Belépés
Hivatalos bejelentés: nem találtak sugárzásszint-emelkedést az arhangelszki orvosoknál
... lap, az ellenzéki Novaja Gazeta és a BBC orosz nyelvű szolgálatának hírportálja névtelen arhangelszki kórházi forrásokra hivatkozva azt állította, az észak-oroszországi nagyvárosban működő megyei kórház orvosait nem figyelmeztették, hogy három olyan pácienst kell megvizsgálniuk, akik Szeverodvinszk közelében sugárfertőzést kaptak.
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökö...
2019-08-23 20:12:27
Beismerő vallomást tett a balatonfűzfői emberölés gyanúsítottja, letartóztatták
... találtak egy 54 éves férfit; halálát a szakértői vizsgálatok szerint bántalmazás okozta.
A rendőrök a helyszínen elfogták a 48 éves balatonfűzfői M. Lászlót, akit előállítottak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A férfi ellen halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a bíróság p...
2019-08-23 17:42:22
Önkormányzat 2019 - A fejlesztések folytatásához kérnek felhatalmazást a Fidesz-KDNP jelöltjei Heves megyében
... üzletember indul a polgármesteri posztért.
Szabó Zsolt, Hatvan és térsége országgyűlési képviselője kijelentette: az elmúlt ciklust a szakmaiság és a csapatmunka jellemezte, 2010 óta a Heves megyei településeknek és családoknak egyaránt sokkal jobb, átláthatóbb és tervezhetőbb az élete.
Fontosnak nevezte, hogy a megyei közgyűlésben is minél nagyobb arányban jelöltjeik ka...
2019-08-23 14:32:26
Önkormányzat 2019 - Tóth Bertalan: az MSZP felkészült a kampányra
...
Tóth Bertalan közölte, a fővárosban, a megyei jogú városokban, a 10 ezer fő feletti településeken, ahol lehetett, létrejött az ellenzéki együttműködés.
Úgy fogalmazott, a Fidesz legnagyobb szívfájdalmára, az ellenzéki pártok nem egymással fognak küzdeni, hanem mindenhol azért, hogy a helyi fideszes kiskirályokat leváltsák.
Az MSZP elnöke célként jelölte meg, hogy él...
2019-08-23 13:32:17
PM: az államháztartás első héthavi hiánya 352,7 milliárd forint
... fizetett ki a költségvetés a kedvezményezettek részére. A hazai forrásból megvalósuló fejlesztések közül pedig továbbra is a Modern Városok Programra, a vasúthálózat modernizációjára, a Pest megyei fejlesztésekre, valamint a vállalkozási beruházás-ösztönzésre szánt források emelhetőek ki.
A központi alrendszer 2019. január-júliusi 11 959,8 milliárd forint összegű bevételei az...
2019-08-23 13:22:01
Országos Lecsófesztivált rendeznek a hétvégén Balatonkenesén
... gyermekprogramok várják a családokat.
A csapatok kora délután kezdenek lecsót főzni. Az ételek közül a Kocsis Bálint mesterszakács; Sövényházi Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém megyei elnöke; valamint Zatykó György séf alkotta zsűri választja majd ki az ország lecsóját, melyet este fél hétkor hirdetnek ki. A szombati napot ingyenes Fenyő Miklós-koncert zárja.|...
2019-08-23 12:51:56
Önkormányzat 2019 - Molnár Krisztián a Fidesz megyei listavezetője Fejér megyében
...
Törő Gábor, a Fidesz Fejér megyei választmányának elnöke pénteki székesfehérvári sajtótájékoztatóján elmondta: a jelölt kiváló munkát végzett az egész megye fejlesztése, fejlődése érdekében ebben a ciklusban.
Jó kapcsolata van a kormányzati szervekkel és a megye összes településével, ami elengedhetetlen a pályázati források hatékony felhasználásához - tette hozzá.
...
2019-08-23 10:21:51
Kreml: Moszkva számára nem öncél a G8-tagság
... fegyverkísérlettel kapcsolatban azt állította, nincs tudomása arról, hogy annak sérültjei sugárfertőzést kaptak volna. Ezt azokra a sajtóértesülésekre reagálva mondta, amelyek szerint az Arhangelszk megyei orvosokat nem figyelmeztették arra, hogy sugárfertőzött pácienseket kell kezelniük.
Azt mondta, hogy Putyin konkrét tájékoztatást kap ezekről a kérdésekről, amely nem ad a...
2019-08-22 19:34:58
Megkezdődött a Megyei Jogú Városok Szövetségének sporttalálkozója Szekszárdon
... hangsúlyozta, a találkozó céljai - a közösség és a régiókkapcsolatának építése, a sport, a mozgás, az egészséges életmód népszerűsítése - az olimpiai bizottság számára is fontosak. Méltatta a megyei jogú városokat, amelyek az állam után a magyar sport legfontosabb partnerei, legnagyobb támogatói, és amelyek több tízmilliárd forintot fordítanak a sport támogatására, működtetik a sp...
2019-08-22 19:24:52
Testvérvárosi megállapodást kötött Gyöngyös a kínai Luohe városával
... Gyöngyös nyitott az új kínai testvérvárosával tervezett széleskörű - a gazdaság, a kultúra, az oktatás és a sport területét is felölelő - kapcsolatra.
Emlékeztetett: küldöttségük a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közvetítésével májusban látogatott Kínába, ahol előkészítették a testvérvárosi megállapodás alapjául szolgáló dokumentumokat.
A szerződést a képviselő-t...
2019-08-22 19:09:04
1 2 3 ...................1989 ..........2983 2984 ..........3977 3978 
Címkék: Tóth Bertalan, Országos Lecsófesztivált, Molnár Krisztián, Megyei Jogú Városok Szövetségének, Novaja Gazeta, Dmitrij Peszkov, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra, Szabó Zsolt, Modern Városok Programra, Kocsis Bálint, Sövényházi Balázs, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém, Zatykó György, Fenyő Miklós-koncert, Törő Gábor, Fidesz Fejér, Heves Megyei Kereskedelmi, arhangelszki orvosoknál, balatonfűzfői emberölés, fejlesztések folytatásához, államháztartás első, hétvégén Balatonkenesén, kínai Luohe, ellenzéki Novaja, szakértői vizsgálatok, helyszínen elfogták, férfi ellen, polgármesteri posztért, elmúlt ciklust, csapatmunka jellemezte, megyei közgyűlésben, megyei jogú, ellenzéki együttműködés, ellenzéki pártok, helyi fideszes, kedvezményezettek részére, hazai forrásból, vasúthálózat modernizációjára, központi alrendszer, csapatok kora, ételek közül, ország lecsóját, szombati napot, jelölt kiváló, egész megye, kormányzati szervekkel, megye összes, pályázati források, találkozó céljai,
© 2013 TVN.HU Kft.