Belépés
Tokió 2020 - Mohamed Aida a halasztás ellenére kitart és hetedik olimpiájára készül
... a család, akkor is meg kell oldania a rendszeres testedzést.
"Amíg jó idő volt, a kertben a lányokkal együtt mozogtunk, ők labdáztak, én ugrálóköteleztem. Igaz, a vívóterembe nem mehetünk, mégsem az edzések megoldása jelent gondot, hanem a háztartás vezetése a kihívás számomra. Amíg a lányok iskolában, óvodában voltak, ott étkeztek, most viszont főznöm is kell, és a tanulássa...
2020-03-25 16:03:18
Férfi kézilabda NB I - Befagyasztották a fizetéseket Csurgón
...
"A teljesítményünkre nehéz olyan jelzőt találni, amely elbírja a nyomdafestéket. A pályára lépett játékosok, illetve azok nagy része szégyenletes játékot mutatott, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül" - áll a somogyi klub honlapján megjelent közleményben.
A vezetőség már közvetlenül a mérkőzés után, az öltözőben közölte, hogy határozatlan időre felfüggeszti mind a b...
2020-03-09 08:21:13
Erejük megújul
... vizsgaidőszak közepette. Nagyon emberien és reálisan írja le tapasztalatait (talán tanároknak, professzoroknak is kellene ajánlani). A vizsgaidőszak közepén, a félév vége felé azonban mégsem mehetünk el néhány napos pihenőre.
Ézsaiás könyve csodálatos biztatást ad, ami hiszem, hogy Téged is kiragad szorult helyzetedből! Hiszen erődből is lehet szeretni az Urat!
Egy alkal...
2020-01-23 11:03:13
Budai Zolka versei
... remegve,
Világba, másba, tollunkba szerelmesen,
Magunknak tiszta, türkiz eget teremtve.

S ha egyszer a mennyből legyint le ránk Ady,
Intvén, bolondos firkásznak sem mehetünk,
Majd lessetek, rátok fogok kacsintani
E válasszal: `De szabadok még lehetünk!`

MűvészetNyár volt

Ennyi lett vol...
2020-01-14 20:00:45
Pere van az Úrnak
... elengedi, hanem azok ítéletét Jézusra helyezte. Ebben a perben igazságos ítélet születik. Ez a védőügyvéd nem kimagyaráz minket, hanem átvállalta büntetésünket. Minden bűnünk szégyenével mehetünk hozzá.


Egy madár gyanútlanul aludt fészkében, amikor felriasztotta valami zaj. Egy kígyó szempár meredt rá. Nem bírt mozdulni, meg volt delejezve. A misszionárius egy ága...
2019-12-13 07:43:12
Férfi kosárlabda NB I - Éjszakázás miatt büntet a Soproni KC vezetősége
... újonc Oroszlány ellen hazai pályán 82-61-re elveszített szombati mérkőzés előtti napokban több játékos is megfordult a soproni éjszakában.
"Természetesen emellett nem megyünk, nem mehetünk el szó nélkül, hiszen ez a klub, valamint a csapat szurkolóinak arculcsapása. Ennek kapcsán is lesznek szankciók" - írták.
Az SKC ugyancsak bejelentette, hogy kezdeményezte amerikai ir...
2019-11-05 16:19:21
Nyírő József IDÉZETEK
... De tudom, hogy a csók erősebb, mint a fegyverek, s egy ölelő karban több élet van, mint amit eddig az összes találmányok és bölcsességek nyújtottak.


-


Mehetünk nyugodtan, mert az én utamnak vége úgysem lészen. Sok kocsi elporlik alattam, de én addig meg nem állhatok, míg az én testem is valamivel magasabbra nem emeli ezt a földet.

...
2019-10-16 09:00:42
A farm
... magasabb szinten van valaki annál több TP jár a növénykért. Sima ólak mellett fejlesztett ólaink is lehetnek , amik után még több pontot kaphatunk.
A termesztés , állattartás mellett mehetünk különböző küldetésekre , végezhetünk
el feladatokat.
A játék célja hogy minél magasabb szinten legyünk , miközben a farmunk folyamatosan fejlődik.
A farmunknak különböző h...
2019-09-26 22:33:10
Méltatlanság és tagság
... nem engednek be?"

,,Mert túl egészséges vagyok" - zokogta a gyerek.

Éppen így vagyunk az evangélium nagy ünnepével is. Ha minden rendben van velünk, akkor nem mehetünk be. Ha egyáltalában be akarunk jutni, először el kell ismernünk, hogy bűnösök, istentelenek vagyunk. Krisztus ugyanis az istentelenekért halt meg. Ezzel kapcsolatban mondta Roger Mungen &#...
2019-09-19 10:35:01
A Szeretetről
... látszotok. Kérlek benneteket, gyertek be, és egyetek valamit!"

- A ház ura itthon van? - kérdezték.

- Nem - válaszolta az asszony. - Nincs itthon.

- Akkor nem mehetünk be - felelték.

Amikor este a férje hazaért, az asszony elmondta neki, mi történt.

- "Menj, mondd meg nekik, hogy itthon vagyok, és hívd be őket!"

Az ...
2019-08-14 15:30:38
1 2 3 ...................122 123 ..........183 184 ..........243 244 245 
Címkék: Mohamed Aida, Budai Zolka, Soproni KC, Nyírő József IDÉZETEK, Roger Mungen, halasztás ellenére, fizetéseket Csurgón, rendszeres testedzést, lányokkal együtt, edzések megoldása, háztartás vezetése, kihívás számomra, lányok iskolában, teljesítményünkre nehéz, pályára lépett, somogyi klub, mérkőzés után, öltözőben közölte, vizsgaidőszak közepén, félév vége, mennyből legyint, perben igazságos, madár gyanútlanul, kígyó szempár, soproni éjszakában, csapat szurkolóinak, csók erősebb, ölelő karban, összes találmányok, játék célja, farmunk folyamatosan, farmunknak különböző, evangélium nagy, istentelenekért halt, férje hazaért, asszony elmondta, ugrálóköteleztem, istentelenekért, professzoroknak, befagyasztották, nyomdafestéket, tapasztalatait, büntetésünket, vizsgaidőszak, természetesen, misszionárius, kezdeményezte, felriasztotta, istentelenek, arculcsapása, egyáltalában, méltatlanság, kapcsolatban, bejelentette, szurkolóinak, közleményben, küldetésekre, helyzetedből, bölcsességek, folyamatosan, felfüggeszti,
© 2013 TVN.HU Kft.