Belépés
Harry herceg: "nem volt más választásunk"
... válni, és a jövőben ideje egy részét Kanadában tölti.
A világszerte hatalmas feltűnést keltő fejleményről Harry az általa alapított, elsősorban a HIV-fertőzött afrikai gyermekek megsegítésére létrehozott Sentebale jótékonysági alapítvány vasárnap esti londoni rendezvényén beszélt először személyesen nyilvánosan.
Azt mondta: nagyon elszomorítja, hogy a helyzet idáig fajul...
2020-01-20 07:04:11
Párbeszéd: nem tartható a 2,8 százalékos infláció alapján tervezett költségvetés
... létrehozott szolidaritási alapba. Azt felelte, hogy a Párbeszéd frakciójában ül, és ennek a képviselőcsoportnak a tagjai egyénileg jótékonykodnak, ő maga rendszerint a Kispesti Rászorultak Megsegítésére nevű alapítványt támogatja. Hozzátette, az MSZP-frakciótól kell megkérdezni, hogy kik döntenek a szolidaritási alapban lévő pénz sorsáról, ahogy azt is, hogy azt mire költik.
...
2020-01-15 12:31:59
A szíriai apostoli nuncius levélben mondott köszönetet ....
... különösen a keresztények és a muzulmánok békés együttélését is.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2018 szeptemberében hirdetett gyűjtést üldözött keresztény testvéreink megsegítésére. A hívek felajánlásai alapján több mint 64 millió forinttal tudtuk támogatni közel-keleti keresztény testvéreinket.
Képen: Mario Zenari bíboros
..................
2020-01-14 12:35:14
Ausztrál tűzvész - Leonardo DiCaprio hárommillió dollárt ajánlott fel a tűzoltásra
... Wires Wildfire Rescue szervezetekkel.
DiCaprio mellett korábban számos híresség adományozott jelentős összegeke...
2020-01-10 10:01:08
Az Európai Unió nagy segélyt ad Marokkónak és Ukrajnának
...
Marokkó 389 millió eurót kap állami reformokra és fejlesztésekre, Ukrajna pedig nyolcmillió euróhoz jut a donyec-medencei konfliktusban érintettek megsegítésére.
Várhelyi Olivér, az európai szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős európai biztos sajtóközleményben tudatta: Marokkó számíthat az EU segítségére az embercsempészek elleni harcban és a Földközi-tenger nyuga...
2019-12-20 15:51:31
Rekordot döntött az Angyalváró cipősdoboz akció az erdélyi rászorulók megsegítésére
...
Magánemberek, helyi közösségek, civil szervezetek és vállalatok adakoztak, hogy szebbé tegyék a Böjte Csaba ferences szerzetes által alapított erdélyi gyerekotthonok lakóinak karácsonyát - közölte a mozgalom az MTI-vel kedden.
A közlemény szerint a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom örömmel tapasztalta, hogy idén jóval több cég és magánember kapcsolódott be az akc...
2019-12-17 16:05:30
Lemondják az újévi tűzijátékokat a szlovákiai városok az eperjesi tragédia miatt
... döntés.
A szlovák kormány mindjárt a gázrobbanás utáni napon egymillió eurós (320 millió forint) összeget hagyott jóvá a tragédia következményeinek felszámolására és a károsultak megsegítésére. Szükség esetén az összeget megemelik. Ugyanakkor lakossági gyűjtés is indult, a speciális számlán már több százezer euró van.
Besztercebánya városa közölte: összesen 13 033 eurót ...
2019-12-17 12:11:21
Jótékonysági sütivásár az autizmussal élők megsegítésére
...
A kétnapos rendezvényen az adományozni vágyók hazai művészektől, sportolóktól, műsorvezetőktől és influencerektől vásárolhatják meg a karácsonyi süteményeket. A látogatók olyan ismert személyekkel találkozhatnak majd, mint Rúzsa Magdi, Jakabos Zsuzsanna, Till Attila, Caramel és a Redbull Pilvaker csapata - közölte az alapítvány szombaton az MTI-vel.
Mint hangsúlyozták, a...
2019-12-14 14:21:34
Szent Miklós nem legenda volt, hanem egy valaha élt történet
... alatt a szeretete, a gyerekekkel, emberekkel való törődése miatt annyira megszerették, hogy nem csak püspökük, de még vezetőjüknek is tartottak. Vagyonát a gyerekek és az emberek megsegítésére fordította. Egyszerű emberként élt a nép között, miközben tanított és szeretetet hírdetett. Éhínség idején a teljes egyházi vagyont a nép étkeztetésére fordította, amiért szembe került az Eg...
2019-12-06 08:21:44
Ne add fel!

NE ADD FEL!

...
2019-12-03 20:00:16
1 2 3 ................102 103 ........153 154 ........204 205 206 
Címkék: Leonardo DiCaprio, Európai Unió, Szent Miklós, Kispesti Rászorultak Megsegítésére, Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, Mario Zenari, Wires Wildfire Rescue, Várhelyi Olivér, Böjte Csaba, Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, Rúzsa Magdi, Jakabos Zsuzsanna, Till Attila, Redbull Pilvaker, szíriai apostoli, erdélyi rászorulók, újévi tűzijátékokat, szlovákiai városok, eperjesi tragédia, autizmussal élők, jövőben ideje, részét Kanadában, világszerte hatalmas, általa alapított, helyzet idáig, tagjai egyénileg, szolidaritási alapban, muzulmánok békés, hívek felajánlásai, donyec-medencei konfliktusban, embercsempészek elleni, közlemény szerint, szlovák kormány, gázrobbanás utáni, tragédia következményeinek, károsultak megsegítésére, összeget megemelik, speciális számlán, kétnapos rendezvényen, adományozni vágyók, karácsonyi süteményeket, látogatók olyan, alapítvány szombaton, emberek megsegítésére, teljes egyházi, influencerektől, műsorvezetőktől, embercsempészek, jótékonykodnak, besztercebánya,
© 2013 TVN.HU Kft.