Belépés
Óvintézkedéseket vezettek be a Fővárosi Nagycirkuszban
... Nagycirkusz nézőterén minden második sorban tudnak csak helyet foglalni a látogatók és az azonos sorban ülő társaságok között is kihagynak helyeket.
Megduplázta az intézmény a mellékhelyiségek és a közönségforgalmi terek tisztítási rendjének gyakoriságát is, a pénztáraknál lévő sorban állást pedig az online jegyvásárlás erősítésével igyekeznek csökkenteni. A cirkuszba érkező...
2020-07-31 19:42:54
Koronavírus - Országos tisztifőorvos: az aktív fertőzöttek száma napról napra csökken
... mert két összefüggő eset is járványnak tekinthető. A szakember a könyvtárak újranyitásáról megjegyezte, hogy a fenntartóknak a "szokásos takarításról" kell gondoskodniuk.
A mellékhelyiségek, bútorok fertőtlenítése igen, de a könyveké nem szükséges, portalanításuk azonban ajánlott, mert a porban bármilyen kórokozó megtelepedhet - mondta.
Az országos tisztifőorvos azt is ...
2020-06-11 13:31:57
Befejeződött az új védőnői centrum építése Békéscsabán
...
A kórháztól mindössze 300 méterre lévő új épületben tanácsadó helyiség, munkaszoba, méhnyakszűrésre alkalmas vizsgáló, gyermekváró, mellékhelyiségek, mosdók és babakocsi-tároló is épült, így a centrum - az előző épülettel ellentétben - megfelel a jogszabályi előírásoknak.
A tavaly február végén kezdődött kivitelezés során energetikai korszerűsítést, valamint akadálymente...
2020-06-04 07:05:44
Koronavírus - Megnyitnak öt budapesti strandfürdőt május 30-án
... a korábbinál több takarító dolgozik majd a létesítményekben. A medencék vizét óránként ellenőrzik, a korlátokat félóránként fertőtlenítik, és óránként takarítják a zuhanyzókat, mellékhelyiségeket. Minden bejárathoz és a mosdókban kézfertőtlenítőt tesznek ki. Az öltözőket lehet használni, de a másfél méteres távolságot ott is tartani kell.
A hat strandon összesen több mint 50 ...
2020-05-21 13:12:29
Kétezer éves föld alatti építményt találtak a Siratófal közelében
... méteres közelsége miatt a régész azt sem zárta ki, hogy egy nagyobb középület alagsori része lehetett a most megtalált kőemlék. A kétezeréves maradványokat a Siratófal melletti mellékhelyiségek területe alatt találták, ahol korábban szegények ingyenkonyhája működött.
A helyiségeket évszázadok óta elrejtette egy nagy, 1400 éves bizánci, majd egy helyére lépő korai iszlám, Oma...
2020-05-19 19:03:46
Koronavírus - Újranyitásra készül Olaszország: várólista a fodrászatokban, biztonsági távolság a strandokon
... homokra leterített törölközőkkel nem lehet többlethelyet foglalni. A vendégek közötti távolság betartását a strand üzemeltetőinek kell felügyelni. Rendszeresen fertőtleníteni kell a mellékhelyiségeket, zuhanyzókat, öltözőket. Nem engedélyezett a csoportosulás, a csoportos sportolás és játék sem. A szabadstrandokat lezárják, és amúgy oda is csak meghatározott létszámban lehet majd ...
2020-05-12 16:52:26
Koronavírus - Országos tisztifőorvos: négy napja csökken az új igazolt fertőzöttek száma
... fertőtlenítőkendővel.
Javasolta továbbá, hogy helyezzenek ki a vendégeknek kézfertőtlenítőt, a mosdókban papír kéztörlőt használjanak, és sűrűn, naponta többször takarítsák a mellékhelyiségeket.
Az országos tisztifőorvos azt is kérte, hogy ha a vendégek maguk veszik el az evőeszközöket, azok legyenek becsomagolva, valamint, hogy az ételekkel érintkező személyzet ne fogla...
2020-05-08 13:42:29
Koronavírus - Operatív törzs: hétfőtől kezdődik a védekezés új szakasza
... a hivataloknál.
A vidéki enyhítésekkel kapcsolatban elmondta: a teraszokon, kerthelyiségekben történő fogyasztásnál megengedett lesz a jellemzően a belső térben található mellékhelyiségek használata.
Az operatív törzs vasárnapi tájékoztatóján Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat és dédnagymamákat, akiknek a jelen...
2020-05-03 12:45:54
Koronavírus - A MÁV felkészült a fertőzés terjedésének megelőzésére
... vírusok és betegségek terjedése ellen - általános gyakorlata szerint - naponta többször fertőtlenít, tisztítatja a személykocsik kilincseit és fogantyúit, folyamatosan takaríttatja a mellékhelyiségeket.
A tájékoztatás szerint "hatóság által kötelezően előírt intézkedés jelenleg nincs érvényben, az alapvető higiéniai előírások betartásán túl így nincs szükség beavatkozásra".|...
2020-02-26 19:33:22
Önkormányzat 2019 - Megújult a Zugligeti úti háziorvosi rendelő a XII. kerületben
... akadálymentesítés, kicserélték a nyílászárókat, a lámpatesteket, a burkolatokat, és megújult a bútorzat.Továbbá a rendelő új elektromos és fűtési rendszert kapott, felújították a mellékhelyiségeket, és az eddigi kettő mellett még egy rendelőszobát kialakítottak.
Gulyás Gergely, akit az átadáson kérdeztek a bevándorláspolitikáról is, azt mondta, az új olasz kormány úgy tűnik, ...
2019-09-20 17:42:11
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: Fővárosi Nagycirkuszban, Országos Rendőr-főkapitányság, Gulyás Gergely, aktív fertőzöttek, fertőzés terjedésének, azonos sorban, közönségforgalmi terek, pénztáraknál lévő, online jegyvásárlás, cirkuszba érkező, könyvtárak újranyitásáról, porban bármilyen, országos tisztifőorvos, kórháztól mindössze, előző épülettel, jogszabályi előírásoknak, tavaly február, korábbinál több, medencék vizét, korlátokat félóránként, mosdókban kézfertőtlenítőt, öltözőket lehet, másfél méteres, nagyobb középület, most megtalált, kétezeréves maradványokat, helyiségeket évszázadok, helyére lépő, vendégek közötti, strand üzemeltetőinek, csoportos sportolás, szabadstrandokat lezárják, vendégeknek kézfertőtlenítőt, mosdókban papír, vendégek maguk, ételekkel érintkező, vidéki enyhítésekkel, belső térben, operatív törzs, személykocsik kilincseit, tájékoztatás szerint, alapvető higiéniai, eddigi kettő, rendelőszobát kialakítottak, átadáson kérdeztek, mellékhelyiségek, közönségforgalmi, óvintézkedéseket, kézfertőtlenítőt,
© 2013 TVN.HU Kft.