Belépés
Orbán Azerbajdzsánban - Orbán: további lehetőségek vannak a magyar-azeri gazdasági együttműködésben
...
Orbán Viktor, miután kíséretével megérkezett az azeri fővárosba, az elnöki palotában tartott találkozón arról beszélt, mindig megtiszteltetés a magyaroknak, ha Bakuba látogathatnak.
A miniszterelnök elmondta, vannak már magyar befektetések Azerbajdzsánban, és az együttműködés további lehetősége is nagyon ígéretes.
A kormányfő azt is mondta, méltányolja, hogy az azer...
2019-10-14 17:22:36
Torna-vb - Simone Biles: ez volt a legjobb világbajnokságom
... megdöntötte a fehérorosz Vitalij Scserbo csúcsát (23).
"Nem vagyok a számok embere. Soha nem gondolok a rekordokra. Csak kimegyek, és csinálom. Versenyzek az országért, mert ez megtiszteltetés számomra" - reagált a csúcsra a tőle megszokott, egyedi stílusban. Hozzátette, érzése szerint nem képes annál jobb teljesítményre, amit Stuttgartban produkált, de ez még magabiztosabbá ...
2019-10-13 22:08:53
FIFA-gála - Zsóri Dániel: holnaptól a munkára koncentrálok
... szerencse, hogy a gála előtt többször is gyakorolta a szövegét, ugyanis azt követően, hogy bemondták a nevét és fellépett a színpadra, hirtelen szinte "minden eltűnt".
"Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a legnagyobb magyarról elnevezett díjat első magyarként tudtam elnyerni, de holnapra ezt le is zárom magamban és a munkára koncentrálok" - jegyezte meg Zsóri Dániel, akine...
2019-09-23 23:32:47
FIFA-gála - Zsóri Dánielé a Puskás-díj, Lionel Messi az év játékosa
... a Chelsea és a Real Madrid korábbi középpályása adta át, miközben a kamera az arcára fagyott mosollyal ülő, ötödik jelölése után is "hoppon" maradt Messit mutatta.
"Óriási megtiszteltetés, hogy a legnagyobb magyar játékosról elnevezett díjat első magyarként nyerhettem el. Köszönöm a családomnak, a hozzám közel álló embereknek, a klubjaimnak. Ugyanakkor az utamnak még nagyon a...
2019-09-23 22:52:51
Szijjártó: a magyar gazdaság gerincoszlopa az autóipar
... az Egyesült Államokban is rendelkezik érdekeltségekkel. Ilyen versenyben sikerült a kifejezetten magas technológiai színvonalat képviselő fejlesztést Nyíregyházára elhozni, ami megtiszteltetés Magyarországnak - tette hozzá a miniszter.
Ez a beruházás tovább erősíti a német-magyar gazdasági együttműködést - mondta, megjegyezve, Németország továbbra is Magyarország első számú k...
2019-09-18 15:51:39
Jövőre Budapesten rendezik a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség kongresszusát
... végrehajtó bizottsága ítélte oda Magyarországnak a kongresszus rendezési jogát, a rendezvényre pedig a Grand Hotel Budapestben kerül majd sor február 3-tól 6-ig.
"Számunkra nagy megtiszteltetés lesz a fővárosban vendégül látni a világ sportújságíróit, és ez az esemény is hozzájárul a magyar kormány azon tevékenységéhez, melynek célja, hogy minél több kiemelt nemzetközi sporte...
2019-09-11 18:42:32
EU-tisztújítás - Trócsányi: nagy megtiszteltetés a szomszédság- és bővítéspolitikai portfólió
...
"Az európai parlamenti meghallgatásom során hangsúlyozni fogom, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a felelősségteljes feladatnak teljes mértékben eleget tudjak tenni" - írta az MTI-hez eljuttatott közleményében a magyar biztosjelölt, hozzátéve, hogy örömmel értesült a bejelentésről.
Rámutatott, hogy munkája során nagymértékben támaszkodni kíván azokra a t...
2019-09-10 18:33:40
A Testnevelési Egyetemen újra felállították a Sportcsillagok Falát
... kézlenyomat szimbolikus jelentőségű, hiszen a szemeken kívül leginkább ez a testrész tükrözi egy ember sorsát, múltját, munkabíró képességét, személyiségét és a törekvéseit. Óriási megtiszteltetés a TE-nek, hogy a kiemelkedő eredményeket elért magyar sportolók öröksége továbbra is az intézményben talál otthonra, és így tovább viheti ezt a hagyományt" - mondta.
Hozzátette: egy...
2019-09-10 14:12:25
Alkalmi bélyegen a Süsü, a sárkány szereplői
... a zenés bábjáték következő részeit.
Mint hozzátette, Süsü megálmodója olyan mesét írt, amely a gyerekek mellett a felnőttek számára is hordoz mondanivalót. Az MTVA számára megtiszteltetés, hogy egy ilyen nemes kezdeményezés résztvevője lehet - hangsúlyozta.
Süsü hangja, Bodrogi Gyula színművész az ünnepségen felidézte a szereppel kapcsolatos élményeit, mint mondta, a mai...
2019-09-02 14:51:36
Palkovics: jelentős előrelépés történt a felsőoktatás nemzetközi versenyképessége érdekében
... kezdeményezés új korszakot nyit az európai felsőoktatásban, mivel a korábbiaknál jóval szélesebb körű lehetőségeket kínál az európai egyetemek számára az együttműködésre. Az ELTE számára megtiszteltetés az együttműködés ilyen elismert intézményekkel, és a projekt kiváló lehetőség az felsőoktatás jövőjének alakítására - vélekedett.
Joan Elias, a Barcelonai Egyetem rektora úgy ...
2019-08-29 12:52:14
1 2 3 ..................115 116 .........172 173 .........229 230 231 
Címkék: Orbán Azerbajdzsánban, Simone Biles, Zsóri Dániel, Zsóri Dánielé, Lionel Messi, Jövőre Budapesten, Nemzetközi Sportújságíró Szövetség, Testnevelési Egyetemen, Sportcsillagok Falát, Orbán Viktor, Vitalij Scserbo, Real Madrid, Egyesült Államokban, Grand Hotel Budapestben, Bodrogi Gyula, Joan Elias, Barcelonai Egyetem, magyar-azeri gazdasági, legjobb világbajnokságom, munkára koncentrálok, magyar gazdaság, sárkány szereplői, felsőoktatás nemzetközi, azeri fővárosba, elnöki palotában, miniszterelnök elmondta, együttműködés további, fehérorosz Vitalij, számok embere, tőle megszokott, gála előtt, legnagyobb magyarról, arcára fagyott, legnagyobb magyar, hozzám közel, kifejezetten magas, beruházás tovább, német-magyar gazdasági, kongresszus rendezési, rendezvényre pedig, fővárosban vendégül, világ sportújságíróit, magyar kormány, európai parlamenti, felelősségteljes feladatnak, magyar biztosjelölt, szemeken kívül, testrész tükrözi, ember sorsát, kiemelkedő eredményeket, intézményben talál, zenés bábjáték,
© 2013 TVN.HU Kft.