|
|
|
... valaki erős, gyors, férfias kézfogással üdvözöl: dinamikus és hűséges személy.
2. Normális, átlagos, de határozott és jóindulatú kézfogás: nyitott, kiegyensúlyozott jellemre vall.
3. Meleg és hosszú, erős kézfogás: érzéki, hedonista ember.
4. Meleg kézfogás: érzékeny lelkű embert jelez.
5. Túlzottan erős kézfogás ("csonttörő"): faragatlan, kissé gőgös ember, a... |
2006-10-12 07:02:35 |
|
|
|
|
|
|
Hello hello!!! Fu nagyon meleg...majdnem mint otthon nyáron...hogy lehet ez?? És hogy leeht az hogy beindult a szúnyog invázió és hogy a kínai szúnyogok még talán jobban szeretnek mint a magyarok???áááá minden esti program a gyilkolásuk:)
Most meg mingyárt megyek a fantasztikus versünk előadására, kaptam shanghai daxues polót is és kb 3x akkora mint én szóval lehet kéne másik.... |
|
2006-10-12 06:39:15 |
|
|
|
|
|
|
Van egy igazán hűséges társam. Minden reggel vele ébredek! J Nagyon hálás vagyok azért, hogy mindig kéznél van, ha szükségem van rá. Simogatja a lelkem és megnyugtat. Meleg, puha, bársonyos, édes...
Ha szomorú vagyok vagy rosszkedvű, mindig feldob egy kicsit...
Ahogy megérintem, felmelegít és ahogy telik az idő a társaságában, egyre oldottabb vagyok és jobbkedvű...nélküle... |
2006-10-12 04:50:58 |
|
|
|
|
|
|
... nyelvét. Anna megremegett és a fájdalom könnyei csordultak végig az arcán.
- Anna - suttogta a kígyó - Beszélek én, ha kéred. Azt kérded, mire gondolok? Arra gondoltam, hogy milyen jó meleg a tested és az enyém hideg. A Nap sugarában fürdőzöm, ha fel akarok melegedni. Éjszakára mégis hideg marad a bőröm. És a te bőröd milyen bársonyos. Annát nyugalomba ringatta a kígyó csend... |
|
2006-10-11 20:05:09 |
|
|
|
|
|
|
... mandulás sütemény tetejét sütés előtt takarjuk le selyempapírral, hogy meg ne égjen.
- Emeletes módon olcsbban lehet főzni, mert ha a leves vagy hosszan fővő étel fazekának tetejére más, melegítésre szánt étel lábasát helyezzük, vagy vizet rnelegítünk mosogatáshoz, tésztafőzéshez, sok energiát takarithatunk meg
- Friss kenyér vagy tészta forró vízbe mártott késsel vághat... |
|
2006-10-11 01:53:47 |
|
|
|
|
|
|
... sós vizet, a lerakódás néhány órai áztatás után magától leválik. Ez a módszer kiválóan alkalmazható a hőálló üvegedényeknél, amelyeknek árt a karcolás.
-. A sütő lapjáról, aljáról még melegen, sóval dörzsöljük le a rásült, kifolyt ételt. A só finoman dörzsöl, nem olyan kíméletlenül, mint egyes súrolóporok. A zománcedények súrolására is alkalmas a só, ettől nem vesztik el fény... |
2006-10-10 18:20:44 |
|
|
|
|
|
|
...
Október. Kevés köd, kevés napsütés, az életnek az a meleg, kissé színházas félhomálya, mely múlhatatlanul színészkedésre késztet fiatal embereket. Mire az ember hozzáöregszik az évszakokhoz, mintegy kitanulja világításukat, esélyeiket, szépségüket és veszélyeiket, már nem érzi díszletnek a világot. A valóság érdekli, mely olyan más, olyan meglepő, és oly független szándékaink... |
2006-10-10 08:28:55 |
|
|
|
|
|
|
... spárgákat. Óvatosan föltekerjük és átkötözzük. Kivajazott tűzálló tálba fektetjük, a tetejét meglocsoljuk olajjal vagy olvasztott vajjal, kevés húslevest öntünk alá, és fóliával letakarva előmelegített sütőben megsütjük. Felolvasztott vajban világosra pirítjuk a lisztet, felengedjük meleg tejjel, csomómentesre elkeverjük. Sóval, borssal, reszeit szerecsendióval fűszerezzük. A húst... |
2006-10-09 21:50:11 |
|
|
|
|
|
|
Hűvös van már odakint.
De a szobámba már meleg.
Nem a fűtés melege csak,
Hanem a szívem is idebent.
Azt dobogja vár a Kedves,
Az ajtaja kitárva.
Rohanok a melegemmel,
Szobájába akár MA! ... |
2006-10-09 21:01:25 |
|
|
|
|
|
|
Én mindig készítek egy lábosban jó meleg vizet és a kisült rántott húst egy pillanatra belemártom, és szűrőbe teszem, letakarom.
Így puha lesz a bundája és a felesleges gőz el tud párologni a szitán keresztül.
Nálam bevált és eddig mindenki dicsérte, hogy milyen finom puha a rántott hús bundája is! ... |
2006-10-09 18:31:52 |
|
|
|
|