Belépés
Téli vagy nyári időjárás?
Vajon a téli vagy a nyári időjárás a jobb?
Nos , az tény hogy mindkettő évszaknak megvan
a szép oldala. Viszont ezeknek az évszakoknak is vannak nagyon rossz tulajdonságai , amiket a
legtöbben utálunk.
Hogy mik is ezek?
Nyáron a rendkívüli forróság (38-40 fokok) , aszály ,
károkozó viharok.
Télen a ködös nyirkos idő , rendkívüli hideghullámok , ...
2019-09-22 22:48:23
Sportlövő Eb - Bronzérmes a női pisztolyos csapat
... teljesített, melynek köszönhetően hiába ért el három ellenfele is hozzá hasonlóan 580 kört, a 36 éves magyar sportoló 20 belső tízeséhez hasonlót egyikük sem közelítette meg. Csonkának ezzel megvan az esélye, hogy a szombati döntőben olimpiai kvótát szerezzen a jövő évi tokiói játékokra.
Egri a rosszul sikerült pénteki eredménye után arra figyelt, hogy elsősorban a csapatot s...
2019-09-21 11:51:56
Akik maradtak - Tóth Barnabás: "ha van valaki, akiről gondoskodnod kell, túl tudsz élni bármit"
... tanulmányait finanszírozza. Azt mondta: neki ez a film gyógyító erejű volt. És ez mindennél többet jelent nekem is mint rendezőnek. A trauma egy baleset is lehet vagy a rák, mindenkinek megvan a maga keresztje, a maga tragédiája az életben, nem lehet megúszni. De ha a művészet a maga szerény eszközeivel hozzájárulhat, hogy a néző ezt másfél órára elfelejti, vagy láthat másokat, ak...
2019-09-21 11:01:40
Az Ő visszajövetelének fényében élve
... visszajövetelének fényében élni, és úgy viselkedni, mintha már ma visszajönne.

Azt jelenti tehát, hogy erkölcsi tisztaságban élni. Mert János is figyelmeztet bennünket: ,,Ezért akiben megvan ez a reménység, megtisztítja magát, mint ahogyan Ő is tiszta" (1Jn 3,3).

Azt is jelenti, hogy ne bonyolódjunk bele e világ dolgaiba. Teljes szeretetünkkel és vonzalm...
2019-09-21 08:14:19
V4-védelmi miniszterek: szorosabbra kell fűzni a V4-ek együttműködését a védelem területén
... hadseregeiknek modern, fejlett technológiákkal kell rendelkezniük, és nagy figyelmet kell fordítani a kiképzésre, valamint a személyes állományra.
"Minden országnak, minden nemzetnek megvan a történelme, megvannak az érdekei, értékei, melyeket közösen kell, hogy védjünk, óvjunk és szolgáljunk. Többek között erről szól a Visegrádi Négyek együttműködése" - jelentette ki Benkő T...
2019-09-20 17:41:53
Szüreti szabályok--jó tanácsok... + -Sose kezdjük borivással
... támasztva.

-Pincelépcsőre ne feküdjünk le aludni, mert átesnek rajtunk poharastól,
lopóstól.

-Reggelre ...
2019-09-19 11:35:59
Szép napot mindenkinek!
... James Bondnak érezte magát, ha a rendszert bárhogy kritizálni merte, hol most, emberek a székükhöz vannak tapadva és felvették a szemellenzőt, hogy előre tudjanak menekülni. Mindkettőnek megvan a szépsége, de sajnos azt látom, hogy a helyzet fokozódik.

2010 után a Fidesz kormány elkezdett rálépni a növekedési... nem... az Európai Unió által kínál felzárkóztatási alap l...
2019-09-18 09:04:35
Mike Pence: az Egyesült Államok kész megvédeni saját és szövetségesei érdekeit a Közel-Keleten
... indul.
Donald Trump amerikai elnök hétfőn - a bahreini koronaherceggel közös tájékoztatóján a Fehér Házban - azt hangsúlyozta: az Egyesült Államok nem akar háborút Iránnal, bár felkészül, és megvan erre a katonai képessége. "A mienk a legerősebb haderő a világon" - szögezte le, hozzátéve, hogy "nem akar" új konfliktusokat, bár szerinte ez "néha elengedhetetlen".
Az elnök...
2019-09-17 18:52:30
Donald Trump szerint "úgy tűnik", hogy Irán áll a szaúdi támadás hátterében
... megállapításához, hogy ki a felelős a támadásért. "Ezt teljes bizonyossággal akarjuk megállapítani" - mondta.
Trump leszögezte: az Egyesült Államok nem akar háborút Iránnal, bár felkészül, és megvan erre a katonai képessége. "A mienk a legerősebb haderő a világon" - szögezte le. "Nem akarok új konfliktusokat, bár igaz, ez néha elengedhetetlen" - fűzte hozzá.
Arra az új...
2019-09-16 22:43:03
Donald Trump energetikai segítséget ígért Washington szövetségeseinek
... meghatározott mennyiségű nyersolajról van szó.
Rick Perry amerikai energetikai miniszter hétfőn a CNBC televíziónak nyilatkozva az olajárak miatt aggódókat nyugtatta.
"A piacon megvan a szükséges mennyiségű nyersolaj" - fogalmazott, majd úgy vélte, még "korai" lenne kimondani, hogy szükség van az amerikai stratégiai olajtartalék megnyitására.
Hétfőn megugrottak az...
2019-09-16 19:42:47
1 2 3 ..............1445 1446 .......2168 2169 .......2890 2891 2892 
Címkék: Sportlövő Eb, Tóth Barnabás, Mike Pence, Egyesült Államok, Donald Trump, Mert János, Visegrádi Négyek, Benkő, James Bondnak, Európai Unió, Fehér Házban, Rick Perry, védelem területén, szaúdi támadás, téli vagy, nyári időjárás, tény hogy, szép oldala, rendkívüli forróság, ködös nyirkos, szombati döntőben, rosszul sikerült, film gyógyító, maga keresztje, maga tragédiája, maga szerény, személyes állományra, rendszert bárhogy, székükhöz vannak, helyzet fokozódik, bahreini koronaherceggel, katonai képessége, legerősebb haderő, olajárak miatt, piacon megvan, szükséges mennyiségű, amerikai stratégiai, megállapításához, szövetségeseinek, felzárkóztatási, együttműködését, technológiákkal, elengedhetetlen, koronaherceggel, tájékoztatóján, konfliktusokat, együttműködése, hadseregeiknek, szeretetünkkel, bizonyossággal, finanszírozza, meghatározott, szövetségesei, hideghullámok, hozzájárulhat, tulajdonságai, pincelépcsőre, megállapítani, rendelkezniük, megnyitására, televíziónak, köszönhetően, megtisztítja, nyersolajról,
© 2013 TVN.HU Kft.