Belépés
CDU-tisztújítás - Összefogásra szólította fel a CDU-t Angela Merkel pártelnöki búcsúbeszédében
... 72 alkalommal folytatott választási kampányt.
Ezek a küzdelmek megmutatták, hogy a CDU nehéz helyzetben is sikeres lehet, ha egységes, de "az utóbbi években azt is keserűen megtapasztaltuk, hogy hova vezetnek a véget nem érő viták" a CDU-ban, illetve a CDU és bajor testvérpártja, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) között -húzta alá Angela Merkel.
A párt előtt álló f...
2018-12-07 14:02:24
Megnyílt a 89. Ünnepi Könyvhét Budapesten
... vagy szó szerint útra ne kelnénk" - hangsúlyozta. A népszerű meseszerző hozzátette: a gyerekkorban megismert mesék lenyomatát egész életünkben tovább hordozzuk.
"Ha gyerekként megtapasztaltuk kedvenc hősünkkel azonosulva, hogy képesek vagyunk legyőzni bármilyen akadályt, akkor felnőttként sokkal könnyebben tesszük meg ugyanezt. Ha gyerekként megtanultuk, hogy sosem szabad ann...
2018-06-07 18:02:45
Új energia kapu nyílik!
... gyorsulásra még ebben a hónapban. A szívközpont (a fizikai szívcsakra) megújítja a kommunikációt a felsőbb szívcsakrával, ami elkezdi áttörni a fátylat a számunkra!
Többen megtapasztaltuk a ,,feltámadás" élményét különböző fizikai eseményeken keresztül. Emiatt nőtt az éberségünk, és felfigyeltünk különleges megoldási helyzetekre is.
Döntenünk és választanunk k...
2018-06-06 11:58:40
Szeretet
... élményei a szeretettel kapcsolatosak.
Akár abban az értelemben, hogy sikerült rátalálnunk azokra, akikkel megértjük egymást; netán a legnagyobb szeretetélményt, a szerelmet is megtapasztaltuk; de akár, ha sokat szenvedtünk már a magányosságtól, az emberi rosszindulattól.
A másiknak szóló közvetlen tett, érzés, jelzés és gondolat soha nem cserélhető fel formaságokra, átté...
2018-05-04 16:16:43
Nagycsütörtök
... de közben megfeledkezünk az odaadásról. Az átváltoztatás cselekedetét ugyanis az odaadás cselekedete követte, és ebben is utánoznunk kell Jézust. Arról van tehát szó, hogy miután megtapasztaltuk a szentmisében és főként a szentáldozásban Isten szeretetét, ezt a szeretetet továbbsugározzuk környezetünkre, hogy ez hassa át az egész világot. Így válunk Isten minden ember felé megnyil...
2018-03-29 00:49:59
Egy nyugdíjas levele
... vagy szlovén nyugdíjas, és megérdemelné, hogy embernek tekintsék, ne pedig egy szükséges szavazógépnek!
Nyugdíjas Barátaim!
Az 1930-as, 40-es, 50-es évek szülöttei! Mi megtapasztaltuk, láttuk, és éltük a háborús eseményeket és azok következményeit. A lerombolt országot.Ez a korosztály volt, aki eltakarította a háborús romokat. Építette gyermekei számára az alapokat. Szép...
2018-03-27 10:05:45
Március 15. - Lázár: ma is egy birodalmi és a nemzeti eszmerendszer küzd egymással
... aggodalommal figyelik az Európa nyugati részén zajló népességcserét.
"Mi itt Háromszéken teljes mértékben támogatjuk azt, hogy Magyarország jövőjéről a magyarok döntsenek, mert mi már megtapasztaltuk a betelepítési kvóták eredményét" - mondta a polgármester, az etnikai arányokat megváltoztató erdélyi betelepítésekre utalva.
Antal Árpád beszédében a magyarság évezredes ká...
2018-03-15 19:12:10
Spurgeon: Szüntelenül megemlékezik rólunk
... lépésünkben törődött velünk, még a legkisebb ügyünk sem volt jelentéktelen a számára. Egész életünk során gondolt ránk, szünet nélkül. Voltak persze alkalmak, amikor különösképpen megtapasztaltuk gondoskodását, és ezekre különösen nagy hálával gondolunk vissza. Igen, valóban "gondol ránk az Úr".

A mondat második része értelemszerű következménye az elsőnek. M...
2018-02-20 21:30:07
Szorongásos zavarokról
... akinek a családjában halmozottan előfordulnak a fenti tünetek.

Hangulatzavarok
A hangulati élet eltolódásait életünkben rövidebb időszakra vonatkozóan mindannyian megtapasztaltuk jókedv vagy szomorúság formájában.

Depresszióról, mint betegségről akkor beszélünk, ha az eltolódás jelentős mértékű, huzamos időn át fennáll, megváltozik a magatartás, a gondol...
2018-01-23 16:41:22
A népszerű gyógygombák
... hogy a gyógygombákat már évezredek óta használják, így váratlan, előre nem látható mellékhatásoktól aligha kell tartanunk, mert az évezredek alatt, ha lettek volna ilyenek, már rég megtapasztaltuk volna őket.

Mindezek miatt került sor arra, hogy napjainkban biotechnológiai törzsfejlesztéssel olyan gombatörzseket alakítottak ki, melyekben a hatóanyagok szintje több tízez...
2018-01-09 23:15:37
1 2 3 ....16 17 ..25 26 ..32 33 34 
Címkék: CDU-t Angela Merkel, Ünnepi Könyvhét Budapesten, Keresztényszociális Unió, Angela Merkel, Nyugdíjas Barátaim, Antal Árpád, nyugdíjas levele, nemzeti eszmerendszer, népszerű gyógygombák, küzdelmek megmutatták, utóbbi években, párt előtt, népszerű meseszerző, gyerekkorban megismert, fizikai szívcsakra, felsőbb szívcsakrával, szeretettel kapcsolatosak, legnagyobb szeretetélményt, emberi rosszindulattól, másiknak szóló, átváltoztatás cselekedetét, odaadás cselekedete, szentáldozásban Isten, szeretetet továbbsugározzuk, egész világot, szükséges szavazógépnek, háborús eseményeket, lerombolt országot, korosztály volt, háborús romokat, magyarok döntsenek, betelepítési kvóták, etnikai arányokat, magyarság évezredes, legkisebb ügyünk, mondat második, családjában halmozottan, fenti tünetek, hangulati élet, eltolódás jelentős, évezredek alatt, hatóanyagok szintje, továbbsugározzuk, mellékhatásoktól, rosszindulattól, megtapasztaltuk, hangulatzavarok, biotechnológiai, szentáldozásban, következményeit,
© 2013 TVN.HU Kft.