Belépés
A lestyánról érdemes tudni
... gázképződést.

A köszvény és az ízületi gyulladás nagy fájdalmakkal járhat együtt. Ezeknek a tüneteknek a csökkentésében is a segítségünkre lehet a lestyán. Ráadásul nem okoz komoly mellékhatásokat, mint egyes gyógyszerek.

Ez a gyógynövény az allergia tüneteinek a leküzdésében is a segítségünkre lehet. A benne lévő kvercetin meggátolja a hisztamin felszabadulá...
2019-07-03 22:32:08
A Q10 hatásairól
... ellenes képességének köszönhetően.

Tudjuk, hogy a Q10 kapszula hasznos lehet a sztatinokat (koleszterin csökkentő) szedők számára, mivel csökkentheti a gyakorta okozott mellékhatásokat. A sztatinokat a májban lévő enzimek csökkentésére használják, ami nemcsak csökkenti a koleszterin termelését, hanem tovább csökkenti a Q10 természetes termelését.

Lehetséges, ...
2019-06-09 17:10:57
Az aminosavakról - jó tudni
... általános egészség megőrzéséhez elengedhetetlen az étrendbe megfelelő mennyiségű aminosavat beilleszteni. Ezen kulcsfontosságú esszenciális aminosavak bármelyikének hiánya súlyos mellékhatásokat okozhat, amelyek az egészség minden aspektusát érintik, beleértve az immunrendszert, az izomtömeget, az étvágyat és még sok mást.

Az aminósavak hatásai
1. Segíti a fogyást|...
2019-06-09 16:57:12
Aranyvessző és gyógyhatásai
... az aranyvesszővel kapcsolatban
A gyógynövények használata a test megerősítéséhez és a betegség kezeléséhez korszerû megközelítés. A gyógynövények azonban okozhatnak mellékhatásokat, és kölcsönhatásba léphetnek más gyógynövényekkel, kiegészítőkkel vagy gyógyszerekkel. Ezen okok miatt a gyógynövényeket óvatosan kell kezelni, a botanikai orvostudomány területén képzett...
2019-06-09 12:02:58
Izületekre házi kence
... előnyükre.
A régen ismert népgyógyászati praktikák itt is a segítségünkre jönnek és felfedik számunkra azokat a régen használt recepteket, melyekkel jó eredményt tudunk elérni mellékhatások nélkül.

Itt most egy régi jól bevált orosz receptet fogok közzé tenni, melyet nagy sikerrel használtak Oroszország területén, s aminek a pozitív hatását már az első alkalmazás u...
2019-06-07 20:28:52
Aloé vera– a virágcserépben lakó háziorvos
... meg szeretnénk inni, akkor figyeljünk oda arra, hogy csak a levél belsejében lévő géles részt használjuk fel. A levél zöld hártyája alatt hashajtó anyagok találhatók, amelyek súlyos mellékhatásokat okozhatnak!

Antibiotikus hatása mellett az Aloe vera ápolja és feszesebbé teszi a bőrt, kifejezett hidratáló hatása van.

Az aloégélt vagy -sprayt közvetlenül a seb...
2019-06-06 13:39:02
Grapefruitmag kivonat – a természetes antibiotikum
... ezen a területen is sikeresen bizonyított.

- A grapefruitmag kivonat a candida egyik legjobb ellenszere, amit nagyon jól lehet alkalmazni a candida kezelésére, mellékhatások nélkül.

- A grapefruitmag kivonat arterioszklerózisban és a szívkoszorúér megbetegedésekben is enyhíti a tüneteket. Az erek rugalmasabbá válnak és könnyebben étengedik a...
2019-06-06 13:31:07
A teafaolaj jó hatásai
... teafaoljat egy pohár meleg vízhez és alkalmazza szája öblögetésére naponta legalább egyszer.

Megjegyzés: Semmiképp ne nyelje le a teafaolajat, mivel annak mérgező összetevői mellékhatásokat okozhatnak, mint például hányingert.

9. A mellkasi lerakódások kezelése.

A teafaolaj természetes köptető hatású szer, amely segíti a mellkasi lerakódások ...
2019-05-31 20:49:27
Teafaolaj: fertőtlenít és gyógyít
... kipirosodást, viszketést, a bőr felhólyagosodását. A teafaolaj hatására fellángolhatnak a gyulladásos bőrbetegségek, illetve az ekcéma. A teafaolaj lenyelve mérgező hatású, és nagyon súlyos mellékhatásokat okozhat (például szédülést, zavarodottságot, hallucinációkat, hányást, hasmenést, izomgyengeséget stb.).

A teafaolajat tilos a száj közvetlen környékén, illetve a sze...
2019-05-14 16:23:04
Német gazdasági miniszter: nem válhat politikai eszközzé a kínai Egy övezet, egy út kezdeményezés
... Németország pedig továbbra is "a Kínával kötendő európai megállapodások útját járja". Egy olyan kezdeményezés elején, mint a BRI, nehéz felmérni a hosszabb távú következményeket és "mellékhatásokat", és látható, hogy Afrikában egyes országok a BRI következményeként "nehéz pénzügyi helyzetbe" kerültek.
Ezt úgy lehet megelőzni, hogy egyenlő partnerként tárgyalnak Kínával, és a...
2019-04-26 10:51:36
1 2 3 ...............................95 96 ................143 144 ...............189 190 191 
Címkék: lestyánról érdemes, virágcserépben lakó, természetes antibiotikum, ízületi gyulladás, segítségünkre lehet, allergia tüneteinek, benne lévő, hisztamin felszabadulá, gyakorta okozott, májban lévő, koleszterin termelését, étrendbe megfelelő, egészség minden, aminósavak hatásai, aranyvesszővel kapcsolatban, gyógynövények használata, test meger&#245, betegség kezeléséhez, gyógynövények azonban, gyógynövényeket óvatosan, botanikai orvostudomány, régen ismert, segítségünkre jönnek, régen használt, pozitív hatását, első alkalmazás, levél belsejében, levél zöld, aloégélt vagy, grapefruitmag kivonat, candida egyik, candida kezelésére, szívkoszorúér megbetegedésekben, erek rugalmasabbá, pohár meleg, mellkasi lerakódások, teafaolaj természetes, teafaolaj hatására, gyulladásos bőrbetegségek, teafaolaj lenyelve, teafaolajat tilos, száj közvetlen, olyan kezdeményezés, hosszabb távú, gyógynövényekkel, következményeket, izomgyengeséget, gyógynövényeket, mellékhatásokat, kulcsfontosságú, fellángolhatnak,
© 2013 TVN.HU Kft.