Belépés
A spanyol kormányfő szerint a katalán szeparatizmus és a Brexit is hazugságokra épült
...
Pedro Sánchez hangsúlyozta, hogy mindkét folyamatot "példátlan hazugságkampány és dezinformálás" indította be, és mindkét mozgalom szemben halad a "történelemmel és az értelemmel".
Egyaránt kihasználva a társadalmi osztályok közötti szakadékot, a gazdasági krízis okozta károkat, és egy harmadik felet hibáztatva a saját felelősség elismerése helyett - sorolta érveit a szo...
2018-12-12 17:01:57
Magyar Levente a FAZ-ban: abszurd vádakkal támadják Magyarországot
...
A lap újságírója, Christian Geinitz az államtitkárral folytatott beszélgetése alapján készített írásában kiemelte: Magyarország úgy érzi, igazságtalanul kirekesztik politikailag Európában.
A jogállamiság és a demokrácia hiányáról szóló vádaskodás abszurd, és a külföldi befektetők élénk érdeklődése azt mutatja, hogy Magyarország valójában szilárd, nyitott és megbízható or...
2018-12-11 14:03:33
Helybenhagyta az orosz alkotmánybíróság a csecsen-ingus határegyezményt
...
Az ingus alkotmánybíróság döntése értelmében a két köztársaság elnöke, az ingus Junusz-bek Jevkurov és a csecsen Ramzan Kadirov által aláírt, a határvonal véglegesítéséről rendelkező megállapodást csakis népszavazás emelhette volna törvényerőre. A szövetségi bíróság viszont arra a megállapításra jutott, hogy az egyezmény nem ütközik törvénybe, ezért nincs szükség referendumra...
2018-12-06 14:21:39
Iohannis: érdemes még próbálkozni Dragnea leváltásával
...
Az elnök egy rögtönzött sajtóértekezleten kommentálta a képviselőház aznapi, botrányba fulladt ülését, amelyen az ellenzék Dragnea menesztését kezdeményezte. Miután erről az ülésvezető nem volt hajlandó szavazást elrendelni, többen kézfelemeléssel megszavazták Dragnea leváltását, amit a kormánytöbbség nem ismert el.
A PSD elnöke az államfő és az ellenzék kudarcba fulladt...
2018-12-05 20:02:13
Botrányba fulladt a román képviselőház ülése, miután az ellenzék a házelnök leváltását kezdeményezte
...
Később az ellenzék "saját" ülésvezetője irányításával megszavazta a házelnök leváltását, amit a kormányoldal nem ismer el.
A hatályos szabály szerint a házbizottság bármely tagjának visszahívását csak annak a frakciónak a vezetője javasolhatja, amely őt a tisztségre jelölte, márpedig a Szociáldemokrata Párt (PSD) frakcióvezetője nem kért ilyesmit.
Az ellenzék arra a...
2018-12-05 13:01:25
Költségvetési bizottság: megszavazták az NMHH és a közmédia jövő évi költségvetésének tervezetét
...
A tervezet szerint az NMHH 34,6 milliárd, annak médiatanácsa 199 millió forinttal gazdálkodhatna 2019-ben. Az utóbbi kezelésében lévő előirányzatokra 1,8, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) költségeire pedig 92,7 milliárd forint szerepel a nyolc képviselő által három ellenében megszavazott előterjesztésben.
A bizottság ülésén Karas Monika, az NMHH e...
2018-10-09 12:51:18
Sargentini-jelentés - Bűncselekmény hiányában elutasította a főügyészség az európai parlamenti képviselők önfel
...
A Keresztes Imre főügyész által aláírt közlemény szerint a képviselők a feljelentést arra alapozták, hogy szeptember 12-én megszavazták a Sargentini-jelentést, ezt követően pedig egyes sajtótermékekben megszólaló politikai közszereplők azt mondták, a jelentés megszavazói lényegében hazaárulást követtek el.
Az önfeljelentők erre utalva kérték maguk ellen az eljárás megin...
2018-10-08 13:52:37
Megállíthatatlan mélyrepülés, így tették tönkre magukat az e
MEGÁLLÍTHATATLAN MÉLYREPÜLÉS, ÍGY TETTÉK TÖNKRE MAGUKAT AZ ELLENZÉKI PÁRTOK


Az ellenzéki zuhanás megállíthatatlannak tű...
2018-10-07 13:45:08
Letette a hivatali esküt Brett Kavanaugh főbíró
...
Alig másfél órával azt követően, hogy a szenátusban 50:48 arányban megszavazták a jelöltségét, Brett Kavanaugh - a hagyományok szerint Bibliára tett kézzel - felesküdött a legfelsőbb bíróság bírói tisztségére.
Az új főbírót John Roberts, a legfelsőbb bíróság elnöke eskette fel zárt körű ceremónia keretében. A szertartáson részt vett az az Anthony Kennedy alkotmánybíró i...
2018-10-07 07:04:21
Fidesz: a magyar ellenzéki EP-képviselők már választottak és a bevándorláspárti oldalra álltak
... között és a magyar ellenzéki EP-képviselők a bevándorláspárti oldalra álltak.
Mint mondta, nemcsak a Sargentini-jelentés megszavazásakor volt ez világos, hanem az elmúlt évben is megszavaztak minden, a migráció elősegítését támogató brüsszeli javaslatot.
Ujhelyi István, Szanyi Tibor, Niedermüller Péter, Molnár Csaba, Jávor Benedek és Meszerics Tamás EP-képviselők legkev...
2018-10-04 23:31:44
1 2 3 ..................58 59 .........87 88 ........115 116 117 
Címkék: Magyar Levente, Brett Kavanaugh, Pedro Sánchez, Christian Geinitz, Junusz-bek Jevkurov, Ramzan Kadirov, Szociáldemokrata Párt, Vagyonkezelő Alap, Karas Monika, Keresztes Imre, MEGÁLLÍTHATATLAN MÉLYREPÜLÉS, TETTÉK TÖNKRE MAGUKAT AZ ELLENZÉKI PÁRTOK, John Roberts, Anthony Kennedy, Ujhelyi István, Szanyi Tibor, Niedermüller Péter, Molnár Csaba, Jávor Benedek, Meszerics Tamás EP-képviselők, spanyol kormányfő, katalán szeparatizmus, orosz alkotmánybíróság, csecsen-ingus határegyezményt, román képviselőház, házelnök leváltását, közmédia jövő, európai parlamenti, hivatali esküt, magyar ellenzéki, bevándorláspárti oldalra, társadalmi osztályok, gazdasági krízis, harmadik felet, saját felelősség, államtitkárral folytatott, demokrácia hiányáról, külföldi befektetők, ingus alkotmánybíróság, ingus Junusz-bek, csecsen Ramzan, határvonal véglegesítéséről, szövetségi bíróság, megállapításra jutott, rögtönzött sajtóértekezleten, képviselőház aznapi, ellenzék Dragnea, ellenzék kudarcba, hatályos szabály,
© 2013 TVN.HU Kft.