Belépés
A drezdai színházzal közös bemutatót tart a kolozsvári magyar színház
... kevélységével nemcsak magának, hanem a gyermekeinek is árt.
A háborús nélkülözés hangulatát - amint Cinzia Fossati, az előadás jelmeztervezője elmondta - többek között azzal akarták megteremteni, hogy a színészek némelyikének hiányzik a nadrágja, az inge. A különböző korok katonaegyenruháinak a felhasználásával pedig kortalanná próbálták tenni a történetet.
A Kurázsi ma...
2019-11-15 14:01:37
Romániai elnökválasztás - Az MPP szerint az összefogás hiányát jelzi a magyar elnökjelölt eredménye
... magyar pártok összefogásában látja a megoldást. Hangsúlyozzuk, hogy közösségünk ügye soha, semmilyen körülmények között nem lehet pártpolitikai ügy. Kizárólag együttműködéssel lehet megteremteni annak lehetőségét, hogy a romániai magyar választópolgárokban feloldódjon az érdekeik képviselői iránti közömbösség, hogy hitet nyerve ismét urnák elé járuljanak a választásokon" - áll az ...
2019-11-11 18:41:58
Palkovics: a korszerű technológiák teszik tartóssá a magyar növekedést
... Kereskedelmi Kamara alelnöke Közép-Európa versenyképességi kilátásait minden eddiginél kedvezőbben ítélte, de hozzátette, hogy a térség kormányainak és gazdasági szereplőinek együtt kell megteremteni a támogató környezetet a digitalizáció kihasználásához. Marie-Theres Thiell hozzátette, hogy a technológiai átalakulás számtalan kihívást hozhat, ennek ellenére nem fenyegetésként, in...
2019-10-31 22:12:15
A világ egyik legnagyobb teherszállító repülőjével juttatják el a Magyar Pavilon szerkezeti elemeit a Dubaji Vi
... az eseményre 25 millió látogatót várnak,akik 193 részt vevő ország nemzeti pavilonját nézhetik meg. Az Expo témája "Connecting Minds, Creating the Future" - "Összekötni az elméket, megteremteni a jövőt".
A világkiállítás 438 hektáros területén az országok pavilonjai három tematikus kerületben helyezkednek el: lehetőség, fenntarthatóság és mobilitás.
A csaknem 2000 négyz...
2019-10-31 16:42:53
Bodzsár Márk új filmje, a Drakulics elvtárs csütörtöktől látható a mozikban
... üvegből málnalé helyett vért kortyoló idegenre.
Fábián elvtárs köré bonyolult, részletes mitológiát találtak ki a film alkotói. "Próbáltunk egy alternatív történelmi valóságot megteremteni" - magyarázta a rendező, megjegyezve, hogy a humoros, groteszk történetet a remek színészi játék még hitelesebbé teszi.
A forgatás, amely zömmel éjszaka zajlott, tavaly novembertől fe...
2019-10-30 14:01:16
Mario Draghi átadta az EKB-elnöki hivatalt Christine Lagarde-nak
...
Az európaiak a globalizált világban csak együttműködéssel tudják megteremteni az emberek biztonságra és jólétre irányuló igényeinek megfelelő "igazi szuverenitást" - emelte ki búcsúbeszédében Mario Draghi.
Mint mondta, az együttműködés révén meg lehet védeni az európaiak érdekeit a világgazdaságban, lehet dacolni külföldi hatalmak nyomásával, lehet formálni a globális ...
2019-10-28 17:41:54
Az emberi méltóság
... magunkra vállalni, levegőhöz juttatni őt, valahányszor fel akar lélegezni, vagy eloltani a saját fényünket, hogy ő erősebben ragyoghasson.

A szerelmet minden nap érezni kell és megteremteni. Ha ez nincs jelen a kapcsolatotokban, akkor nincs értelme bízni, várni a csodára, ami sosem fog bekövetkezni.

A szerelemnek nem lenne szabad vaknak lennie. Bármennyire is...
2019-10-28 17:08:21
Váci Mihály Ha itt nem találsz Ha itt nem találsz, keress
... szerelmet újra kibontani.

Újra kezdeni minden művet
és minden életet
kezünket mindenkinek
újra odanyújtani.

Újra kezdeni mindent e világon,
megteremteni, ami nincs sehol,
de itt van mindnyájunkban
mégis,
belőlünk sürgetve dalol,
újra hiteti, hogy eljön
valami, valamikor, valahol.

...
2019-10-22 07:47:19
Katalán válság - Kilenc függetlenségi vezetőt ítéltek el zendülés miatt
... terjesztettek elő, amelyet azonban úgy mutattak be mint, amely elvezet a független katalán köztársasághoz.
A katalán parlament döntéseivel pedig a jogszerűség látszatát igyekeztek megteremteni, elhitetve az emberekkel, hogy szavazatukkal hozzájárulnak a köztársaság megteremtéséhez.
A vádlottak összehangolt stratégia részeként, politikai nyomásgyakorlás céljával, civil p...
2019-10-14 11:32:43
Önkormányzat 2019 - Miskolc új polgármestere mindenkivel együttműködik a város érdekében
... megbízást.
Veres Pál úgy értékelt, kampányuk becsületes volt, kitartottak az ügyben, hogy Miskolc valamennyi lakosával együtt akarnak működni, "új, szép várost akarnak építeni, egy nagy Miskolcot megteremteni".
Ehhez minden miskolci összefogására szükség lesz - mondta, hangsúlyozva: együttműködik mindenkivel, aki a város érdekét képviseli, a városért tenni akar, hogy új...
2019-10-13 22:46:31
1 2 3 .........................153 154 .............230 231 ............306 307 308 
Címkék: Magyar Pavilon, Dubaji Vi, Bodzsár Márk, Mario Draghi, Christine Lagarde-nak, Váci Mihály Ha, Cinzia Fossati, Kereskedelmi Kamara, Marie-Theres Thiell, Connecting Minds, Veres Pál, drezdai színházzal, kolozsvári magyar, összefogás hiányát, magyar elnökjelölt, korszerű technológiák, magyar növekedést, világ egyik, emberi méltóság, város érdekében, háborús nélkülözés, előadás jelmeztervezője, színészek némelyikének, különböző korok, felhasználásával pedig, romániai magyar, érdekeik képviselői, térség kormányainak, támogató környezetet, digitalizáció kihasználásához, technológiai átalakulás, országok pavilonjai, csaknem 2000, film alkotói, alternatív történelmi, remek színészi, globalizált világban, emberek biztonságra, együttműködés révén, európaiak érdekeit, saját fényünket, szerelmet minden, független katalán, katalán parlament, jogszerűség látszatát, köztársaság megteremtéséhez, vádlottak összehangolt, nagy Miskolcot, város érdekét, városért tenni, versenyképességi, együttműködéssel,
© 2013 TVN.HU Kft.