Belépés
Húsz hektáros területet vásárolt Tatabányán az Otto Fuchs
... Park Koncepció részeként fejlesztésre alkalmas területek kialakítását és értékesítését is vállalta. Az országot lefedő hálózat kialakításával a NIPÜF Zrt. által a következő években megvalósítandó beruházások összértéke elérheti a 150-200 milliárd forintot. Ez Közép-Európa legnagyobb ipari centrumokat létrehozó ingatlanfejlesztési programja.
Menyhárt Tibor, az Otto Fuchs Hunga...
2019-01-15 13:51:41
Módosították a hódmezővásárhelyi önkormányzat költségvetését
... Fidesz-KDNP-frakció a költségvetés módosításáról. A képviselő ugyanakkor elfogadhatatlannak nevezte, hogy a polgármester úgy írt ki közbeszerzést, majd kötött szerződést egy a strandfürdőben megvalósítandó beruházásra, hogy az ehhez szükséges forrás nem állt rendelkezésre.
A képviselő közölte, ez felveti a fedezet nélküli kötelezettségvállalás gyanúját, ezért kezdeményezte, h...
2018-12-17 13:42:23
Pécs 1,7 milliárd forintot nyert el elektromos buszok beszerzésére
...
A közleményben az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP) keretében megvalósítandó fejlesztésről azt írták: a helyi közösségi közlekedés elöregedett, korszerűtlen és környezetszennyező járműveinek egy részét elektromos buszokra cserélik. A nyolc jármű jelentősen csökkenti majd a közösségi közlekedés károsanyag-kibocsátását.
Emlékeztettek: az Európa 2020 s...
2018-12-13 11:51:36
Lengyel stratégia: 2040 után az áramellátás kevesebb mint 30 százaléka lesz szénalapú
...
A 2040-ig megvalósítandó lengyel állami energiapolitika tervezetét az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) által szervezett december eleji katowicei klímacsúcs előtt ismertették. A tervet az energiaügyi tárca társadalmi konzultációra bocsátotta.
A projektet bemutató Krzysztof Tchórzewski lengyel energiaügyi miniszter szerint a tervezet egyrészt az ország energiafüggőségé...
2018-11-23 19:02:44
Csapadékvíz-gazdálkodást szolgáló pályázat indul Pest megyében
... csapadékvíz-elvezető létesítmények fejlesztését és a települési vízgazdálkodás korszerűsítését célzó projektek kapcsán.
A program alapvetően önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanokon megvalósítandó beruházásokat támogat. A pályázattal érintett fejlesztési területbe kizárólag abban az esetben vonhatók be állami tulajdonú ingatlanok, ha azok a település vagy településrész víz...
2018-11-19 08:53:59
AM: prémiumkategóriás élelmiszerekkel mutatkozott be a magyar agrárium Sanghajban
... István a világ 500 legnagyobb vállalata között nyilvántartott Greenland-csoport elnök-vezérigazgatójával, Csang Jü-lianggal a magyar élelmiszeripari termékek kínai nagyvárosokban megvalósítandó népszerűsítéséről állapodott meg.
Az agrárminiszter Kína második legnagyobb élelmiszeripari nagyvállalata, a Bright Food csoport vezetőjével is tárgyalást folytatott: a cég, amely első...
2018-11-07 11:31:25
Csaknem nyolcezerrel növelnék a honvédség létszámkeretét
... írták: a honvédség szervezeteinek fejlesztése, a katonai szervezetek által ellátott feladatrendszer módosulása, a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési program keretei között megvalósítandó célkitűzések nyomán indokolttá vált az engedélyezett létszámkeret ismételt megállapítása és az állománycsoportok közti arányok optimalizálása.
A határozat elfogadása esetén a honvéds...
2018-10-10 14:32:32
Kétszázmillió forint támogatás a kis- és közepes sportegyesületeknek a Hiszek Benned program keretében
... államtitkár ismertette, hogy a harmadik alprogram, vagyis a "Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program" a polgárok sporthoz való szabad hozzáférését célozza meg, és a helyi szinten megvalósítandó szabadidősport jellegű programok támogatását a Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) közreműködésével valósítja meg. A programmal a sportért felelős államtitkárság változatos sportt...
2018-09-14 14:01:51
Modern városok - Kormánybiztos: 2019-re már 1000 milliárd forintos forráshoz jutnak a megyei jogú városok
... városvezető szólt arról is, hogy Pécs rendelkezik egy élményfürdő-fejlesztési tervvel, amelynek megvalósítása során nem várt nehézségek jelentkeztek. Ez azonban "továbbra is élő, eleven, megvalósítandó program" - emelte ki Páva Zsolt.
Mint részletezte, az eredeti koncepció a város alatt vélelmezett melegvízforrásokra épített, azonban a próbafúrások nem jártak sikerrel. Ezért ...
2018-09-10 18:22:25
Orosz illetékes: nem kötelezik a cégeket az áttörést célzó elnöki projekt finanszírozására
... Ezek között sorolta fel az infrastrukturális kötvények kibocsátását, az állami támogatást, a speciális befektetői kapcsolatokat, valamint a magánszféra és az állam együttműködésében megvalósítandó (ppp) beruházásokat.
"A kormány segíteni fogja a vállalatokat, és meg fogja nekik súgni, hogy a befektetés mely irányai érdekesek" - mondta Sziluanov.
Belouszov szerint a cége...
2018-08-24 18:42:38
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Otto Fuchs, Hiszek Benned, Park Koncepció, NIPÜF Zrt, Menyhárt Tibor, Otto Fuchs Hunga, Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program, Egyesült Nemzetek Szervezete, Krzysztof Tchórzewski, Csang Jü-lianggal, Bright Food, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program, Magyar Szabadidősport Szövetség, Páva Zsolt, hódmezővásárhelyi önkormányzat, áramellátás kevesebb, magyar agrárium, honvédség létszámkeretét, megyei jogú, áttörést célzó, országot lefedő, következő években, 150-200 milliárd, költségvetés módosításáról, képviselő ugyanakkor, ehhez szükséges, képviselő közölte, fedezet nélküli, helyi közösségi, részét elektromos, nyolc jármű, közösségi közlekedés, 2040-ig megvalósítandó, energiaügyi tárca, projektet bemutató, tervezet egyrészt, ország energiafüggőségé, települési vízgazdálkodás, program alapvetően, pályázattal érintett, esetben vonhatók, település vagy, magyar élelmiszeripari, agrárminiszter Kína, honvédség szervezeteinek, katonai szervezetek, engedélyezett létszámkeret,
© 2013 TVN.HU Kft.