Belépés
Benedek
... mosolyogni sem,
nemhogy hangosan nevetni. Gyengéden az ölébe ültette és épp azon tanakodott,
hogyan értesse meg ezzel a kisgyerekkel, hogy ő nem az apukája, amikor Benedek
megszólalt. Látom egy kicsit megöregedtél, de a cipőd ugyanaz!
Nem volt szíve Sanyi bácsinak bevallani az igazságot ezért elmagyarázta Benedeknek,
hogy minden év decemberében eljön ho...
2019-12-07 07:12:54
Jobb elkerülni
...,,Ha Efraim megszólalt, mindenki rettegett, naggyá lett Izráelben. De vétkezett Baállal, ezért halál vár reá." Hóseás 13,1

Hatalmas erő és tekintély sugárzik az igaz ember szavaiból. Amikor szól, hatással van mások életére. Szavainak súlya van. Úgy tekintenek rá, mint akinek kijár a tisztelet és az engedelmesség.

De ha ugyanez az ember elbukik, akkor elve...
2019-12-06 08:14:39
Izrael elfogott négy rakétát, amelyet Szíriából indítottak el felé
... ezt követően négy robbanás történt a damaszkuszi repülőtérnél - jelentette a Jediót Ahronót című izraeli újság honlapja, a ynet.
A hajnali rakétatámadás miatt Izrael északi részén megszólaltak a légoltalmi szirénák. Ennek ellenére - amint a polgári védelem közölte - napközben nem lesz fennakadás sem az oktatásban, sem a munkavégzésben.
Naftali Bennett védelmi miniszter ...
2019-11-19 08:01:17
Szén-monoxid-szivárgás miatt kiürítettek egy budapesti iskolát
...
Kisdi Máté elmondta: amikor megszólalt a szén-monoxid-érzékelő, mindenki - 48 ember - elhagyta az épületet; senki nem sérült meg.
A fővárosi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, és kimutatták a mérgező gázt a levegőben. A gázszolgáltató szakemberei leválasztották a hálózatról a gázkészüléket.
A szóvivő kérdésre elmondta, felnőttképzés folyt az oktatási intézménybe...
2019-11-16 13:11:17
Az én 1956-om, Az elégtelen előre ki volt készítve
... történelmi téma volt később.)

A három rész közül meg kellett volna mutatni Erdélyt is, amit percekig keresgéltem a térképen és mondanom sem kell, hogy hiába! Egy idő után megszólalt - gúnyos mosollyal az arcán:
- Szerencséje apádnak, hogy nem tudod megmutatni! Viszont, téged ez sem ment meg a bukástól! - mondta az újsütetű földrajztanár.

Abba...
2019-11-12 17:36:10
Kizártak egy francia filmrendezőt a szakmai szövetségből szexuális zaklatás vádja miatt
... fogdosta volna az akkor még kiskorú színésznőt".
"Tizenhét éve történt, ez egy nagyon hosszú út volt. A világ megváltozott. És ezért is beszélek, mert tartozom ezzel mindazoknak, akik megszólaltak a MeToo-ügyekben és akik megváltoztatták a perspektívámat mindarról, amit átéltem. És most én is szeretnék mindehhez hozzájárulni" - mondta a színésznő, aki annak ellenére nem kívá...
2019-11-05 18:39:38
Több hetes szünet után ismét egyszerre több rakétát lőttek Izraelre a Gázai-övezetből
...
Az övezettel szomszédos izraeli településeken éppen a szombati pihenőnap előtti ünnepi vacsorájukat fogyasztották az emberek, amikor megszólalt a rakétákra figyelmeztető riasztás.
Az izraeli hadsereg jelentése szerint a vaskupola nevű légvédelmi rendszer a levegőben elfogott hét lövedéket. A tévé szerint egy rakéta csapódott egy Szderót városban lévő lakóházba, de a lakó...
2019-11-01 21:12:47
29. évközi hét hétfő 10.21
... Isten igéje. Róm 4,20-25

EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Kerüld a kapzsiságot!
Légy mindig kész a számadásra!
Abban az időben amikor Jézus tanított, valaki megszólalt a sokaságból: ,,Mester, szólj testvéremnek, hogy ossza meg velem az örökséget!" Ő így válaszolt neki: ,,Ember, ki hatalmazott fel engem, hogy bírátok legyek, és elosszam ör...
2019-10-21 08:45:49
Szerzetes nők
... Ef 3,14-19

EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Országa titkait a mennyei Atya elrejtette a bölcsek és okosak elől, de feltárta a kicsinyeknek.
Abban az időben Jézus megszólalt, és ezt mondta:
Magasztallak téged, Atyám, ég és föld Ura, mert elrejtetted mindezt a bölcsek és okosak elől, és kinyilatkoztattad a kicsinyeknek! Igen, Atyám, így tetszett ez neked! Az...
2019-10-16 10:57:42
27. évközi hét péntek 10.11
... 1,13-15;2,1-2

EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Jézus igazolja, hogy isteni hatalommal űzi ki az ördögöt.
Egy alkalommal Jézus egy néma emberből űzött ki ördögöt. Amint az ördög kiment, a néma megszólalt. A nép elcsodálkozott rajta.
Egyesek azonban azt mondták: ,,Belzebubnak, az ördögök fejedelmének segítségével űzi ki az ördögöket." Mások prób...
2019-10-11 07:01:10
1 2 3 ....................499 500 ...........749 750 ..........998 999 
Címkék: Jediót Ahronót, Naftali Bennett, Kisdi Máté, EVANGÉLIUM Szent Lukács, EVANGÉLIUM Szent Máté, budapesti iskolát, elégtelen előre, francia filmrendezőt, szakmai szövetségből, ölébe ültette, kicsit megöregedtél, cipőd ugyanaz, igazságot ezért, igaz ember, ember elbukik, damaszkuszi repülőtérnél, hajnali rakétatámadás, légoltalmi szirénák, polgári védelem, fővárosi hivatásos, mérgező gázt, gázszolgáltató szakemberei, szóvivő kérdésre, oktatási intézménybe, három rész, újsütetű földrajztanár, nagyon hosszú, világ megváltozott, perspektívámat mindarról, övezettel szomszédos, szombati pihenőnap, rakétákra figyelmeztető, izraeli hadsereg, vaskupola nevű, levegőben elfogott, tévé szerint, rakéta csapódott, időben amikor, mennyei Atya, időben Jézus, alkalommal Jézus, néma emberből, ördög kiment, néma megszólalt, ördögök fejedelmének, megváltoztatták, leválasztották, gázszolgáltató, perspektívámat, elcsodálkozott, munkavégzésben, földrajztanár, fogyasztották, engedelmesség, figyelmeztető, felnőttképzés,
© 2013 TVN.HU Kft.