Belépés
"Valakinek szüksége van rád!
... máris hallottam a nyöszörgését, és vele együtt a többieket: " Anya, valakinek szüksége van rád!" Rendben, hallottam! És akkor azt még nem is említem, hogy valaki mindig éhes, megsebesült, nem találja a zoknija párját, jégkockát akar a vizébe, vagy kér egy ölelést, egy puszit, egy mesét.
Vannak napok, amik végtelennek tűnnek, a
folyamatos készenléti állapot monotóni...
2018-11-08 05:39:02
Pittsburghi lövöldözés - A gyilkos nem vallotta bűnösnek magát
... annyit mondott: megértette, hogy mivel vádolják és akár halálbüntetést is kaphat, majd közölte, nem érzi magát bűnösnek. Mivel a lövöldözés során tűzharcba keveredett a rendőrökkel és megsebesült, tolószékben, bekötött karral jelent meg a bíróságon.
AZ Élet Fája nevű pittsburghi zsinagógában elkövetett támadást az amerikai hatóságok az Egyesül Államok története legsúlyosabb ...
2018-11-01 16:33:21
Csehország nem vonja ki katonáit az afganisztáni NATO-misszióból
... kormányfő.
Afganisztánban október elején 346 cseh katona teljesített szolgálatot a NATO-misszió keretében. Augusztusban és októberben terrorista merényletek következtében négyen meghaltak, többen megsebesültek. Ezekkel az áldozatokkal együtt a cseh hadsereg 1989 utáni külföldi missziói során már 29 katonáját veszítette el.
A tragikus afganisztáni események kapcsán Csehor...
2018-11-01 13:01:16
Szíria - A török tüzérség az Eufrátesztől keletre fekvő kurd területeket támadta, halottak
...
Az Anadolu török állami hírügynökség biztonsági forrásokra hivatkozva egyúttal azt jelentette, hogy az YPG hat milicistája megsebesült.
Recep Tayyip Erdogan török elnök kedden megerősítette, hogy a török hadsereg az elmúlt napokban megkezdte a beavatkozást az Eufrátesz keleti partján.
A török sajtó vasárnap arról számolt be, hogy a török tüzérség lövéseket adott le...
2018-10-31 13:51:29
Pittsburghi lövöldözés - Áder János részvétét fejezte ki a pittsburghi lövöldözés miatt
... ant...
2018-10-28 07:04:08
Posztumusz Pro Universitate Díjat adományozott a Semmelweis Egyetem Tóth Ilonának
...
Az intézmény honlapján csütörtökön megjelent közlemény idézi Merkely Bélát, az egyetem rektorát, aki hangsúlyozta, hogy Tóth Ilona a harcokban megsebesült emberek ellátása, ápolása során mutatott példamutató, önzetlen magatartásával hozzájárult a Semmelweis Egyetem, illetve jogelődje, a Budapesti Orvostudományi Egyetem hírnevének öregbítéséhez is.
Hozzátette: az egyetem ...
2018-10-25 15:35:38
Újabb támadás a cseh katonák ellen Afganisztánban - egy meghalt, kettő megsebesült
... támaszpont mellett egy korábbi, augusztus 5-én elkövetett öngyilkos robbanásos merényletben őrjáratban lévő három cseh katona vesztette életét, két afgán és egy amerikai katona pedig megsebesült.
A Lidové Noviny című prágai napilap szerdán jelentette, hogy a cseh hadsereg különleges kommandója Afganisztánban megtalálta és megölte annak a helyi terrorista csoportnak az egyik t...
2018-10-23 13:24:14
Ukrán válság - Súlyos veszteségeket szenvedett a hadsereg a Donyec-medencében
... kívül hagyták, hogy a nemzetközi misszió éppen ellenőrzést végez a térségben - fűzte hozzá az ukrán parancsnokság. Hír nem érkezett arról, hogy az EBESZ-küldöttség tagjai közül bárki megsebesült volna.
Csütörtökön a reggeli órákban háromszor nyitottak tüzet az ellenséges erők az ukrán állásokra Mariupol térségében, Hnutove és Sirokine körzetében, nagy kaliberű golyószórókkal ...
2018-10-11 14:52:05
Assisi Szent Ferenc 2. rész 10.04
... leggazdagabb embere volt, Franciaország iránti szeretetéből becézte kisfiát, akit Jánosnak kereszteltek, Francescónak, vagyis kis franciának.
- A húszéves Ferenc egy hadjárat során megsebesült, s foglyul ejtették. Szabadulása után visszatért szülővárosába, és fokozatosan felhagyott a nagyvilági élettel. Megtérése meghatározó mozzanata volt találkozása egy leprással, valamint ...
2018-10-04 10:55:04
ENSZ-közgyűlés - Szijjártó: a migrációs ENSZ-paktum a lehető legrosszabb lépés az illegális bevándorlás kezelés
... magyarázta.
Az elmúlt négy évben több mint 30 terrortámadást követtek el Európában, és ezek mind kapcsolatban állnak a migrációval. Ezekben több mint 300 ember meghalt, ezernél többen megsebesültek - sorolta Szijjártó Péter.
Brüsszel azt mondja, hogy lehetetlen megállítani a migrációt, de Magyarország bebizonyította, hogy ez lehetséges: a többi visegrádi ország segítség...
2018-09-29 07:04:28
1 2 3 ......................136 137 ...........205 206 ...........272 273 274 
Címkék: Áder János, Posztumusz Pro Universitate Díjat, Semmelweis Egyetem Tóth Ilonának, Assisi Szent Ferenc, Élet Fája, Egyesül Államok, Recep Tayyip Erdogan, Merkely Bélát, Tóth Ilona, Semmelweis Egyetem, Budapesti Orvostudományi Egyetem, Lidové Noviny, Szijjártó Péter, afganisztáni NATO-misszióból, török tüzérség, pittsburghi lövöldözés, cseh katonák, migrációs ENSZ-paktum, lehető legrosszabb, illegális bevándorlás, zoknija párját, lövöldözés során, amerikai hatóságok, áldozatokkal együtt, cseh hadsereg, tragikus afganisztáni, török hadsereg, elmúlt napokban, török sajtó, intézmény honlapján, egyetem rektorát, harcokban megsebesült, amerikai katona, helyi terrorista, nemzetközi misszió, ukrán parancsnokság, reggeli órákban, ellenséges erők, ukrán állásokra, húszéves Ferenc, hadjárat során, nagyvilági élettel, elmúlt négy, többi visegrádi, terrortámadást, afganisztánban, magatartásával, orvostudományi, halálbüntetést, golyószórókkal, bebizonyította, veszteségeket, következtében, öregbítéséhez, megerősítette,
© 2013 TVN.HU Kft.