Belépés
Új kormánya van Koszovónak
... ha az új államfő párton kívüli személy lenne. A kérdés megvitatását későbbre halasztott a két pártelnök.
A megállapodás arra is kiterjedt, hogy a képviselőház december 26-án megválasztott házelnöke, Glauk Konjufca helyett egy LDK-s képviselő, Vjosa Osmani legyen a parlament elnöke ezentúl. Glauk Konjufca az ország külügyminisztere lett.
Hétfői beszédében Albin Kurti a k...
2020-02-03 18:13:00
Időközi polgármester-választás lesz Kazsokon vasárnap
... Kaposvárhoz közeli település 244 választópolgára reggel hat és este...
2020-02-03 16:42:23
Felmérés: Iohannis pártjának az RMDSZ támogatása is elegendő lenne a kormánytöbbséghez egy mostani választáson
... megszerzik a voksok legalább 20 százalékát, akkor is részt vesznek a mandátumok szavazatarányos elosztásában, ha országosan nem érték el az 5 százalékot.
A PNL a jelenlegi, 201...
2020-02-03 13:11:52
Koalíciós megállapodást kötött a választások két győztes pártja Koszovóban, megalakulhat a kormány
... lehet tudni, hogy hány kormányfő-helyettest választ maga mellé Albin Kurti. A koszovói sajtó információi szerint a megállapodás arra is kiterjed, hogy a képviselőház december 26-án megválasztott házelnökének, Glauk Konjufcának le kell mondania, hogy helyét egy LDK-s képviselő vehesse át, aki a várakozások szerint Vjosa Osmani lesz.
A 120 fős törvényhozásban az Önrendelkezésne...
2020-02-02 11:21:21
Benedek Zakariást választotta képviselőházi frakcióvezetőjévé az RMDSZ
...
A szövetség Hargita megyei listájáról 2016-ban megválasztott képviselő az MTI-nek telefonon elmondta: törvényhozói mandátumát az RMDSZ szórványstratégiájának köszönheti. A szövetség azóta alapszabályba is foglalta, hogy minden parlamenti választáson bejutó helyet biztosít valamely szórványközösség képviselőjének.
Hasonlóképpen a frakcióvezetővé választásánál is szerepet ...
2020-01-31 20:45:02
Mandiner - Novák Katalin tiltakozik Niedermüller Péter szavai ellen
...
Novák Katalin a Mandiner portálon szerdán megjelent írásában Niedermüller Péternek, a Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP színeiben megválasztott városvezetőnek közelmúltbeli megnyilvánulását kifogásolta.
"Tiltakozom az ellen, hogy a magyarok jelentős részét valaki rémisztő képződménynek nevezze" - fogalmazott az államtitkár.
Úgy vélekedett, hogy az ellenzéki összefogás ...
2020-01-29 15:41:37
Ukrán válság - Bajor kormányfő: továbbra is szükség van az Oroszország elleni gazdasági szankciókra
... minden rendben".
A bajor tartományi kormány vezetőjének 2018-ban, a németországi tartományt évtizedek óta kormányzó Keresztényszociális Unió (CSU) vezetőjének pedig 2019-ben megválasztott politikus első alkalommal látogat az orosz fővárosba miniszterelnökként és pártelnökként. Kedden mások mellett civil szervezetek vezetőivel és ellenzékiekkel találkozik, szerdán Vlagyimir Pu...
2020-01-28 15:11:37
Koronavírus - Volt tisztifőorvos: frissíteni kell az ország pandémiás tervét
... tapasztal, azonnal forduljon orvoshoz.
A más témában érkező kérdésekre a DK szóvivője válaszolt. Barkóczi Balázs nem akarta kommentálni azt, hogy Jakab Péter, a Jobbik hétvégén megválasztott elnöke azt mondta, nem tud közösséget vállalni a DK-t vezető Gyurcsány Ferenccel. A szóvivő csak annyit felelt, hogy a Demokratikus Koalíció továbbra is elkötelezett a teljes ellenzéki ös...
2020-01-28 13:31:52
Soós Anna matematikust választotta vezetőjévé a Babes-Bolyai Tudományegyetem magyar tagozata
... közül kettő illeti meg a magyar tagozatot. A két rektorhelyettes adminisztratív feladatokat kap, és egyikük a magyar tagozatért is felel. Az egyetemen kialakult szokásjog szerint a megválasztott rektor a magyar tagozat választottait nevezi ki a magyar tagozatot megillető rektorhelyettesi tisztségekbe.
Az egyetemen kedden tartják a szenátus tagjainak a választását. A 103 tagú ...
2020-01-27 17:01:50
Hollik: új korszak kezdődik Győrben Dézsi Csaba András megválasztásával
... a Fidesz-KDNP jelöltje fölényesen megnyerte.
Dézsi Csaba András megválasztásával új korszak kezdődik Győr életében - jelentette ki. Hozzátette: személyesen is ismeri a most megválasztott városvezetőt, és biztos benne, hogy a győriek bizalmát "kőkemény munkával" fogja meghálálni.
Kérdésre válaszolva a kommunikációs igazgató azt mondta: a Fidesz-KDNP mindig is arra törek...
2020-01-27 12:21:17
1 2 3 ...............370 371 ........555 556 .......740 741 
Címkék: Benedek Zakariást, Novák Katalin, Niedermüller Péter, Soós Anna, Babes-Bolyai Tudományegyetem, Győrben Dézsi Csaba András, Glauk Konjufca, Vjosa Osmani, Albin Kurti, Glauk Konjufcának, Niedermüller Péternek, Keresztényszociális Unió, Vlagyimir Pu, Barkóczi Balázs, Jakab Péter, Gyurcsány Ferenccel, Demokratikus Koalíció, Dézsi Csaba András, mostani választáson, ország pandémiás, kérdés megvitatását, megállapodás arra, képviselőház december, parlament elnöke, ország külügyminisztere, voksok legalább, mandátumok szavazatarányos, koszovói sajtó, várakozások szerint, szövetség Hargita, szövetség azóta, frakcióvezetővé választásánál, magyarok jelentős, ellenzéki összefogás, bajor tartományi, németországi tartományt, orosz fővárosba, szóvivő csak, teljes ellenzéki, magyar tagozatot, magyar tagozatért, egyetemen kialakult, megválasztott rektor, magyar tagozat, egyetemen kedden, szenátus tagjainak, most megválasztott, győriek bizalmát, kommunikációs igazgató, szórványközösség, külügyminisztere,
© 2013 TVN.HU Kft.