Belépés
Lépfenével kezelnek egy házaspárt Békés megyében
... illetve fogyasztottak, megkapták a szükséges egészségvédelmi utasításokat, és járványügyi megfigyelés alatt vannak. Az ingatlanokat fertőtlenítették, a lefagyasztott fertőzött húst megsemmisítésre elszállíttatták - olvasható a közleményben.
A lépfene (más néven anthrax) akut, néhány formájában magas halálozási aránnyal járó fertőző megbetegedés, amelyet baktérium okoz. A lép...
2019-04-23 18:21:51
Marsiak és Héberek (Állítólagos Idegenek)
...- Ezt edd!
(Lövés.)
- Te csupán nem érted hogy miért teszed.
- Téged kijelöltek megsemmisítésre.
- Én teljes mértékben megértelek téged. Én elvállaltam hogy meghalok az emberiség bűneiért.
- Az én programom hogy megvédjelek!
(Lövés.)
- Hagyd abba! Ne öld meg Júdást!
- El fog árulni téged.
- Tudom, figyelj, de én kaptam az elmémbe a sok ...
2019-04-18 18:22:46
Elszállítják a Vörösmarty téren talált bombát
...
Gajdos Milán elmondta, a belvárosi építkezésen előkerült 100 kilós szovjet gyártmányú második világháborús bombából sikeresen kiszerelték a gyújtószerkezetet.
A hatástalanított robbanóeszközt a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállítják későbbi megsemmisítésre - közölte a kommunikációs tiszt.
A közlekedési korlátozásokat feloldják....
2019-03-25 19:00:47
Több mint 50 második világháborús robbanótestet találtak a Városligetben
...
Gajdos Milán azt mondta: az előkerült robbanótesteket a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállították későbbi megsemmisítésre.
A munkálatok idejére 250 méteres körzetben le kellett zárni az Olof Palme sétány egy szakaszát, valamint az Ajtósi Dürer sor és a Stefánia út kereszteződését. A korlátozásokat már feloldották - közölte....
2019-03-20 14:51:41
Elszállították a Ráckeresztúron talált robbanóeszközöket
... repeszlőszert, 29 darab 85 millim...
2018-12-19 13:22:30
Robbanótesteket találtak Enying határában, feloldották az útzárat
... közölte: a tűzszerészek négy 122 milliméteres második világháborús orosz repeszromboló gránátot azonosítottak, és ugyanennyi gránáthüvelyt találtak. A robbanótesteket a tűzszerészek megsemmisítésre a központi gyűjtőhelyre szállították - közölte a kommunikációs tiszt.
A munkások az enyingi körforgalom (a 7-es és a 7116-os út közös körforgalma) közelében bukkantak a gránátokra....
2018-12-03 15:01:13
Elszállították a Szabadság hídnál talált robbanótestet
... gyalogosok.
Mostanra a korlátozásokat feloldották. A tűzszerészek egy 152 milliméte...
2018-10-23 17:31:48
Az ukrán vezérkari főnök elrendelte az összes ukrajnai lőszerraktár védelmének megerősítését
... összesen 69,5 ezer tonna lőszer volt, ebből 43 ezer tonna a felhasználható lövedék, 18 ezer tonna kiegészítő elem, a többi pedig már nem volt a hadseregnél rendszeresítve, hanem megsemmisítésre várt.
Az ukrán vezérkar szerdai közleménye szerint az Icsnya melletti lőszerraktár területén szünet nélkül küzdenek a lángokkal.
A katasztrófavédelmi szolgálat reggeli jelentése s...
2018-10-10 12:41:23
Sargentini-jelentés - Ab: elengedhetetlen a nemzetközi alkotmányos párbeszéd
... jogorvoslatért. Az új lehetőség sikerét a számok igazolják: hat éve töretlenül nő a testülethez benyújtott alkotmányjogi panaszok száma. A megsemmisített bírói ítéletek 60 százalékában a megsemmisítésre azért került sor, mert a bírói döntés megsértette az indítványozó tisztességes eljáráshoz, véleménynyilvánításhoz vagy hatékony jogorvoslathoz fűződő alaptörvényben rögzített jogát...
2018-09-21 10:36:59
Hargitai Anna Magna megváltós nővér kapta idén a Hit pajzsa díjat
... egyes csoportok megsemmisítése szintén minden kommunista rendszerben megtalálható.
Hozzátette: a bolsevik és a náci ideológia egyik közös vonása, hogy a nép ellenségeinek megsemmisítésre ítélt csoportjához a származásuk alapján soroltak embereket.
Bolberitz Pál egyetemi tanár, a díj első kitüntetettje Hargitai Anna Magnát méltatva elmondta: a most kilencvenéves szerzet...
2018-02-24 14:22:34
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Állítólagos Idegenek, Hargitai Anna Magna, Gajdos Milán, Magyar Honvédség, Olof Palme, Ajtósi Dürer, Bolberitz Pál, Hargitai Anna Magnát, házaspárt Békés, ukrán vezérkari, összes ukrajnai, nemzetközi alkotmányos, szükséges egészségvédelmi, ingatlanokat fertőtlenítették, lefagyasztott fertőzött, emberiség bűneiért, belvárosi építkezésen, hatástalanított robbanóeszközt, kommunikációs tiszt, közlekedési korlátozásokat, előkerült robbanótesteket, munkálatok idejére, tűzszerészek négy, tűzszerészek megsemmisítésre, központi gyűjtőhelyre, enyingi körforgalom, korlátozásokat feloldották, felhasználható lövedék, többi pedig, hadseregnél rendszeresítve, ukrán vezérkar, számok igazolják, testülethez benyújtott, megsemmisített bírói, megsemmisítésre azért, bírói döntés, indítványozó tisztességes, náci ideológia, származásuk alapján, most kilencvenéves, fertőtlenítették, elengedhetetlen, robbanótesteket, megsemmisítésre, hatástalanított, egészségvédelmi, elszállíttatták, kereszteződését, alaptörvényben,
© 2013 TVN.HU Kft.