Belépés
Dina Márton megszakította Parti András sorozatát a hegyikerékpár ob-n
...
A 2010 és 2018 között folyamatosan aranyérmes, háromszoros olimpikon Partit az országúton is remek idényt futó két fiatal, a Tour de Hongrie két dobogósa előzte meg: Dina mögött másodikként Valter Attila zárt.
A nőknél a londoni olimpikon Benkó Barbara fölényes győzelemmel védte meg címét, Buzsáki Virágot és Schmidel Reginát megelőzve.
Eredmények:
férfiak:...
2019-07-20 19:02:20
Bejelentették az indiai Hold-misszió startjának új időpontját
... létezik víz a Holdon.
A Csandraján-2-t eredetileg az orosz Roszkoszmosszal közös együttműködésben tervezték megvalósítani, 2013-ban azonban India technikai nézeteltérések miatt megszakította az együttműködést.
Az indiai lesz az idei harmadik, Holdra irányuló landolási kísérlet, miután a kínai Csang'o-4 sikeresen teljesítette a tervet, az izraeli Beresit viszont végül a H...
2019-07-18 11:31:51
30. évfordulóra, 4. Rész: 1956. október 23-án özönlött a nép
... osztályelsőknek.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=278 078&kid=1008760&sort=
*
1956 őszén alig kezdődött el a tanév, - és az én sorsdöntő ötödik osztályom - máris szokatlan esemény zavarta meg a tanítást.
A rádió is megszakította adását, hogy valamilyen tüntetésről adjon hírt.
Apa, Ferenc nevű testvére, aki - miután letöltötte a 3 év sorköteles kato...
2019-07-10 12:22:26
EU-csúcs - Megszakították a tanácsülést
...
Az MTI úgy tudja, hogy a szociáldemokrata Frans Timmermans jelöltségét nem bocsátották szavazásra, mert nem volt elég támogatása. Az ülés kedden 11 órakor folytatódik....
2019-07-01 13:01:59
Az isztambuli főpolgármester-választás ellenzéki jelöltje szerint Isztambul nem kezelte jól a menekültügyet
... Imamogluhoz írták. Imamoglu viszont azt hánytorgatta fel, hogy március 31. éjszakáján, amikor Yildirim addigi előnye az ő javára átfordulni látszott, az Anadolu török állami hírügynökség megszakította és 12 órás időtartamra felfüggesztette az adatszolgáltatást, Yildirim pedig bejelentette, hogy nyert.
Bár Imamoglu április közepén a nem hivatalos eredmény értelmében átvette m...
2019-06-17 07:04:02
A Fox televízió felmérése szerint Joe Biden támogatottsága nagyobb, mint Donald Trumpé
... Államokban - érvényben kellene hagynia az abortusz lehetőségét biztosító, úgynevezett Roe/Wade-döntést.
Az NBC televízió vasárnap arról számolt be, hogy Trump kampánycsapata megszakította a kapcsolatot néhány republikánus közvélemény-kutatóval az után, hogy kiszivárgott, egy belső felmérés szerint Joe Biden jelenleg 11 kulcsfontosságúnak tartott tagállamban vezet Donald Trum...
2019-06-16 19:02:03
Megszakította útját egy Birminghambe tartó repülő Budapesten
...
A reptéri egészségügyi szolgálat közlése szerint a fedélzeten egy szívproblémákkal korábban kezelt, fiatal katari férfi lett rosszul, aki mellkasi fájdalomra panaszkodott. A beteg utast a repülőtérre riasztott mentők kórházba vitték.
A repülőgép reggel folytatta útját Birmingham felé....
2019-06-10 11:38:25
EP-választás - Joseph Daul: nacionalistákkal és Európa-ellenesekkel nem lehet a jövőt építeni
... populistáktól. Mint mondta, a "demokraták" Európáját és egy "polgári" Európát kell építeni.
Markus Söder és Joseph Daul egyaránt méltatta, hogy Sebastian Kurz osztrák kancellár megszakította az együttműködést az FPÖ-vel. Mindketten a támogatásukról biztosították az EPP-hez tartozó Osztrák Néppárt (ÖVP) vezetőjét.
A kampányzárón az eredeti tervek szerint Sebastian Kurz is...
2019-05-24 18:40:06
Francia zavargások - A belügyminisztérium szerint országszerte 32 ezren, a szervezők szerint 230 ezren tiltakoz
...
Az elmúlt hetek békés hétvégi tüntetései után ezen a napon tüntetők 18. alkalommal vonultak utcára.
Emmanuel Macron államfő szombat este megszakította a Pireneusokban megkezdett hétvégi pihenését, ahova síelni ment a családjával, és csatlakozott a belügyminisztériumban összehívott válságstábhoz.
"Olyan emberekkel van dolgunk, akik minden eszközzel megpróbálják tönk...
2019-03-17 07:04:32
Venezuelai válság - Washington az egyik legnagyobb orosz kereskedelmi bank ellen hozott szankciókat
...
Az amerikai pénzügyminisztérium Steve Mnuchin tárcavezető aláírásával tette közzé, hogy Washington büntető intézkedésekkel sújtja az Evrofinance Mosnarbankot. A részben orosz, részben pedig venezuelai tulajdonú pénzintézet a PDVSA nevű venezuelai állami olajvállalattal tart fenn üzleti kapcsolatokat.
Az orosz bank nem először kerül az Egyesült Államok célkeresztjébe. A ...
2019-03-12 10:03:07
1 2 3 .................57 58 .........86 87 .........114 115 116 
Címkék: Dina Márton, Parti András, Donald Trumpé, Joseph Daul, Valter Attila, Benkó Barbara, Buzsáki Virágot, Schmidel Reginát, Frans Timmermans, Donald Trum, Markus Söder, Sebastian Kurz, Osztrák Néppárt, Emmanuel Macron, Steve Mnuchin, Evrofinance Mosnarbankot, Egyesült Államok, hegyikerékpár ob-n, indiai Hold-misszió, jövőt építeni, szervezők szerint, egyik legnagyobb, londoni olimpikon, orosz Roszkoszmosszal, indiai lesz, idei harmadik, kínai Csang, izraeli Beresit, szociáldemokrata Frans, ülés kedden, abortusz lehetőségét, kapcsolatot néhány, belső felmérés, reptéri egészségügyi, szívproblémákkal korábban, beteg utast, repülőtérre riasztott, repülőgép reggel, támogatásukról biztosították, eredeti tervek, elmúlt hetek, napon tüntetők, részben orosz, orosz bank, szívproblémákkal, szociáldemokrata, együttműködésben, nacionalistákkal, felfüggesztette, osztályelsőknek, olajvállalattal, intézkedésekkel, roszkoszmosszal, megszakították, kampánycsapata, támogatottsága, főpolgármester, célkeresztjébe, együttműködést,
© 2013 TVN.HU Kft.