Belépés
IdőkapszulaVI. - Hetvenkettedik nap
... évekhez!

1980-ban adták át a Kormos lakótelepet, itt ,,vásárolhattunk" egy másfél szobás lakást. Természetesen hitelre, de ez is óriási dolog volt. Ennek az évnek a márciusában megszületett Zsóka lányunk, nagyon boldogok voltunk.
12-én este jöttek rá Nagyzsókára a szülési fájdalmak, átmentünk Cilihez, majd bementünk a kórházba. Reggel a könyvtárból telef...
2019-02-16 09:57:14
Szexuális zaklatással vádolják a pápai nunciust Párizsban
... egyik munkatársa, hogy szexuálisan zaklatta a városházán tartott újévi fogadáson.
"Történt egy incidens a diplomáciai testületeknek tartott újévi fogadáson, és a döntés gyorsan megszületett arról, hogy jelezzük az ügyészségnek" - mondta Patrick Klugman, nemzetközi ügyekért felelős főpolgármester-helyettes.
A tájékoztatás szerint a január 17-én rendezett ünnepségen, ame...
2019-02-15 16:42:12
A Moonspell novemberben újra eljön Budapestre
... együtt a város legnagyobb részét romba döntötték. Ez a Moonspell első, teljes egészében portugál nyelven készült lemeze.
"Az Európát valaha ért legnagyobb természeti katasztrófából megszületett egy új város, és egyben egy új korszak is, onnan kezdve a portugál nép már jobban támaszkodott saját magára, mint a koronára vagy a keresztre. Az album zenei és szövegi történeti dokum...
2019-02-15 13:51:34
Megújul a gyermekkardiológia monitorparkja
... központ szívsebészeti intenzív osztályáról érkezett gyermekek légzés- és keringésparamétereit is őrzi és jelzi.
A monitorpark fontosságát kiemelve ismertették, minden századik megszületett gyermeknek van veleszületett szívfejlődési rendellenessége. Országszerte évente 850-900 szívhibás gyermek születik, és a betegek nyolcvan százalékának szívműtétre vagy szívkatéterezésre van...
2019-02-14 10:21:18
* Randevú egy életen át *
... valaki számára ajándék legyél. Merd vállalni hivatásod! Merj Isten áldása lenni egy férfi, egy nő számára, egy család számára! Teljesedj ki a házasság szentségében!

S ha megszületett a döntés, és a házasságban egymásnak örök szerelmet vallottatok, akkor nyugodtak lehettek, mert a Jóisten nem játszik velünk.
Ő 5 év múlva, 10 év múlva nem mondja azt, hogy meggondolta...
2019-02-13 19:17:15
A Liu és a Krueger fivérek az FTC-ben folytatják
... legyen a kapcsolat" - folytatta.
A sportvezető az MTI érdeklődésére elmondta, a sportolók és a szakmai stáb szerződése január 31-én lejárt az MTK-nál, a megegyezés pedig hamar megszületett a felek között. Kiemelte, az FTC-t csak úgy érdekelte az átigazolás, ha nemcsak az élsportolók, hanem az utánpótlás is átjön a zöld-fehérekhez, akikhez így hatvan gyerek is átigazolt.
...
2019-02-13 14:51:54
Böjte Csaba a házasságról
... hogy valaki számára ajándék legyél. Merd vállalni hivatásod! Merj Isten áldása lenni egy férfi, egy nő számára, egy család számára! Teljesedj ki a házasság szentségében!
S ha megszületett a döntés, és a házasságban egymásnak örök szerelmet vallottatok, akkor nyugodtak lehettek, mert a Jóisten nem játszik velünk.
Ő öt év múlva, tíz év múlva nem mondja azt, hogy meggondolt...
2019-02-13 08:28:55
Dencs Lenke: Jézus Krisztus fénye - vallásos vers
Kicsik és nagyok ember szívek
Az Úr Jézus érettünk megszületett!

Vártuk nagy izgalommal a karácsony estét
Az Úr Jézus drága szívének szeretetét.

A szép mennyországból Istenünk, jó Atyánk
E földre elküldte mihozzánk szent fiát.

Áldjuk, magasztaljuk Megváltó Jézusunk
Elédbe, jászolodhoz leborulunk!

Magasztalunk-dicsérünk...
2019-02-10 09:07:35
Jézus Krisztus fénye
Jézus Krisztus fénye

Kicsik és nagyok ember szívek
Az Úr Jézus érettünk megszületett!

Vártuk nagy izgalommal a karácsony estét
Az Úr Jézus drága szívének szeretetét.

A szép mennyországból Istenünk, jó Atyánk
E földre elküldte mihozzánk szent fiát.

Áldjuk, magasztaljuk Megváltó Jézusunk
Elédbe, jászolodhoz leborulunk!...
2019-02-05 08:11:05
Iszapömlés - Jobbik: a társadalom nem tartja igazságosnak az ítéletet
... felelősségét. Hozzátette: az üzem működésében "benne volt a katasztrófa lehetősége".
Igazságügyi reform szükségességét vetve fel az ellenzéki képviselő kifogásolta, hogy bár már 2012-ben megszületett a vádirat az ügyben, amely azonban fellebbezések esetén még most sem zárulhat le.
Tíz ember bűnösségét mondta ki a vörösiszapper megismételt elsőfokú eljárásában a Győri Tö...
2019-02-04 16:01:51
1 2 3 ...................717 718 ..........1076 1077 ..........1434 1435 1436 
Címkék: Böjte Csaba, Dencs Lenke, Jézus Krisztus, Patrick Klugman, Merj Isten, Megváltó Jézusunk, Győri Tö, pápai nunciust, másfél szobás, márciusában megszületett, szülési fájdalmak, könyvtárból telef, városházán tartott, diplomáciai testületeknek, döntés gyorsan, tájékoztatás szerint, január 17-én, város legnagyobb, koronára vagy, album zenei, monitorpark fontosságát, betegek nyolcvan, család számára, házasság szentségében, házasságban egymásnak, szakmai stáb, megegyezés pedig, felek között, karácsony estét, szép mennyországból, üzem működésében, katasztrófa lehetősége, ellenzéki képviselő, vörösiszapper megismételt, rendellenessége, szükségességét, katasztrófából, főpolgármester, mennyországból, vásárolhattunk, hetvenkettedik, időkapszulavi, testületeknek, monitorparkja, fellebbezések, természetesen, érdeklődésére, szívfejlődési, veleszületett, vörösiszapper, szívsebészeti, igazságosnak, szentségében, megszületett, felelősségét, magasztalunk, országszerte, magasztaljuk, százalékának, támaszkodott, tájékoztatás,
© 2013 TVN.HU Kft.