Belépés
Hatszáz csomag érkezett a Korányi-kórház udvarára
Hatszáz csomag érkezett péntek délben Szombathelyről a Korányi-kórház udvarára a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató intézményeiben készült kézműves finomságokkal megtöltve.
Kép a gazdasági épület előtti
...................
2020-12-08 10:44:12
Fülöp Attila: a Foglalkoztatás 2020 programban 182 millió forint érhető el
... támogatás egymillió, a legnagyobb nyolcmillió forint. Fontos újítás, hogy csak olyan pályázat adható be, amelynek benyújtója együttműködik nyílt piaci cégekkel, hogy a megváltozott munkaképességűek által előállított termékek, szolgáltatások megjelenjenek a piacon - fűzte hozzá az államtitkár.
A szociális ügyekért felelős államtitkár beszélt arról, hogy a pályázatok benyújthat...
2020-08-14 15:23:05
Átadták a Kék Madár Alapítvány csokoládéüzemét Szekszárdon
... bevonását. Mint mondta, a Kék Madár Alapítvány egyike annak a 350 akkreditált foglalkoztatónak, amely módszertani innovációt is végez.
Megemlítette azt is, hogy a megváltozott munkaképességűek két és fél millió forinttal járulnak hozzá fejenként a bruttó hazai termékhez.
Mészáros Andrea, az alapítvány ügyvezetője elmondta: a 380 négyzetméteren megépült üzemben 28, megv...
2020-07-07 18:12:25
Koronavírus - Sópipákat kapnak megváltozott munkaképességű emberek
... Anita.
Csizi Péter, a KÉZMŰ-ERFO-FŐKEFE ügyvezető igazgatója közölte, cégcsoportjuk országszerte 136 telephelyen több mint 9 ezer embernek ad munkát. Közülük csaknem 8 ezren megváltozott munkaképességűek, 500-nál is többen pedig valamilyen légúti betegségben szenvednek. Úgy vélekedett, hogy nemcsak a konkrét felajánlott termékeket, a sópipákat kell nézni, hanem a háttérben me...
2020-05-06 13:55:24
Koronavírus - Emmi: újabb intézkedések a járvány lassítása, a szociális ellátottak és a gyermekes családok véde
... gyermekvédelmi kedvezményre jogosultság és hozzá kapcsolódva a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzet megállapításának hatálya ugyancsak meghosszabbodik.
A megváltozott munkaképességűek megszűnő rehabilitációs ellátásait is automatikusan meghosszabbítják, akárcsak a lejáró közgyógyellátások jogosultsági időtartamát, a veszélyhelyzet lejáratát követő 90 napig.
Az Emmi i...
2020-04-06 16:23:14
Koronavírus - Petíciót indít a válságkezelő alapjövedelem bevezetéséért a Párbeszéd
... finanszírozzák.
A válságkezelő alapjövedelem a munkanélkülieken, a szociális támogatásból élőkön, a felsőoktatásban tanulókon, a közfoglalkoztatottakon, a katás vállalkozókon, a megváltozott munkaképességűeken, az öregségi nyugdíjasokon és a kizárólag gyesre jogosult nőkön is segítene - közölte Tordai Bence.
Másik témára áttérve nagyon helyesnek nevezte, hogy a kormány s...
2020-03-27 13:31:40
Koronavírus - Fülöp Attila: a megváltozott munkaképességűek is segítenek a leginkább veszélyeztetetteknek
...
Fülöp Attila erről annak kapcsán beszélt, hogy a koronavírus elleni védekezés érdekében egészségügyi maszkok gyártását kezdte meg a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató, állami tulajdonú Kézmű Nonprofit Kft.
A politikus közölte: az általuk gyártott mosható maszkokat elsőként az ápoló-, gondozóotthonokban élő idősek és az ott dolgozók kapják. A maszkok késő...
2020-03-20 21:23:37
Koronavírus - Adománygyűjtést hirdet a Katolikus Karitász
... embereket.
"Szükség van továbbá...
2020-03-20 14:03:47
Erdő Péter: reális esély van Ferenc pápa budapesti látogatására
... jelezték részvételüket a kongresszusra.
Elmondta: a szeptember 13-i nyitó szentmisén a Puskás Arénában több mint 4500 fiatal lesz elsőáldozó. Az ő fehér ruhájukat megváltozott munkaképességűek készítik, akiket szintén várnak majd a szentmisére.
Fontos esemény lesz, hogy első alkalommal mutatnak be lovári nyelvű szentmisét a NEK csütörtöki programjaként a Hungexpón - mon...
2020-03-06 10:41:13
MKIK GVI: a vállalkozások 62 százaléka foglalkoztat megváltozott munkaképességű munkavállalót
... foglalkoztató nagyvállalatok alkalmaztak megváltozott munkaképességő dolgozót.
A gazdasági ágazatokat tekintve pedig elsősorban a feldolgozóipari cégekre jellemző a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása is.
A megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató cégek leginkább a rehabilitációs hozzájárulás elkerülését, a társadalmi felelősségvállalást nevez...
2020-03-04 14:51:36
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ..43 44 45 
Címkék: Fülöp Attila, Madár Alapítvány, Katolikus Karitász, Erdő Péter, MKIK GVI, Szombathelyi Egyházmegyei Karitász, Mészáros Andrea, Csizi Péter, Tordai Bence, Kézmű Nonprofit Kft, Puskás Arénában, járvány lassítása, szociális ellátottak, gyermekes családok, válságkezelő alapjövedelem, megváltozott munkaképességűek, gazdasági épület, legnagyobb nyolcmillió, szociális ügyekért, pályázatok benyújthat, bruttó hazai, alapítvány ügyvezetője, konkrét felajánlott, sópipákat kell, lejáró közgyógyellátások, veszélyhelyzet lejáratát, szociális támogatásból, felsőoktatásban tanulókon, katás vállalkozókon, öregségi nyugdíjasokon, kizárólag gyesre, koronavírus elleni, megváltozott munkaképességű, politikus közölte, általuk gyártott, maszkok késő, szeptember 13-i, gazdasági ágazatokat, feldolgozóipari cégekre, rehabilitációs hozzájárulás, foglalkoztatónak, munkaképességűek, munkanélkülieken, meghosszabbítják, megállapításának, adománygyűjtést, foglalkoztatása, meghosszabbodik, munkavállalókat, feldolgozóipari,
© 2013 TVN.HU Kft.