Belépés
Megszületett
...
2020-02-16 01:00:43
Lőrincz Viktor Európa-bajnoki ezüstérmes Rómában
A harmadik magyar érem is megszületett a római birkózó-Eb első döntős napján: Torba Erik bronza és Lévai Zoltán ezüstje után Lőrincz Viktor ezüst érme a 87 kilogrammosok között.
A tavalyi világbajnokságon második és ezzel olimpiai kvótás magyar sportoló egyértelmű esélyesként érkezett az olasz fővárosba, és hétfőn ennek megfelelően menetelt a döntőig. Olasz, litván és azeri r...
2020-02-12 15:49:52
Schiff András lett az Izraeli Filharmonikus Zenekar első ...
... politikai vitában állt.
Zubin Mehta két évvel ezelőtt jelentette be, hogy 2019-től távozik a zenekartól, amelyet ekkor éppen 50 éve vezet majd. Utódja, az a Lahav Shani, aki amikor megszületett, Zubin Mehta már két évtizede állt az Izraeli Filharmonikus Zenekar élén. A leköszönő mester először tíz éve hívta meg leendő utódját egy koncertturnéra zongoristaként és asszisztens k...
2020-02-11 10:28:38
Csütörtöktől a mozikban Clive Owen és Tim Roth főszereplésével A nevek dala
... Lantos felidézte, hogy a regény filmes adaptációjának forgatókönyvét az Oscar-jelölt Jeffrey Caine már korábban elkészítette, annak jogait megszerezték, majd többször átírták, mire megszületett a végleges változat. Közösen választották ki a rendezővel a két a főszereplőt - Clive Owent és Tim Roth-t -, a többi szereplőt pedig hozzájuk igazították.
A film külső jeleneteit Lond...
2020-02-04 13:01:50
Németh Zsolt: nélkülözhetetlen a magas szintű párbeszéd Ukrajnával
... követően a néppárti politikus elengedhetetlennek nevezte, hogy Ukrajna végrehajtsa az Európa Tanács égisze alatt működő alkotmányjogi szakértőkből álló testülete, a Velencei Bizottság már megszületett ajánlásait, különös tekintettel a diszkrimináció-mentességre.
Ezen a területen még semmilyen előrehaladás nem történt - húzta alá.
"Fontosnak tartjuk, hogy a kisebbségeket ...
2020-01-29 18:32:13
Az ember veresége és győzelme.
... jövök el.
Eljöttem tehát ebbe a különleges szentélybe, ahol született - mondhatjuk így is - e nehéz évszázad védőszentje, ahogyan kilenc évszázaddal ezelőtt kard által megszületett vértanúságának helyén Szent Szaniszló, a lengyelek védőszentje.
De nem csak azért jöttem, hogy megtiszteljem korunk védőszentjét. Azért jöttem, hogy még egyszer, veletek együtt, fü...
2020-01-28 14:41:42
1900. január 25-én született Fekete István
... legtisztább érzések. Karácsonyi történeteinek esendő, mégis romlatlan hősei nem kételkednek, hanem a jászolhoz sietnek, és alázatosan borulnak térdre, mert tévedhetetlen biztonsággal tudják: megszületett, akire vártak, akit megígértek a próféták, s hiszik, hogy a törékeny gyermek megigazulásuk nagy esélyének bizonyossága. Az Új Ember hetilap volt éveken keresztül az egyetlen fórum...
2020-01-26 12:10:26
Modern városok - 14 milliárdos kórházfejlesztés Székesfehérváron
... pedig elkészült az a módosított szakmai tartalom, amely minden érintett szervezettől támogatást kapott. A mintegy 13,8 milliárd forintos projekt anyagi háttere is biztosított, miután megszületett a döntés arról, hogy a rendelkezésre álló hétmilliárdhoz 6,8 milliárd forint többletforrást biztosít az állam.
Közölte: az új, háromszintes, energetikailag is korszerű épülettömbben ...
2020-01-24 10:51:44
A nő mitől nő? Igen,mint sok nőtársam én is megtapasztaltam
... nőtársam én is megtapasztaltam már a szülés utáni megváltozott testet.Még emlékszem az érzésre...Tudtam ,hogy sosem leszek már olyan mint korábban.De nem érdekelt...cseppet sem.Mert megszületett az Anya mellett a Nő is.
Mert egy nő akkor is nő ha striái lettek, ha a kilók megszaporodtak és igen a test sem olyan ruganyos,mint 20évesen.A nő attól nő ,ahogy árad belőle a harmóni...
2020-01-21 19:56:21
Isten már mindent elintézett
... nyájuk mellett". Ez lett a történelem legemlékezetesebb éjjele, mert megjelent a fény, mielőtt az éjszakának vége volt. Azok az őrök voltak az elsők, akik meghallották, hogy Jézus megszületett.
Jézus volt az, akire a 130. zsoltár költője várakozott. Miért? Azért, mert Jézus meg tudja tenni azt, amire egyedül Isten képes, nevezetesen, hogy megszabadítson a bűntől.
V...
2020-01-18 14:59:54
1 2 3 ..................721 722 ..........1082 1083 ..........1442 1443 
Címkék: Lőrincz Viktor Európa-bajnoki, Schiff András, Izraeli Filharmonikus Zenekar, Clive Owen, Németh Zsolt, Fekete István, Torba Erik, Lévai Zoltán, Lőrincz Viktor, Zubin Mehta, Lahav Shani, Oscar-jelölt Jeffrey Caine, Clive Owent, Európa Tanács, Velencei Bizottság, Szent Szaniszló, mozikban Clive, nevek dala, magas szintű, ember veresége, harmadik magyar, római birkózó-Eb, tavalyi világbajnokságon, olasz fővárosba, leköszönő mester, koncertturnéra zongoristaként, regény filmes, végleges változat, többi szereplőt, film külső, néppárti politikus, különleges szentélybe, lengyelek védőszentje, jászolhoz sietnek, törékeny gyermek, egyetlen fórum, döntés arról, rendelkezésre álló, szülés utáni, kilók megszaporodtak, történelem legemlékezetesebb, éjszakának vége, őrök voltak, székesfehérváron, világbajnokságon, kórházfejlesztés, nélkülözhetetlen, megtapasztaltam, főszereplésével, diszkrimináció, koncertturnéra, megszaporodtak, vértanúságának, zongoristaként, energetikailag, forgatókönyvét, adaptációjának,
© 2013 TVN.HU Kft.