Belépés
Női kézilabda Eb - A társházigazda Dánia a visszalépést fontolgatja
...
"Mindent megteszünk a torna megrendezéséért, de ennek anyagi szempontból is indokoltnak kell lennie" - nyilatkozta a BT Sport televíziónak Per Bertelsen, a szövetség elnöke.
Hozzátette, amennyiben nem kapnak pénzügyi garanciákat az európai szövetségtől, valószínűleg lemondanak a rendezésről, és "egy másik ország minden bizonnyal átveszi a szerepünket, ahol a költségek ne...
2020-08-03 14:43:02
Szijjártó: Pásztor István megérdemli a kinevezést!
... voltak ilyen jók a kapcsolataink, mint most, és ennek nemcsak a két ország a haszonélvezője, hanem mindenekelőtt a vajdasági magyar közösség - emelte ki.
"A magunk részéről mindent megteszünk azért, hogy Szerbia minél előbb csatlakozhasson az Európai Unióhoz, támogatjuk magyarországi és vajdasági cégek beruházásait, a szerbek pedig minden szomszédunknál több jogot adnak a nál...
2020-08-01 15:51:47
Koronavírus - Könnyítéseket vezetnek be Izraelben a fertőzöttek növekvő száma ellenére
... bejelentette, hogy a hadsereg veszi át a fertőzési láncolatok felgöngyölítésének a munkáját, amit a katonai vezetők már március óta kértek Benjámin Netanjahu miniszterelnöktől.
"Remélem, megteszünk minden szükséges lépést a járványügyi vizsgálatok rendszerének átadásához a jövő héten" - nyilatkozott Hezi Levy, a járványhelyzetet eddig kezelő egészségügyi minisztérium igazgat...
2020-07-31 11:21:30
Novák Katalin: amíg nemzeti kormány van, lesz pénz a családtámogatásokra, és a körük bővülni fog
... szerint működtek Magyarországon. Ezeket a recepteket kell elővennünk, ha meg...
2020-07-18 14:01:53
A rendőri erőszak miatt meghalt George Floyd családja polgári pert indít Minneapolis és rendőrsége ellen
... csupán annyit mondott: biztosítani akarja, hogy a család "örök időkre" megszabaduljon az anyagi nehézségektől. "Ha úgy gondolják, hogy a feketék élete számít, akkor érthető, hogy mi mindent megteszünk azért, hogy ezeknek az életeknek értékük is legyen" - fogalmazott a család másik ügyvédje, Chris Stewart.
A 46 éves George Floyd május 25-én, erőszakos rendőri intézkedés követ...
2020-07-16 22:13:41
D. TÓTH KRISZTA: ELÉG. Mi a fene történt velünk, emberek?
... túlreagálunk, ahogy odavágunk, ahogy hibáztatunk, ahogy felmentünk, ahogy magyarázzuk a magyarázhatatlant, mentegetjük a menthetetlent, ahogy szemet hunyunk, ahogy szelektálunk.
Ahogy mindent megteszünk azért, hogy csökkentsük a kognitív disszonanciát, amit az eddig ismert rendszereink ledőlése okoz.
Megosztódunk, acsarkodunk, fotelből háborúzunk, ,,jólmegmondjuknek...
2020-07-15 11:16:19
Jézus Krisztus váltsága
Olyan értékes-e nekünk Jézus Krisztus váltsága, hogy minden tőlünk telhetőt odaadunk (megteszünk) azért, ami neki a legdrágább?

Oswald Chambers...
2020-07-07 07:38:51
Jelek, hogy a máj méregtelenítésért kiált
... méregtelenítés nagyon fontos, de nevezzük ezt inkább tehermentesítésnek, hiszen a szó klasszikus értelmében nem méregtelenítünk, hanem csak odafigyelünk a testünk jelzéseire és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a májunkat minél kevésbé terheljük meg.

A zsírmájbetegség
A zsírmájbetegség az egyik legveszélyesebb betegség a szervezet számára, mert megakadályozz...
2020-06-14 23:27:59
Jelek, hogy a máj méregtelenítésért kiált
... méregtelenítés nagyon fontos, de nevezzük ezt inkább tehermentesítésnek, hiszen a szó klasszikus értelmében nem méregtelenítünk, hanem csak odafigyelünk a testünk jelzéseire és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a májunkat minél kevésbé terheljük meg.

A zsírmájbetegség
A zsírmájbetegség az egyik legveszélyesebb betegség a szervezet számára, mert megakadályozz...
2020-06-14 23:25:26
Jót cselekedni vészhelyzetben is
... az imádkozást a betegek gyógyulásáért, Istenhez való imákat, hogy nyújtsa ki a kezét és fordítsa vissza a járványt, és hogy ad jon gyógyulást. Imádkozunk a koronavírus miatt, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy könnyítsük a szenvedést éppúgy, ahogyan Abraham Lincoln is imádkozott a polgárháború befejezéséért, és tett is azért, hogy vége legyen. Még akkor is, ha úgy látta a...
2020-06-11 19:33:32
1 2 3 .................56 57 .........85 86 ........112 113 114 
Címkék: Pásztor István, Novák Katalin, George Floyd, TÓTH KRISZTA, Jézus Krisztus, Európai Unióhoz, Benjámin Netanjahu, Hezi Levy, Chris Stewart, Oswald Chambers, Abraham Lincoln, társházigazda Dánia, visszalépést fontolgatja, fertőzöttek növekvő, körük bővülni, rendőri erőszak, fene történt, torna megrendezéséért, szövetség elnöke, európai szövetségtől, másik ország, vajdasági magyar, magunk részéről, szerbek pedig, hadsereg veszi, fertőzési láncolatok, katonai vezetők, járványügyi vizsgálatok, jövő héten, járványhelyzetet eddig, recepteket kell, anyagi nehézségektől, feketék élete, életeknek értékük, család másik, kognitív disszonanciát, eddig ismert, testünk jelzéseire, májunkat minél, egyik legveszélyesebb, szervezet számára, betegek gyógyulásáért, koronavírus miatt, szenvedést éppúgy, polgárháború befejezéséért, jólmegmondjuknek, járványhelyzetet, zsírmájbetegség, méregtelenítünk, legveszélyesebb, megrendezéséért, csatlakozhasson, megszabaduljon, haszonélvezője, vészhelyzetben, szomszédunknál, magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.