Belépés
Ügyvéd: nem lehet azt mondani Matolcsy Györgyről, hogy közpénzt lopott
... J...
2019-01-18 18:42:24
Az Urantia könyv - 54. írás
... igazságosságát, de elutasítja annak beismerését, akkor a Nappalok Elődeinek mérlegelése szerint a büntetés kiszabása elhalasztódhat. És a Nappalok Elődei elutasítják bármely lény megsemmisítését mindaddig, amíg minden erkölcsi érték és az összes szellemi valóság kihuny mind a gonosztevőben, mind pedig az ő támogatóiban és a vele esetleg rokonszenvezőkben.


4. A kön...
2019-01-17 09:51:47
Az Urantia könyv - 53. írás
A Lucifer-féle lázadás

53:0.1 LUCIFER a Nebadonból származó, kiváló elsőrendű Lanonandek Fiú volt. Számos csillagrendszerben szerzett tapasztalatokat a szolgálatban, csoportjának főtanácsosa volt, és bölcsessége, éleslátása és hatékonysága kiemelte a többiek közül. Lucifert a 37-es számon tartották nyilván a rendjében, és amikor a melkizedekektől a megbízatását megkapta,...
2019-01-17 09:50:59
Hamis játékokat találtak a pénzügyőrök a repülőtéren
... emblémát találtak.
A Kínából feladott küldemények címzettje egy ukrajnai lakcímmel rendelkező személy volt - tették hozzá.
A NAV ...
2019-01-17 08:51:08
Lavrov: Moszkva kész tovább dolgozni az INF-szerződés megmentéséért
...
Az orosz külügyminiszter szerint ugyanakkor az INF-szerződésről az Egyesült Államokkal folytatott tárgyalások megerősítették, hogy Washington irányvonalának célja a hadászati stabilitás rendszerének lerombolása. Kifejezte reményét, hogy a Washington felelősségteljes hozzáállást tanúsít majd a hadászati fegyverzetcsökkentési szerződések ügyében.
Lavrov azt hangoztatta, ho...
2019-01-16 14:31:39
Több tonna hamis Legót foglaltak le a pénzügyőrök
... tulajdonjogot sértenek, így a pénzügyőrök megkeresték a Lego formatervezési minta...
2019-01-11 09:11:06
A román védelmi miniszter a vezérkari főnök mandátumát meghosszabbító elnöki rendelet visszavonását kéri
...
A jobboldali elnökkel nyílt konfliktusban álló szociálliberális kormány a közigazgatási bíróságon akarja elérni az általa kifogásolt elnöki rendelet megsemmisítését. Ezt akkor teheti meg, ha az elnök az előzetes panaszban foglalt felszólításnak egy hónapon belül nem tesz eleget.
Az ügyészségi vezetők leváltásának, és egyes kormánytagok lecserélésének megtagadása után Ioh...
2019-01-09 11:42:31
Nyolc mázsa jelöletlen zöldséget és gyümölcsöt talált a NAV Csongrádban
... szakemberei megállapították, hogy a 44 rekesz, összesen 810 kilogramm zöldség és gyümölcs jelöletlen, így kocká...
2018-12-27 20:40:19
Netanjahu: Izrael továbbra is támadni fogja Irán szíriai érdekeltségeit
... úgy tudja, hogy az irániak rakéták precíziós célba juttatását szolgáló különleges GPS-rendszereket szállítottak a libanoni síita Hezbollah szervezetnek, s ennek a rakománynak a megsemmisítését célozta az izraeli akció. A rádió szerint a légicsapás során Hezbollah-vezetők is életüket vesztették, de ezt a Hezbollah nem erősítette meg.
Oroszország provokációnak nevezte az izrael...
2018-12-27 20:34:49
NATO-főtitkár: Oroszország megsérti az INF szerződés rendelkezéseit
... egy utolsó esélye arra, hogy visszatérjen az INF-egyezmény rendelkezéseihez és megfeleljen azoknak. A katonai szövetségnek pedig fel kell készülnie az érintett nukleáris fegyverek megsemmisítését célzó szerződés nélküli világra - közölte.
A főtitkár a Kercsi-szorosban nemrégiben történt orosz-ukrán incidenssel kapcsolatos kérdésre válaszolva kijelentette, Oroszországnak tenni...
2018-12-04 21:41:51
1 2 3 .................56 57 .........84 85 ........112 113 114 
Címkék: Matolcsy Györgyről, Nappalok Elődeinek, Nappalok Elődei, Lanonandek Fiú, Egyesült Államokkal, román védelmi, vezérkari főnök, büntetés kiszabása, összes szellemi, vele esetleg, többiek közül, 37-es számon, megbízatását megkapta, ukrajnai lakcímmel, orosz külügyminiszter, hadászati stabilitás, pénzügyőrök megkeresték, jobboldali elnökkel, közigazgatási bíróságon, általa kifogásolt, előzetes panaszban, hónapon belül, ügyészségi vezetők, irániak rakéták, libanoni síita, megsemmisítését célozta, izraeli akció, rádió szerint, légicsapás során, utolsó esélye, katonai szövetségnek, érintett nukleáris, szociálliberális, rendelkezéseihez, felelősségteljes, megsemmisítését, melkizedekektől, külügyminiszter, tapasztalatokat, megállapították, érdekeltségeit, rendelkezéseit, meghosszabbító, formatervezési, lecserélésének, igazságosságát, felszólításnak, megerősítették, irányvonalának, elhalasztódhat, oroszországnak, konfliktusban, közigazgatási, megmentéséért, gonosztevőben, visszavonását, tulajdonjogot, provokációnak,
© 2013 TVN.HU Kft.