Belépés
Konyhai kisokos
... csemegekukoricát forrásban lévő, enyhén sós vízben tegyük fel főni. Így 10 perc alatt megpuhul.

Ha sárgadinnyét vásárolunk, úgy tudjuk megállapítani, hogy érett-e, ha a szárát megszagoljuk, és tipikusan erős illatot érzünk.

Ha a görögdinnyét megkopogtatjuk, és mély hangot ad, akkor már érett. Ha azonban kongó hangja van, akkor még nem elég érett.

A...
2018-07-31 14:15:06
Újabb lejárt szavatosságú élelmiszereket árusító bolt nyílt Koppenhágában
... hozzá.
A lejárt szavatosságú élelem árusítása törvényes Dániában, amennyiben egyértelműen feltűntetik rajta, hogy lejárt, és fogyasztása nem jelent közvetlen veszélyt. "Megnézzük, megszagoljuk, megtapogatjuk a terméket és megállapítjuk, hogy fogyasztható-e" - mondta Bassel Hmeidan, a projekt vezetője.
Minden termék termelők, importőrök, exportcégek és helyi szupermarkete...
2016-11-28 17:13:20
1956 - Újrapalackoznak 150 tokajit a Nemzeti Borvagyon pincéjében található 1956-os évjáratú aszúkból
... Országos Borszakértő Bizottság elnöke közölte: az a feladatuk, hogy megállapítsák, tiszta, vagy hibás tételek az újrapalackozásra szánt borok. "Egyénként kibontunk minden palackot, megszagoljuk, megnézzük, milyen a dugó állapota, aztán meg is ízleljük". Ezután jön az átszűrés és a stabilizálás, majd megkapja az ünnepi köntöst" - részletezte.
Barátossy Gábor, a Nemzeti Élelmi...
2016-10-12 13:52:14
Konyhai - háztartási kisokos- tippek-praktikák
... csemegekukoricát forrásban lévő, enyhén sós vízben tegyük fel főni. Így 10 perc alatt megpuhul.

Ha sárgadinnyét vásárolunk, úgy tudjuk megállapítani, hogy érett-e, ha a szárát megszagoljuk, és tipikusan erős illatot érzünk.

Ha a görögdinnyét megkopogtatjuk, és mély hangot ad, akkor már érett. Ha azonban kongó hangja van, akkor még nem elég érett.

A...
2016-09-13 12:49:26
Hasznos tippek:)
... csemegekukoricát forrásban lévő, enyhén sós vízben tegyük fel főni. Így 10 perc alatt megpuhul.

Ha sárgadinnyét vásárolunk, úgy tudjuk megállapítani, hogy érett-e, ha a szárát megszagoljuk, és tipikusan erős illatot érzünk.

Ha a görögdinnyét megkopogtatjuk, és mély hangot ad, akkor már érett. Ha azonban kongó hangja van, akkor még nem elég érett.

H...
2015-10-05 13:38:42
Az egészséges has titkai
... gyomorba, ott már minden készen áll az emésztésre. Kicsit tudományosabbra véve a dolgot, három szakaszra lehet elkülöníteni a gyomornedv elválasztását. Az első szakaszban meglátjuk, megszagoljuk és megízleljük az ételt. Mivel mindez a fejünkben és a fejünkben található érzéksejtek segítségével történik, kefalikus fázisnak hívják. A második szakaszban a lenyelt falat már közvetlenü...
2014-03-31 18:35:07
Hasznos tippek:)
... csemegekukoricát forrásban lévő, enyhén sós vízben tegyük fel főni. Így 10 perc alatt megpuhul.

Ha sárgadinnyét vásárolunk, úgy tudjuk megállapítani, hogy érett-e, ha a szárát megszagoljuk, és tipikusan erős illatot érzünk.

Ha a görögdinnyét megkopogtatjuk, és mély hangot ad, akkor már érett. Ha azonban kongó hangja van, akkor még nem elég érett.
...
2014-02-19 22:34:06
Ananász – a sokoldalú kilófaló 2
... Örkény-novellában szereplő gyümölcs is ilyen lehetett), mind pedig a sárga, elszáradt levélzettel rendelkezőket (ezek már régóta árválkodhattak különféle raktárakban). A legbiztosabb módszer, ha megszagoljuk, és a friss gyümölcs illatát érezzük. Vannak, akik ennél is továbbmennek, és az ananász néhány zöld levelét határozottan megfogják, ha a levél könnyedén kihúzható, érett példá...
2014-02-14 11:34:42
Ananász – a sokoldalú kilófaló
... Örkény-novellában szereplő gyümölcs is ilyen lehetett), mind pedig a sárga, elszáradt levélzettel rendelkezőket (ezek már régóta árválkodhattak különféle raktárakban). A legbiztosabb módszer, ha megszagoljuk, és a friss gyümölcs illatát érezzük. Vannak, akik ennél is továbbmennek, és az ananász néhány zöld levelét határozottan megfogják, ha a levél könnyedén kihúzható, érett példá...
2014-01-14 19:28:14
Ananász – a sokoldalú kilófaló
... Örkény-novellában szereplő gyümölcs is ilyen lehetett), mind pedig a sárga, elszáradt levélzettel rendelkezőket (ezek már régóta árválkodhattak különféle raktárakban). A legbiztosabb módszer, ha megszagoljuk, és a friss gyümölcs illatát érezzük. Vannak, akik ennél is továbbmennek, és az ananász néhány zöld levelét határozottan megfogják, ha a levél könnyedén kihúzható, érett példá...
2014-01-10 22:29:59
1 2 
Címkék: Nemzeti Borvagyon, Bassel Hmeidan, Országos Borszakértő Bizottság, Barátossy Gábor, Nemzeti Élelmi, sokoldalú kilófaló, szárát megszagoljuk, görögdinnyét megkopogtatjuk, lejárt szavatosságú, projekt vezetője, újrapalackozásra szánt, dugó állapota, ünnepi köntöst, gyomornedv elválasztását, első szakaszban, fejünkben található, második szakaszban, lenyelt falat, legbiztosabb módszer, friss gyümölcs, ananász néhány, levél könnyedén, csemegekukoricát, újrapalackozásra, tudományosabbra, újrapalackoznak, árválkodhattak, élelmiszereket, megkopogtatjuk, megállapítsák, rendelkezőket, megállapítani, elválasztását, koppenhágában, megtapogatjuk, megállapítjuk, szupermarkete, segítségével, megszagoljuk, egyértelműen, sárgadinnyét, határozottan, stabilizálás, legbiztosabb, görögdinnyét, szavatosságú, fogyasztható, elkülöníteni, továbbmennek, részletezte, raktárakban, fogyasztása, borszakértő, levélzettel, feltűntetik, exportcégek, megízleljük, érzéksejtek, pincéjében, vásárolunk, novellában, importőrök, egészséges, közvetlenü,
© 2013 TVN.HU Kft.