Belépés
A has doktora: kurkuma
... azonban van magnézium és kálium, amely ásványi anyagok nagyon hatásosak, ugyanis a kiszáradás megelőzését segítik elő.

A kurkumában egyéb vitaminok és ásványi anyagok is megtalálhatók, ami hasmenés esetén is hatásos, de jó hatással vannak az emésztésre és még az immunrendszer megerősítésében is a segítségünkre lehetnek.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/a-...
2020-05-31 12:51:00
Együk magunkat fiatalra
... megakadályozzák a hályog kialakulását.

Halak
Az Omega-3 és -6 elnevezésű zsírsavak - melyek a lazacban, a szardíniában, a makrélában és a tonhalban is megtalálhatók - csökkentik a cukorbetegségek kialakulásának esélyét és stimulálják az immunrendszert. Ezek a zsírsavak fontosak a látás karbantartásában, segítenek egészségesen tartani a bőrs...
2020-05-22 13:37:48
A flavonoidokról jó tudni
... nyújthat a szívbetegeségek és a rákos megbetegedések kialakulása ellen.

Flavonoidot nagy mennyiségben a zöldségek és a gyümölcsök tartalmaznak, de egyes teafajtákban is megtalálhatók ezek az értékes és hasznos vegyületek.

Már napi egy csésze szederrel vagy áfonyával is 400 mg flavonoidot vihetünk be a szervezetünkbe. A zöld tea nagyon sok flavonoidot tartalma...
2020-05-21 00:49:45
Koronavírus - Online tartják meg szombaton a nagymarosi ifjúsági találkozót
... őket ápolókért, gyógyítókért és a járvány megfékezéséért.
A találkozó programjába bárki bekapcsolódhat, az élő közvetítések elérhetősége és az interaktív részvétel lehetőségei megtalálhatók a találkozó honlapján, a nagymaros.katolikus.hu/online-kozvet ites oldalon.
A találkozó története négy évtizedre nyúlik vissza, akkor Sillye Jenő zenész és barátai a Dunakanyarban ének...
2020-05-20 16:18:01
A bojtorjángyökér mint természetes egészségvédő
... pikkelysömör esetén is. A bojtorjángyökér egyik hatóanyaga elősegíti a normális vérkeringést, ami így a bőrt rugalmassá és üdévé teszi.

A bojtorjángyökérben olyan vegyületek is megtalálhatók, amelyek felgyorsíthatják az anyagcserét, így támogatva meg a fogyást.

A bojtorjángyökér a klorogénsav mellett inulint is tartalmaz. Mindkettő javítja a zsíranyagcserét, ...
2020-05-15 22:41:54
Gyógyító arcolajok
... elősegíti a sejtek megújulását.

A hibiszkuszolaj tápanyagokban rendkívül gazdag, tartalmaz antioxidánsokat, legfőképpen E-vitaminban gazdag, de az esszenciális zsírsavak is megtalálhatók benne. A hibiszkuszolaj elősegíti, hogy a bőr megőrizze a nedvességtartalmát, mindemellett javítja a bőr rugalmasságát és csökkenti a ráncok és a finom vonalak megjelenését.

...
2020-05-15 22:02:20
Múzeumok napja - Programok Debrecenben
... Egyszarvú patika segítségével mutatják be a múzeumpedagógusok.
A patika berendezése az egyik legszebb és legértékesebb hazai gyógyszertári gyűjtemény. Egyes edényekben még mindig megtalálhatók a régi gyógyszerek maradványai. Amini kiállításról készült kisfilm után a témához kapcsolódó online feladatok mozgatják meg a gyerekek fantáziáját - közölték.
Tájékoztattak arról ...
2020-05-15 12:28:00
Milyen kiegészítőket szedjünk műtét után?
... meg, de a duzzanat csökkentésében is segíteni tud.

A halak telítetlen omega-3 zsírsavat tartalmaznak. Az omega-3 zsírsav két leghatásosabb formája az EPA és a DHA, amelyek megtalálhatók a lazacban, a pisztrángban, a makrélában vagy a tonhalban. Az omega-3 nagyon sok testi funkcióban vesz részt. Szabályozza a vérnyomást, és a véralvadást, illetve kiváló gyulladáscsökkent...
2020-05-07 22:11:40
Koronavírus - Operatív törzs: több mint hetven kórházba, szervezethez szállítottak védőeszközöket
... hatóságot.
Az agrárdolgozók kiléptetését is 48 órával korábban be kell jelentenie a munkáltatónak a határrendészeti kirendeltségnek és a járványügyi hatóságnak is. A részletes szabályok megtalálhatók a rendőrség internetes oldalán, a www.police.hu oldalon is.
Kiss Róbert tájékoztatása szerint szerdán 870 hatósági házi karantént rendeltek el, jelenleg 10 956 van érvénybe...
2020-05-07 13:22:28
Lépések az autoimmun betegség leküzdésére
... idegrendszer szöveteit védő rostot támadja meg.

A bélrendszer és az autoimmun betegségek között összefüggés van. A bélrendszerben káros és hasznos baktériumok is egyaránt megtalálhatók. Amennyiben az egyensúly felborul, az fokozhatja a bél áteresztőképességét, amelyet szivárgó bélnek is szoktak nevezni. A szivárgó bél lehetővé teszi a részleges emésztett élelmiszer-rész...
2020-05-07 00:08:46
1 2 3 ........................151 152 ............227 228 .............302 303 304 
Címkék: Programok Debrecenben, Sillye Jenő, Kiss Róbert, nagymarosi ifjúsági, bojtorjángyökér mint, autoimmun betegség, kiszáradás megelőzését, kurkumában egyéb, immunrendszer megerősítésében, segítségünkre lehetnek, hályog kialakulását, cukorbetegségek kialakulásának, zsírsavak fontosak, látás karbantartásában, rákos megbetegedések, gyümölcsök tartalmaznak, csésze szederrel, járvány megfékezéséért, találkozó programjába, interaktív részvétel, találkozó honlapján, találkozó története, bojtorjángyökér egyik, normális vérkeringést, bőrt rugalmassá, klorogénsav mellett, sejtek megújulását, hibiszkuszolaj tápanyagokban, esszenciális zsírsavak, hibiszkuszolaj elősegíti, finom vonalak, patika berendezése, egyik legszebb, régi gyógyszerek, témához kapcsolódó, gyerekek fantáziáját, duzzanat csökkentésében, halak telítetlen, omega-3 zsírsav, makrélában vagy, omega-3 nagyon, agrárdolgozók kiléptetését, határrendészeti kirendeltségnek, járványügyi hatóságnak, részletes szabályok, rendőrség internetes,
© 2013 TVN.HU Kft.