Belépés
Noni gyógyhatásai
... A NONI gyógyerejű hatóanyagai együttesen adaptogénként, tehát olyan anyagként működnek, amely a normálistól eltérően működő sejteket próbálja újra normálissá tenni, mégpedig mellékhatásoktól mentesen.

- Hozzájárul a szervezet napi ásványi anyag-szükségletének fedezéséhez,

- Segíti a simaizmok fejlődését és gátolja azok leépülését,
...
2019-03-04 20:31:35
Az áfonya gyógyhatásairól
... izomfájdalmakon át olyan életveszélyes állapotok is kialakulhatnak, mint a vénás trombózis, a stroke vagy az infarktus.

Védje még időben az ereit, keringését egyszerű módon, mellékhatásoktól mentesen!
A fekete áfonya teljes szervezetünkre jótékonyan hat, de különösen támogatja a szem és a szív- és érrendszer egészségét.

A fekete áfonya egyszerre édes és ...
2019-02-21 19:09:51
Étel és gyógyítás
... klinikai vizsgálatok igazolták ilyen irányú felhasználását: a citromfű gyulladásgátló, antibakteriális, antifungális, fájdalomcsillapító és görcsoldó hatásánál fogva (valamint a káros mellékhatásoktól teljesen mentesen) kiválóan alkalmas emésztési zavarok (gyomorrontás, savtúltengés, hányinger, puffadás) kezelésére, továbbá az idegrendszer megnyugtatására. Ez utóbbi hatásában az i...
2018-07-05 12:41:07
Oltás - 10 NAP ALATT BÁNIK EL AZ ÖSSZES TUMORRAL!
... kutatói olyan molekulákat fejlesztettek ki sikeresen, ami a rákos daganatba fecskendezve 10 nap alatt elpusztítja azt, mi több, az összes többit is! Továbbá az eljárás olcsó, és mellékhatásoktól mentes. Így ez lehet a rákelleni harc elixírje a jövőben!

Eddig csak egereken tesztelték a reagenseket, és 90-ből 87 meg is gyógyult. Az egereknek más a genetikájuk, mint az emb...
2018-05-02 06:58:37
Torokgyulladás ellen
... Egy 2009-es kutatás azt mutatta, hogy az echinacea+zsálya keveréke legalább annyira hatékony, mint a torokfájás esetén alkalmazott gyógyszerek, azonban nem kell tartanunk káros mellékhatásoktól.

2, Borsmenta
A borsmenta nem csak friss leheletet biztosít, hanem baktérium- és vírusölő, valamint gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan harcol a tor...
2018-03-06 09:55:25
Nemzeti Parazitológiai Intézet
... felszámolása: 90%
A gyomorhurut, gyomorfekély, valamint a hasmenés megszűnése: 90%
Vérszegénység megszüntetése: 100%
Kellemetlen lehelet eltüntetése: 100%

2. Mellékhatásoktól mentes, beleértve az ismert allergiás reakciókat is.

3. Ahttp://buydetoxic.com/imghu/3-1.jpg napjaink piacvezető készítménye a testben lévő parazitákkal vívott harc terén....
2018-02-13 11:17:27
A datolya nem gyógyszer, annál sokkal többet ér!
... Könnyen emészthető, és segít a hasmenéses problémák leküzdésében.A datolya hatékonyabb bármely gyógyszernél, és mivel természetes anyag, teljesen mentes a mellékhatásoktól.

Könnyen emészthető, rákos betegség kialakulásakor ellátja a szervezetet a betegség leküzdéséhez szükséges energiával.


Egy szó mint száz, a datolya egy igazi...
2018-02-07 12:56:12
A népszerű gyógygombák
... többen kiemelt figyelmet a gyógygombák tanulmányozására napjainkban. A munkát megkönnyít az, hogy a gyógygombákat már évezredek óta használják, így váratlan, előre nem látható mellékhatásoktól aligha kell tartanunk, mert az évezredek alatt, ha lettek volna ilyenek, már rég megtapasztaltuk volna őket.

Mindezek miatt került sor arra, hogy napjainkban biotechnológiai törzs...
2018-01-09 23:15:37
Ez az itt olvasható
...
Ez az itt olvasható természetes orvosság jobb és egészségesebb a patikai szereknél, olcsón elkészíthető, és nem kell tartani a mellékhatásoktól, mint a koleszterin vagy vérnyomáscsökkentő gyógyszerek esetében.

Az interneten terjedő háziszer receptje azt mondják, több mint 4 ezer éves, és a gyógyereje pedig szimplán fantasztikus, rendkívül jó hatású a szív egészségé...
2018-01-05 09:41:02
Megtörtént a csoda! PÉCS
... mellékhatása, a bejuttatott anyag nem károsítja az egészséges sejteket.
A tesztek alapján hatékonysága ugyanolyan, mint a kemoterápiáé, viszont a beteg nem szenved a kezelést kísérő mellékhatásoktól - magyarázta a feltaláló.

A csodaszer másik hatalmas előnye, hogy végleges gyógyulást ad a betegeknek.
- A kémiai anyagok kezelésének hátránya, hogy a rákos sejtek...
2017-12-01 18:28:07
1 2 3 .8 9 .12 13 15 16 17 
Címkék: ALATT BÁNIK EL AZ ÖSSZES TUMORRAL, Nemzeti Parazitológiai Intézet, áfonya gyógyhatásairól, népszerű gyógygombák, normálistól eltérően, szervezet napi, simaizmok fejlődését, vénás trombózis, stroke vagy, fekete áfonya, citromfű gyulladásgátló, káros mellékhatásoktól, idegrendszer megnyugtatására, rákos daganatba, összes többit, eljárás olcsó, rákelleni harc, 2009-es kutatás, echinacea+zsálya keveréke, torokfájás esetén, hasmenés megszűnése, ismert allergiás, testben lévő, hasmenéses problémák, datolya hatékonyabb, betegség leküzdéséhez, gyógygombák tanulmányozására, munkát megkönnyít, évezredek alatt, patikai szereknél, koleszterin vagy, interneten terjedő, gyógyereje pedig, szív egészségé, bejuttatott anyag, egészséges sejteket, tesztek alapján, kezelést kísérő, csodaszer másik, kémiai anyagok, rákos sejtek, mellékhatásoktól, tulajdonságainak, tanulmányozására, izomfájdalmakon, megnyugtatására, biotechnológiai, antibakteriális, gyógyhatásairól, megtapasztaltuk, gyulladásgátló, kialakulhatnak,
© 2013 TVN.HU Kft.