költségtérítéses lesz a felsőoktatás Vagy ez is rémhír? Meg vagyok lepve amúgy, mert nem vártam volna, hogy ennyire megrángatják a fűrészt azon a bizonyos faágon. De hát az ő dolguk.
És igen, a fidesz is uszít Ferkó ellen, és fordítva. Bár a fideszne...
2014-01-24 15:14:29
1 2 3 4 5 
Címkék: Maga Isten, Mert Gyurcsány, Kasza Tibivel, CSOK-ot Orbánék, Kasza Tibiken, egészségügyi alapdíjat, rovásírásos táblákkal, ördög olykor, pásztor kezéből, részeg tántorogva, egész országot, gyermekvállalási kedv, másik felét, magán kórházas, tanítása kőtségeit, második világháború, széthullott darabokat, óhaza romokban, legszomorúbb látvány, háború sújtotta, fagyos reggelen, amerikai katona, pokolba kívánsz, tábla csokival, talpmasszázs ígéretével, petéd megrángatja, politikusok jutottak, madárfütty miatt, fiatal férfi, kórházból ordítva, nevet kiabál, kórlapot lebegtet, fiad megrángatja, kabátod ujját, lett volna, felsőoktatás Vagy, fűrészt azon, bizonyos faágon, költségtérítéses, lakáspénztárakat, gyermekvállalási, összerakosgatni, bűncselekményt, tönkretettétek, szemöldökömet, egészségügyet, csengőzsinórt, legszomorúbb, programjában, tyúkperekhez, hazamehettek, megpróbálják, megrángatják, talpmasszázs, teljesítette, tántorgásban, egészségügyi, felsőoktatás, széthullott, terepjárójá, megrángatja, huszadrangú,
© 2013 TVN.HU Kft.